Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
توي PS3 گرفتن اين تروفي خيلي اسون بود :d چون مثلا" توي مپ گلمود بمب رو بر ميداشتي سوار باگي ميشدي ميرفتي سر هر ابجكتي كه ميخواستي منفجرش مي كردي :d ملت تا مياومدن بفهمن تركيده بود :d ولي توي كنسول نسل هشتم و PC بايد سخت تر باشه !!!:d
۳۲ نفر ادم سره یه بمب میفتن پدره ادم در میاد بخدا :دی

سلام
سوال
خدایی.خدایی برا پلی 4 بتلفیلد بخرم یا کال اف؟؟
من اصن مولتی باری نمیکنم فقط همون سینگلش و اینکه گرافیک کدوم بیشتره
خواهشا بگید کدومو بگیرم با این اوصاف

سلام
سوال
خدایی.خدایی برا پلی 4 بتلفیلد بخرم یا کال اف؟؟
من اصن مولتی باری نمیکنم فقط همون سینگلش و اینکه گرافیک کدوم بیشتره
خواهشا بگید کدومو بگیرم با این اوصاف
سلام
گرافیک بتلفیلد که خیلی بهتر از کال افه . ولی به نظر من سینگل کال اف بهتر بود .

آبدیت جدیدی که دیروز منتشر شد باگها و مشکلات آنلاین بازی رو برطرف کرد.حجم آبدیت 650 مگابایت می باشد.EA اعلام کرده به زودی آبدیت دیگری برای بهبود بعضی دیگر از قسمتهای بازی ارائه میدهد.دوستانی که این بازی رو دارند منو اد کنند با هم آنلاین بزنیم;)

آبدیت جدیدی که دیروز منتشر شد باگها و مشکلات آنلاین بازی رو برطرف کرد.حجم آبدیت 650 مگابایت می باشد.EA اعلام کرده به زودی آبدیت دیگری برای بهبود بعضی دیگر از قسمتهای بازی ارائه میدهد.دوستانی که این بازی رو دارند منو اد کنند با هم آنلاین بزنیم;)

اون مشکل save بازی رو هم حل کردن تو این آپدیت یا هنوز پابرجاست؟

سایت متا چک کردم.بالاخره سه تا نقد هم برای xbox one ثبت شد:d
IGN 8.5
IGN ITALIA 7.9
Gamespot 8:
The textures, lighting, and color saturation are all slightly worse than on the PlayStation 4 version, but still much better than Xbox 360/PS3. Secondly, though there occasional connectivity issues with the online multiplayer, the majority of our play time was issue-free and full of the immense, chaotic excitement that makes this game shine.
منبع

اون مشکل save بازی رو هم حل کردن تو این آپدیت یا هنوز پابرجاست؟

به آقا میلاد :) BF4 اگه داری بیا آنلاین بزنیم;)
مشکل Save رو دیشب وقت نکردم تست بزنم بعد از انجام آبدیت سریع رفتم تو مولتی و مولتی BF4 هم که حتما در جریان هستید به شدت معتاد کننده کار و زندگی نمیذاره واسم آدم:d امشب اگه تونستم و رفتم سراغ سینگلش تست میزنم.راستی با گیمر تگ جدیدم ادت کردم لطفا تایید کن

به آقا میلاد :) BF4 اگه داری بیا آنلاین بزنیم;)
مشکل Save رو دیشب وقت نکردم تست بزنم بعد از انجام آبدیت سریع رفتم تو مولتی و مولتی BF4 هم که حتما در جریان هستید به شدت معتاد کننده کار و زندگی نمیذاره واسم آدم:d امشب اگه تونستم و رفتم سراغ سینگلش تست میزنم.راستی با گیمر تگ جدیدم ادت کردم لطفا تایید کن

کنسول من سه شنبه میرسه دستم :دی

BF4 رو هم سفارش دادم

اوکی چشم میام حتما واسه مولتی

به شکل فوق العاده احمقانه ای هیچکس نمیاد راجع به بازی و علی الخصوص کیفیت بازی روی ps4 توی این صفحه حرف بزنه!!
ینی هیچکدوم از دوستان این بازیو روی ps4 انجام نداده؟
به هر حال حدود یک هفته ی دیگه که کنسولم رسید و اگر به امید خدا سالم بود و منم زنده بودم میام یه نظر کلی درباره ی بازی مینویسم!
اونایی هم که تجربه کردن بازیو بیان درست و حسابی نظرشونو بنویسن بدون فن و فن بازی بین bf4 و cod..
ممنونم

به شکل فوق العاده احمقانه ای هیچکس نمیاد راجع به بازی و علی الخصوص کیفیت بازی روی ps4 توی این صفحه حرف بزنه!!
ینی هیچکدوم از دوستان این بازیو روی ps4 انجام نداده؟
به هر حال حدود یک هفته ی دیگه که کنسولم رسید و اگر به امید خدا سالم بود و منم زنده بودم میام یه نظر کلی درباره ی بازی مینویسم!
اونایی هم که تجربه کردن بازیو بیان درست و حسابی نظرشونو بنویسن بدون فن و فن بازی بین bf4 و cod..
ممنونم
خب همه که الان اوله کاری کنسول رو ندارن بیان اینجا تعریف کنن !
در ضمن تا قبل ار عرضه پچ انقدر این بازی bug داشته که عملا باید بیخیال بازی کردنش میشدی/
الان بهتر شده خیلی ولی من تستی نکردم.

