Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
یارو یه چند روزی حالا نتش چی شده که ضعیفه برداشته عنوان توئیچش رو گذاشته i apologize for my poor internet !!
حالا منظورشم از نت poor چیه؟این ... لتنسیش که بد نیست ,نه پکت لاست in داره نه پکت لاست out داره!!برداشته هزارتا تایتل گذاشته برای هر استریمش..وقتی هم میمیره برمیداره زوم میکنه ملت ببینید من وضعیتم اینه!!یکی نیست بگه اخه ...

t05bx1zpoj7388gyuw63.png

دوستان تو سرور های ۶۴ نفره مخصوصا صحنه ی های شلوغ frame drop میشه و فکر کنم تا ۳۰ پایین میاد ...این افت فریم مربوط به نت هست یا چیز دیگه ؟

الان یعنی این مشکل سرور های 64 نفره مربوط به خود بازیه ؟؟ من خودم فکر میکنم بازی یه مقدار سنگین هست با رزلوشن 900p واسه 64 نفره...بابت همین هم سرچ که کردم تو X 1 فریم دراپ خیلی کمتر از ps4 بود تو سرور های 64 نفره.

اینم یاداور بشم که من تو 32 نفره مشکلی ندارم و اما رو 64 نفره فریم تا 25 -30 پایین میاد بعضی جا ها که عملا غیر قابل بازی میشه.

الان یعنی این مشکل سرور های 64 نفره مربوط به خود بازیه ؟؟ من خودم فکر میکنم بازی یه مقدار سنگین هست با رزلوشن 900p واسه 64 نفره...بابت همین هم سرچ که کردم تو X 1 فریم دراپ خیلی کمتر از ps4 بود تو سرور های 64 نفره.

اینم یاداور بشم که من تو 32 نفره مشکلی ندارم و اما رو 64 نفره فریم تا 25 -30 پایین میاد بعضی جا ها که عملا غیر قابل بازی میشه.

یعنی همیشه توی سرورای 64 نفره این طوریه واست؟ مال من خیلی کم پیش میاد که fps drop داشته باشم توو بتل

راستی یادم رفت بگم ....میتونه از tv ای که باهاش بازی میکنی هم باشه...اگه حالت گیم داره بذار روی حالت گیم

یعنی همیشه توی سرورای 64 نفره این طوریه واست؟ مال من خیلی کم پیش میاد که fps drop داشته باشم توو بتل

راستی یادم رفت بگم ....میتونه از tv ای که باهاش بازی میکنی هم باشه...اگه حالت گیم داره بذار روی حالت گیم
والا تو بعضی مپ ها این مورد کمتره . مثلا locker . اما تو بعضی ها بیشتره مثل flood zone . اما جالبیش اینکه تو ۳۲ نفره مشکلی میست. TV هم اره گیم مود داره . امتحانش میکنم . ممنون

این مورد مربوط به خود بازی هست اما اگه مثلا یه موقعی پینگ یهو 200 تا بره بالا بیاد پایین میتونه باعث fps drop توی بازی های انلاین شه
کلا افت فریم تو هیچ بازی ربطی به نت نداره مگر لگ قاطی افت فریم بشه اونوقت فرق داره

سلام دوستان
سرورای بازی خوب هستن؟؟
شلوغ هست هنوز؟؟ با توجه به اینکه هاردلین ریلیز شده...
سرورای بازی اصلی از هاردلاین شلوغ تره
سرور های DLC ها به طرز عجیبی خلوته

- - -ویرایش - - -

دوستان خرید پرمیوم از واجباته؟
یا نه دی ال سی های خوب رو جداگانه بخرم؟؟
پریمیوم گاهی تخفیف های خوبی می خوره
پیشنهاد من اینه فعلاً با بازی اصلی سرگرم باشید؛ موقع تخفیف پریمیوم بگیرید

یکم از انلاینش خوشم نیومد(البته کم بازی کردم)
هی باید راه بری و اخرش هم یه هلی یا جت میزنت
زیاد هیجانی نیست
یه راهنمایی بکنید
برو teamdeatchmatch که فقط آدم به آدم باشه.یکم بازی کن راه بیفتی هرچی بری جلوتر هیجانت واسه باز کردن تفنگ ها بیشتر میشه

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or