Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
به عنوان کسی که روی PS5 بتا رو بازی کردم میگم که از نظر من این بازی رو روی کنسول اونم با نت ایران بازی کردن حرامه،اول بخاطر گرافیک فوق زاغارت از رده خارجی هست که روی کنسول ارائه میده،توی نسخه کنسولی اگه بخوای فریم ریت خوبی داشته باشی باید خیلی از آپشنهای گرافیکی رو فدا کنی که عملا دیگه جلوه بصری نداره و انگار با لودر خاک ریختن سر و کله بازی،اگرم بخوای چندتا آپشن گرافیکی فعال داشته باشی فریم ریت چنان میاد پایین انگار وزنه به پاهای کاراکتر بستن و عملا نمیشه دیگه بازی کرد،البته این دیگه به سخت افزار از رده خارج کنسول برمیگرده و ارتباط چندانی به سازنده ها نداره

و اما مشکل اصلی که این وسط مزید بر علت باعث شده من از خیرش بگذرم نت کشور گل و بلبل خودمونه که این اواخر دیگه نمیشه اسم نت روش گذاشت و مشخص نیست با این وضعیت که خودتون خوب میدونید تا چند ماه آینده اصلا چیزی به اسم نت داشته باشیم یا نه که بخوایم شوتر آنلاین بازی کنیم

ختم کلام بحث خوب یا بد بودن مپ دیزاین،سرعت حرکت و کنترل وسیله های بازی و دعواهاش هم بماند واسه کشورهای درست و درمون آینده داری که ما رو شامل نمیشه

به عنوان کسی که روی PS5 بتا رو بازی کردم میگم که از نظر من این بازی رو روی کنسول اونم با نت ایران بازی کردن حرامه،اول بخاطر گرافیک فوق زاغارت از رده خارجی هست که روی کنسول ارائه میده،توی نسخه کنسولی اگه بخوای فریم ریت خوبی داشته باشی باید خیلی از آپشنهای گرافیکی رو فدا کنی که عملا دیگه جلوه بصری نداره و انگار با لودر خاک ریختن سر و کله بازی،اگرم بخوای چندتا آپشن گرافیکی فعال داشته باشی فریم ریت چنان میاد پایین انگار وزنه به پاهای کاراکتر بستن و عملا نمیشه دیگه بازی کرد،البته این دیگه به سخت افزار از رده خارج کنسول برمیگرده و ارتباط چندانی به سازنده ها نداره

والا من رو Balanced بازی کردم تماما و کوچکترین مشکلی نداشتم در زمینه فریم ریت. این تحلیل Digital Foundry هم همین رو تایید میکنه.. ثابت ۶۰ فریم!
حالا شما اگر به زیر ۱۲۰ عادت ندارید بحث دیگریست..!

کاش ی جایی نظرسنجی بزارن چند گزینه بدن
ایا از بتا رضایت دارید ( یا همچین چیزی)
بتل پلیر هستم - بله
بتل پلیر هست - خیر
cod پلیر هستم - بله
cod پلیر هستم - خیر

من ظن ام اینه خیلی از positivity که بازی داره میگیره ناشی از کالاف باز هاییه که بتا رو تست کردن( نه اینکه بازی بدی باشه اتفاقا بازی خوش ساختیه ولی هایپی که اطرافشه) چون یک جورایی بتلفیلد هست و یک جورایی کالاف هم هست ی چیزی بینشه و این برای کسی که عادت نداره ببینه ساختمون بیاد پایین ،بالا سرت جت رد بشه دیوار صوتی بشکونه و غیره خیلی خفنه لذا کاش ی نظرسنجی بود میدیدم داستان چطوره

و اما مشکل اصلی که این وسط مزید بر علت باعث شده من از خیرش بگذرم نت کشور گل و بلبل خودمونه که این اواخر دیگه نمیشه اسم نت روش گذاشت و مشخص نیست با این وضعیت که خودتون خوب میدونید تا چند ماه آینده اصلا چیزی به اسم نت داشته باشیم یا نه که بخوایم شوتر آنلاین بازی کنیم

ختم کلام بحث خوب یا بد بودن مپ دیزاین،سرعت حرکت و کنترل وسیله های بازی و دعواهاش هم بماند واسه کشورهای درست و درمون آینده داری که ما رو شامل نمیشه
داری اشتب میزنی هم گرافیک هم فریم خیلی خوبه رو کنسول اونم روps5 عادی

حالا خوب که.. میتونم بگم با pc خیلی اختلاف فاحشی نداره جز در یکسری آپشنهای گرافیکی (مثل همیشه)

ولی واقعا برام ایده‌آل نیست. درک میکنم که Color Grading و سچوریشن رو برای بازگشت به ریشه ها اینطور تغییر داده باشن اما با BF1 نُه سال پیش که مقایسه میکنی همچنان اون بمراتب چشم گیر تره.

siege of cairo زیباست..
liberation peak با در نظر گرفتن محیط, باز قابل قبوله..
اما Iberian Offensive واقعا زشته.. طراحی خشک و بی روحی داره و اصلا چیزی نیست که بخوام لذت ببرم از وقت گذزوندن داخلش.

