Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
منم امشب شايد اومدم بعد مدت ها ! دازم اپديت رو دانلود مي كنم

ولي مشكل اينه وضع نت از اون موقعي كه من رفتم به طرز فجيعي افتضاح تر شده:((:|

داداش من شب ميام سمت سرور ات اگر پر بود كه اوكي ولي پول خودتون رو پاي سرور نديد تو بتل3 چون جمعيت كم بود همه ميريختيم تو سرور كه خريده بوديم ولي اينجا دردسر داره :(

داداش اسم سرور رو هم عوض كن اين مدلي يه سري ميان داخل سرور اسم رو مي بينن ميرن به دلايل مختلف مثل فكر ها نژاد پرستانه يا اين كه مي گن اين سرور اونجاست پينگ مون باش بده در صورت يكه نمي فهمن سرور بغل خونه خودشونه

داداش من شب ميام سمت سرور ات اگر پر بود كه اوكي ولي پول خودتون رو پاي سرور نديد تو بتل3 چون جمعيت كم بود همه ميريختيم تو سرور كه خريده بوديم ولي اينجا دردسر داره :(

داداش اسم سرور رو هم عوض كن اين مدلي يه سري ميان داخل سرور اسم رو مي بينن ميرن به دلايل مختلف مثل فكر ها نژاد پرستانه يا اين كه مي گن اين سرور اونجاست پينگ مون باش بده در صورت يكه نمي فهمن سرور بغل خونه خودشونه

اسم سرور و تغییر دادم

1200 tickets , fast vehicles deploy

اره متاسفانه وضعیت نت خیلی بده پکت لاست تا 7 اومده که بازی واقعا سخت میشه مخصوصا رودر رو که 20 تا 40% گلوله ها به طرف نمیرسه اصلا!

پارتی نمیتونیم بسازیم صدا رو میبریم تو اسکواد که رو اعصاب میشه!!!

سرور و خریداری کردم. نام سرور: middle east fars,turk,arab 1200 tickets

مپ های ارجینال بازی همگی هستند. وسایل نقلیه سریع DEPLOY می شوند. خواهشاً بیاید و نذارید که سرور خلوت بمونه.

سلام داداش شما بودی بهم پیغام داده بودی تو پلاس ؟؟؟؟
چه مدی هست ؟؟؟
هر مدی باشه من پایم فقط سرور رو بزار رو 300 یا 400 %

فعلا که امشب داشتیم چار تایی همدیگرو میزدیم! هیششکی نبود
اولش همین شکلی هست ما هم توی bf3 دقیقا همین مشکل ر داشتیم چند تا تجربه:
1- سرورتون باید یه ویژگی خاصی داشته باشه مثلا Only... یا مکس تیکت یا 32 نفره (only... مهمترینشون هست)
2-حتما تا اونجا که میتونید ادمین بالا سره سرور باشه اگه کسی از قوانیت پیروی نکرد بندازه بیرون(بهتره چند تا ادمین داشته باشه)
3-قوانینی مثل no igla and stinger و ممنون کردن وسایل نوبی دیگه مثل ایربرست
4- یکی ر الکی نندازید بیرون و اگه خواستید جا برای رفیقتون وا کنید یکی از کمترین لول ها ر بندازید بیرون به هیچ وجه کسی که تگ داره و لولش بالاست ر نندازید بیرون چون ممکنه سرور ر به رفیقاش معرفی کنه

اولش همین شکلی هست ما هم توی bf3 دقیقا همین مشکل ر داشتیم چند تا تجربه:
1- سرورتون باید یه ویژگی خاصی داشته باشه مثلا Only... یا مکس تیکت یا 32 نفره (only... مهمترینشون هست)
2-حتما تا اونجا که میتونید ادمین بالا سره سرور باشه اگه کسی از قوانیت پیروی نکرد بندازه بیرون(بهتره چند تا ادمین داشته باشه)
3-قوانینی مثل no igla and stinger و ممنون کردن وسایل نوبی دیگه مثل ایربرست
4- یکی ر الکی نندازید بیرون و اگه خواستید جا برای رفیقتون وا کنید یکی از کمترین لول ها ر بندازید بیرون به هیچ وجه کسی که تگ داره و لولش بالاست ر نندازید بیرون چون ممکنه سرور ر به رفیقاش معرفی کنه