من 1-2 ساعت بازی کردم
تا هفته دیگه کامل در مورده 5-6 تا از بازیهای ps4 منیوسیم و تو سایت میزارم
single بازی خیلی بدردنخوره ! فقط درست کردن که قدرت موتور گرافیکی رو نشون بدن
از نظر گرافیکی واقعا عالی هست. مخصوصا توی سیستم فیزیک
مولتی بازی به نظره من بهترین گزینه برای همه کنسولهای next gen و pc هست .
map های بازی طراحی فوق القعاده عالی دارن مخصوصا اینکه مپها میتونن با کارهای خاص عوض بشن و روی gameplay به شدت تاثیر بزارن .
کلا بهترین بازی هست که روی Ps4 بازی کردم و حرف نداره.بعد از اینکه تجربم به 20 ساعت حداقل رسید یه نقد کوتاه میزارم.

خب همه که الان اوله کاری کنسول رو ندارن بیان اینجا تعریف کنن !
در ضمن تا قبل ار عرضه پچ انقدر این بازی bug داشته که عملا باید بیخیال بازی کردنش میشدی/
الان بهتر شده خیلی ولی من تستی نکردم.

من 1-2 ساعت بازی کردم
تا هفته دیگه کامل در مورده 5-6 تا از بازیهای ps4 منیوسیم و تو سایت میزارم
single بازی خیلی بدردنخوره ! فقط درست کردن که قدرت موتور گرافیکی رو نشون بدن
از نظر گرافیکی واقعا عالی هست. مخصوصا توی سیستم فیزیک
مولتی بازی به نظره من بهترین گزینه برای همه کنسولهای next gen و pc هست .
map های بازی طراحی فوق القعاده عالی دارن مخصوصا اینکه مپها میتونن با کارهای خاص عوض بشن و روی gameplay به شدت تاثیر بزارن .
کلا بهترین بازی هست که روی Ps4 بازی کردم و حرف نداره.بعد از اینکه تجربم به 20 ساعت حداقل رسید یه نقد کوتاه میزارم.

آرمان آخه همه میان راجع به نت و پینگو همه جور چیزی صحبت میکنن جز خود بازی!!
د لامصبا بیاین راجع به خود بازیم صحبت کنین :d

آرمان آخه همه میان راجع به نت و پینگو همه جور چیزی صحبت میکنن جز خود بازی!!
د لامصبا بیاین راجع به خود بازیم صحبت کنین :d
D:
درست
حالا باگهای بازی رو تازه برطرف کردن بشه انلاین بازی کرد D: اخه بخشه single واقعا هیچی نداره ×___× خیلی کوتاه و کلبشه و خسته کننده . بیشتر فقط show case خوده انجین هست. یعنی حتی با اینکه COD گرافیکش کمتره و اصلا حتی خوده Killzone که گرافیکه بالایی داره و بیشتر برای نشون دادن قدرته Ps4 هست اما واقعا single به مراتب از این بهتر بود !
اما مهم نیست. اصله این بازی به همون انلاینش هست D:
چشم بازی کردم بیشتر توضیح میدم خودمم . تا هفته دیگه 100%

اما واقعا Multi بازی زمین تا اسمون با نسخه نسله قبلی فرق داره . اول اینکه 60 فریم بودن یک طرف و 64 بازیکن یک طرف که واقعا 64 برای نقشه های بزرگه بازی مناسب هست D: از نظر تخریب پذیری عالی . کلاسهای و کلا costumization ها خیلی عمیقتر و بهتر ازگذشته شندن . بخش commander mode رو تا حالا امتحان نکردم اما خیلی ازش تعریف کردن.
بیشترین چیزی که به نظره من BF4 رو از بقیه متامیز کرده همین levolution هست D: مثلا مپ PArcel Storm شروع میشه کم کم هوا تاریک و ابری میشه و بارون و طوفان شروع میشه. کله مپ رو تاثیر میزاره. بعدش اگر دکلهای بادی رو بزنی یک کشتی میاد توی وسطه نقشه که کلا توی رونده بازی از قسمت مرکزی نقشه تاثیر میزاری. یا مپه کانل که فوق القعاده هست. وقتی قسمتهای که اب داره ازش بیرون میزنه باز میکنی کله منطقه رو اب میگیره و کلا strategy مپ رو برای بازیباز تغییره کلی میده .

کلا تو ۲۰ ساعت پلی تایمی که داشتم بازی ۳ یا ۴ بار کرش کرده که کلا از تو بازی خارجت میکنه و یه ارور خاصی میده ولی فریز و اینجور چیزا نیستش تو بازی کل مچ ها هم تا ته بدون مشکلی پیش میرن ولی بعضی وقت ها هیت مارکر نمیده ولی یارو میمیره که عجیبه و رو اعصاب این اپریشن لاکر هم کلا اسپم و تعطیل هست :دی و کمندر همOPهست اگه یه تیم داشته باشتش یه تیم نه .AH6هم مینی گانه اولیش کلا تعطیله :دی

كلا مولتيش الان كه بازيي نيومده خوبه ولي در مقايسه با BF3 اصلا عددي نيست:d انگار MOH بازي ميكنيم. حتي طراحي مپ هاش هم بد تره.
LVLUP هم كه ١٠٠ تا بوستر ميده توي ١٢٠ ساعت رنك بازي تموم ميشه.
اين روندي كه DICE و EA پيش گرفتن ، بتلفيلد كم كم نابود ميشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or