کلیتا انتظارم از نظر بصری خیلی بیشتر بود از اولین نسخه تماما نسل ۹یی....

حالا خوب که.. میتونم بگم با pc خیلی اختلاف فاحشی نداره جز در یکسری آپشنهای گرافیکی (مثل همیشه)

ولی واقعا برام ایده‌آل نیست. درک میکنم که Color Grading و سچوریشن رو برای بازگشت به ریشه ها اینطور تغییر داده باشن اما با BF1 نُه سال پیش که مقایسه میکنی همچنان اون بمراتب چشم گیر تره.

siege of cairo زیباست..
liberation peak با در نظر گرفتن محیط, باز قابل قبوله..
اما Iberian Offensive واقعا زشته.. طراحی خشک و بی روحی داره و اصلا چیزی نیست که بخوام لذت ببرم از وقت گذزوندن داخلش.

کلیتا انتظارم از نظر بصری خیلی بیشتر بود از اولین نسخه تماما نسل ۹یی....
مولتی پلیر همینه دیگه خیلی گرافیک قوی نداره به اندازه سینگل پلیر.

• Poker Face
Reactions: GameMasterr
برام جالبه ، انگار یک سری حرفا و نظرات رو مستقیم از ساب ردیت بتل آوردن اینجا میگن :)
خدمت دوستان عارض باشم که مشکلی دارید برید به DEV های بازی توی توییتر بگید ، بنویسید ، میخونن.
کامنت هم براتون میذارن.
فیدبک بدید، ولی نگید این اون نیست ، اونطوری نیست.
هر کدوم از این بازی ها یه ویژنی داره سازنده ازش ، حالا با توجه به فیدبک تنظیم میگه اما قرار نیست بتل ۳.۴.۱ ریمیک بشه.
اگر به ریمیک کردن و اضافه کردن feature هستش ، شخصا علاقه دارن کل بتل ۲ رو ریمیک کنن، infantry gameplay توی در و دیوار ولی در عوض تاکتیک با وسیله نقلیه فوق العاده ، commander بازی فوق العاده.
مد double assault conquest و راش های فوق العاده بد کمپانی ۲ و ۱ و تا قسمتی ۳.
آیا ممکنه ؟
خیر.
این بتل هم نزدیک ترین چیزیه که به اون روز های قدیم میبینی (مپ‌ liberation peak حتی اون blue tint بتل ۳ هم داره).
کالاف یک سری ذهنیت ها راجع بهش بود ، یک سری مکانیک ها بود ، ۲۰۱۹ اونا رو شکست و یک بازی خیلی خوب تحویل داد.
قدیمی ها راضی نبودن.

داداش شما به این گرافیک راضی هستی ولی من نیستم،اگر کامنتم رو درست بخونی نوشتم به نظر من اینجوریه،شما چرا سعی میکنی نظرت رو غالب کنی و بگی بقیه اشتباه میکنن؟
اگه شما از این گرافیک لذت میبری خوشا به سعادتت،نظرت اینه و امیدوارم بیشتر از قبل لذت ببری
والا من رو Balanced بازی کردم تماما و کوچکترین مشکلی نداشتم در زمینه فریم ریت. این تحلیل Digital Foundry هم همین رو تایید میکنه.. ثابت ۶۰ فریم!
حالا شما اگر به زیر ۱۲۰ عادت
یعنی شما میگی ما بعد از عمری گیمر بودن هنوز تفاوت ۶۰ فریم و روان بودن بازی یا نبودنش رو تشخیص نمیدیم؟
روی کنسول Ps5 معمولی Balanced حتی با وجود رزولوشن داینامیکی که واسه این مد گذاشتن به هیچ وجه ۶۰ فریم ثابت نیست و حتی بعضی مواقع تصویر دچار بریدگی میشه،شاید شما روی Ps5 Pro داری بازی میکنی که واست بازی ۶۰ فریمه وگرنه روی Ps5 معمولی اصلا و ابدا ۶۰ فریم ثابت نیست،اصولا اگر قرار بود روی Balanced کنسول ۶۰ فریم ثابت ارائه بده سازنده ها مخشون تاب نداشت مد Performance رو با گرافیک پایینتر بذارن که پلیر بتونه فریم ریت بیشتر رو توی بازی تجربه کنه