مرسی از نظرت
دیشب سرور و گذاشتم روی حالت 64 نفره و تنها دو مپ (لاکر و گلمود)، تیکت هم 300 درصد هست. اسم و دوباره تغییر دادم 300% best maps golmud/locker
تو ایران پلیر نیست، سرور لاکر عراق و اکه نگاه بندازی میبینی که همیشه پر هست.
سرور و برای هف روز کرایه کردم و تا حالا هم خالی مونده و 6 روز دیگه مانده. که اگر پر بود و جواب داد زمان و تمدید و افزایش می دم. قوانینی مثل ممنونعیت c4 را هم میذارم و مانیتور میکنم. الان همه چیز آزاد هست

- - -ویرایش - - -

سلام داداش شما بودی بهم پیغام داده بودی تو پلاس ؟؟؟؟
چه مدی هست ؟؟؟
هر مدی باشه من پایم فقط سرور رو بزار رو 300 یا 400 %

سلام آره . واسه همه رفیق ها در پی اس ان من دعوت فرستادم. حق با nero بود. اول که اسم سرور و گذاشته بودم خارمیانه(فارس-ترک-عرب) کلی چرند برند در جواب ها خوندم. سرور روی 300 درصد و دو مپ لاکر و گلمود هست.

آخرین ویرایش:
مرسی از نظرت
دیشب سرور و گذاشتم روی حالت 64 نفره و تنها دو مپ (لاکر و گلمود)، تیکت هم 300 درصد هست. اسم و دوباره تغییر دادم 300% best maps golmud/locker
تو ایران پلیر نیست، سرور لاکر عراق و اکه نگاه بندازی میبینی که همیشه پر هست.
سرور و برای هف روز کرایه کردم و تا حالا هم خالی مونده و 6 روز دیگه مانده. که اگر پر بود و جواب داد زمان و تمدید و افزایش می دم. قوانینی مثل ممنونعیت c4 را هم میذارم و مانیتور میکنم. الان همه چیز آزاد هست

- - -ویرایش - - -

سلام آره . واسه همه رفیق ها در پی اس ان من دعوت فرستادم. حق با nero بود. اول که اسم سرور و گذاشته بودم خارمیانه(فارس-ترک-عرب) کلی چرند برند در جواب ها خوندم. سرور روی 300 درصد و دو مپ لاکر و گلمود هست.
دوست عزیز من هر کاری کردم نتونستم سرور رو پیدا کنم ... چیکار کنم ؟؟؟؟

داداش من ديشب سرور ات رو سرچ كردم و پيدا كردم ولي ديدم 4 نفر ايد منم بعد مدت ها اومده بودم بتل نيومدم تو سرور چون ميخواستم چند دست بزنم و برم

چندتا نكته
1- مپ هاي مورد علاقه رو بزن يادمه يه سرور بود همه مپ هاي خوب رو گلچين كرده بود از DLC تا غير DLC
2- تا 200-300% بيشتر نذار
3- اسم رو چيزي بذار ه اگه يارو اسم رو ديد سريع بياد تو سرور
4- من گفتم اشتباه كردي سرور خريدي پول ات دور انداخته شد خودمون مي تونستيم بريم يه سرور خالي پيدا كنيم توش بازي كنيم اينجا پر كردن سرور 64 نفره خيلي سخته به نسبت سرور 24 نفره بتل 3

ديشب يه مقدار بازي كردم و خدا رو شكر دوستان هيلترينگ فهميدن من بعد 4 اه دارم بازي مي كنم كيفيت اينترنت ام رو زياد دستكاري نكرده بودن البته تاخير داشتم ولي كيفيت خط خوب بود

خاك تو سرشون :| اين THERMAL OPTIC رو چرا اين طوري كرده بودن :| انگار همه جارو مه گرفته :| به هيچ كاري نمياد جز اين كه مين هارو روي زمين ببيني
ديگه تفاوت خاص ديگه ايي نديدم بد نبود ولي اين ريست شدن اسلحه ها خيي رو مخه دوباره بايد بشيني از اول ست اسلحه بچيني

بايد به عكس از بازي كردن بتل روي 5 اينچ موبايل براتون بذارم تا بفهميد بدتر از پينگ بالا چيه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or