Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
الان میشه درست بازی کرد با این وضعیت؟؟

C:\Users\Shiri>ping battlelog.battlefield.com

Pinging e8199.g.akamaiedge.net [23.55.11.8] with 32 bytes of data:
Reply from 23.55.11.8: bytes=32 time=171ms TTL=47
Reply from 23.55.11.8: bytes=32 time=159ms TTL=47
Reply from 23.55.11.8: bytes=32 time=148ms TTL=47
Reply from 23.55.11.8: bytes=32 time=142ms TTL=47

Ping statistics for 23.55.11.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 142ms, Maximum = 171ms, Average = 155ms
من تو این پینگم 230 هست
اما به نظرم با همین 4.2.2.2 یا 4.2.2.4 پینگ بگیر به این شبیه تره تا اون

برای BF آنلاین هیچ وقت نگران پینگ نباشید.
اگر پینگتون جوری هست که بازی میاد عمرا اگه مشکل داشته باشید.
الان من با 4.2.2.4 پینگ بالای 300 دارم ولی با Battlelog.battlefield.com پینگم همیشه زیر 150 ـه و تو خود بازی هم هیچ وقت نه لگ داشتم نه مشکل.

یه خبر جالب :

Patrick Bach تهیه کننده Batllefield 4 داشته همین بازی رو (یعنی Batllefield 4 :d) انلاین بازی میکرده که Admin سرور از بازی پرتش میکنه بیرون .:d
این پیغام رو هم بهش میده :" Fix The Game " :|

حیف که اون آکانت طرف قلابیه... اگه واقعی بود نیم ساعت میخندیدیم.=))

توضیح دادن نداره خب ! چجوری توضیح بدم ؟ :d
شما منظورت اینه که بتل لاگ اپ رو روی PS4 داشته باشین ؟ روی کنسول که اصلن نداره و نمیشه
ولی روی گوشی و تبلت ها الان کار میکنه ..

تمامشو انجام دادم. پیغام میده که با بتلفیلد 3 لینک کن!!
نظری دارید در مورد این پیغام؟

Sent from my C6603 using Tapatalk 2

ما هم بازیرو تموم کردیم تو سینگل یه بارم فریز نشدم که از DICEبعید بود هنوز بازی دانلودش تموم نشده که مولتی بازی کنم کردم خبر میدم :دی

الان یه ۲ ساعتی هست دارم مولتی میزنم یدونه فریز هم نداشتم فقط یه بار دیسکانت شدم که فکر کنم مشکل از من بود
اپديت جديد دادن؟ تا ٢ هفته پيش كه فريز شديد بود، اما شانسي هم هست مثلا چند ساعت فريز نميكني بعدش يهو ٤ ٥ بار فريز ميكنه:d

اره فکر کنم نمیدونم یه ۲ ۳ تا اپدیت دادن تا الان خوب تو ۳ ساعت و نیم فریز نکرد اقا نمیکنه چرا :دی رفتم این ghostsرو بزارم اپدیت ولی سره این تروفی ۵ بمب تو ابلیتریشن دلیور کردن ظاهرا قراره دهنم سرویس شه :دی

آخرین ویرایش:
اره فکر کنم نمیدونم یه ۲ ۳ تا اپدیت دادن تا الان خوب تو ۳ ساعت و نیم فریز نکرد اقا نمیکنه چرا :دی رفتم این ghostsرو بزارم اپدیت ولی سره این تروفی ۵ بمب تو ابلیتریشن دلیور کردن ظاهرا قراره دهنم سرویس شه :دی

توي PS3 گرفتن اين تروفي خيلي اسون بود :d چون مثلا" توي مپ گلمود بمب رو بر ميداشتي سوار باگي ميشدي ميرفتي سر هر ابجكتي كه ميخواستي منفجرش مي كردي :d ملت تا مياومدن بفهمن تركيده بود :d ولي توي كنسول نسل هشتم و PC بايد سخت تر باشه !!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or