آخرین ویرایش:
یعنی شما میگی ما بعد از عمری گیمر بودن هنوز تفاوت ۶۰ فریم و روان بودن بازی یا نبودنش رو تشخیص نمیدیم؟
روی کنسول Ps5 معمولی Balanced به هیچ وجه ۶۰ فریم ثابت نیست و حتی تصویر دچار بریدگی میشه،شاید شما روی Ps5 Pro داری بازی میکنی که واست بازی ۶۰ فریمه وگرنه روی Ps5 معمولی اصلا و ابدا ۶۰ فریم نیست،اصولا اگر قرار بود روی Balanced کنسول ۶۰ فریم ارائه بده سازنده ها مخشون تاب نداشت مد Performance رو با گرافیک پایینتر بذارن که پلیر بتونه فریم ریت بیشتر رو توی بازی تجربه کنه
دقیقا اون ویدیوی مفصل Digital Foundry رو برای همین آوردم که بحثی باقی نمونه. مگر اینکه اونها رو هم قبول نداشته باشید که در اینصورت فقط میتونم آرزوی موفقیت بکنم!

دقیقا اون ویدیوی مفصل Digital Foundry رو برای همین آوردم که بحثی باقی نمونه. مگر اینکه اونها رو هم قبول نداشته باشید که در اینصورت فقط میتونم آرزوی موفقیت بکنم!
من چیزی که خودم تجربه میکنم واسم ملاکه نه ویدیوی DF یا هر جای دیگه،شما اگر تونستی توی بتای BF6 روی Ps5 معمولی و مد Balanced با توجه به رزولوشن داینامیکی که تیم سازنده برای ثبات فریم این مد تعیین کردن از اول تا آخر بازی ۶۰ فریم ثابت بگیری باید بهت جایزه بدن،چون همونجوری که گفتم با توجه به محدودیت سخت افزاری کنسولهای حال حاضر همچین چیزی محال ممکنه،مگر اینکه برید یه گوشه خلوت بشینید آسمون رو نگاه کنید که بتونید تجربه ۶۰ فریم ثابت روی Ps5 معمولی داشته باشید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Love Console
داداش شما به این گرافیک راضی هستی ولی من نیستم،اگر کامنتم رو درست بخونی نوشتم به نظر من اینجوریه،شما چرا سعی میکنی نظرت رو غالب کنی و بگی بقیه اشتباه میکنن؟
اگه شما از این گرافیک لذت میبری خوشا به سعادتت،نظرت اینه و امیدوارم بیشتر از قبل لذت ببری

روی کنسول Ps5 معمولی Balanced حتی با وجود رزولوشن داینامیکی که واسه این مد گذاشتن به هیچ وجه ۶۰ فریم ثابت نیست و حتی بعضی مواقع تصویر دچار بریدگی میشه،شاید شما روی Ps5 Pro داری بازی میکنی که واست بازی ۶۰ فریمه وگرنه روی Ps5 معمولی اصلا و ابدا ۶۰ فریم ثابت نیست،اصولا اگر قرار بود روی Balanced کنسول ۶۰ فریم ثابت ارائه بده سازنده ها مخشون تاب نداشت مد Performance رو با گرافیک پایینتر بذارن که پلیر بتونه فریم ریت بیشتر رو توی بازی تجربه کنه
😶

• Like
Reactions: Imaginative
اسم بازی بتاست منم الان همش کرش میکنم ولی چون پولی ندادم و بتاست نمیتونم ایراد بنی اسرائیلی بگیرم
تا عرضه بازی و کیفیت نهایی صبر کنید

با شما موافقم که بتا و نسخه نهایی بازی تفاوت دارن و حتی همون نسخه نهایی هم میتونه عیب و ایرادهای خاص خودش رو داشته باشه که بحثش جداست،ولی نظر دادن و ایراد گرفتن حتی اگه بقول شما بنی اسرائیلی هم باشه جرم نیست و طبیعیه که نظرات با هم متفاوت باشن،اصولا اگر قرار بود توی فروم گیم کسی نظر نده و بحث نکنه یا اگر نظر داد مثل دادگاه تفتیش عقاید یه عده محاکمش کنن که دیگه فلسفه فروم زیر سوال میرفت

• Like
Reactions: SleepyTurtel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or