Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
امروز 21 نفری تو سرور بودن و بازی کردیم ایشالا بیشتر هم میشن طی چند روز...

ممنون از دوستانی که اومدن میلاد و tamami ,اینا یادم موندن تا اخر هم موندن دمشون گرم...

یه 9 باری هم منو زدن هرکدوم مجال نمیدادن ماشالا:d

درووود بر همگی!
اول از همه باید تشکر کنم از این دوست عزیزمون که زحمت کشیده و سرور اجاره کرده؛ واقعاً دمِ شما گرم!

من قسمت شد بعد از ظهر یکم بازی کردم، البته پینگم صبح ها و آخر شب خوبه؛ ساعت 5 حدودِ 350 بود اما بازم خوب بود
من از وسطای این راند اومدم که Operation Locker بود اومدم که ما 1800 به 0 باختیم :d

tbhpypmxylhu532nwhkg.jpg
ID منم که aajn70 هست

بعدش هم که رفتیم سراغ مپ دوم که اونجا به طرز عجیبی یهو همه رفتن و 2 به 9 شدیم منم فرار کردم؛ البته قبلش یه سری هنر نمایی با RPG گرامی انجام دادم که امیدوار ببینید و خوشتون بیاد؛
البته این دو تا کلیپه، توی اولی با یه هلی کل کل می کنم بعدش هم با انفجار یک تانک به شهات می رسم، توی بخش دوم هم یه هلی دیگه رو به فنا می دم؛ حجمش 35 مگه ببینید Funـه
Joint Item2

توصیه من اینه که همه سعی کنن هدفون و میکروفن داشته باشن (همین واسه خودِ PS4 هم خوبه) خیلی بیشتر کِیف میده در اون صورت
و اینکه کمی به نظرم تعداد تیکت ها زیاد بود؛ 3000 تا چون جمعیت کمه یه جوریه؛ بازم اساتید بهتر می دونن

دوستان ای دی هاتون رو بگید تا پارتی درست کنم مثل ادم بازی کنیم شیر تو شیر نشه
گروهی بازی کنیم
ای دی خودم
mator4057

سلاااااااااام منم بالاخره دانلودم تموم شده شبا هستم تا سحر انشالله.
ای دی hamidr805
داداش لطفا ادد کن مرسییییییی

درووود بر همگی!
اول از همه باید تشکر کنم از این دوست عزیزمون که زحمت کشیده و سرور اجاره کرده؛ واقعاً دمِ شما گرم!

من قسمت شد بعد از ظهر یکم بازی کردم، البته پینگم صبح ها و آخر شب خوبه؛ ساعت 5 حدودِ 350 بود اما بازم خوب بود
من از وسطای این راند اومدم که Operation Locker بود اومدم که ما 1800 به 0 باختیم :d

tbhpypmxylhu532nwhkg.jpg
ID منم که aajn70 هست

بعدش هم که رفتیم سراغ مپ دوم که اونجا به طرز عجیبی یهو همه رفتن و 2 به 9 شدیم منم فرار کردم؛ البته قبلش یه سری هنر نمایی با RPG گرامی انجام دادم که امیدوار ببینید و خوشتون بیاد؛
البته این دو تا کلیپه، توی اولی با یه هلی کل کل می کنم بعدش هم با انفجار یک تانک به شهات می رسم، توی بخش دوم هم یه هلی دیگه رو به فنا می دم؛ حجمش 35 مگه ببینید Funـه
Joint Item2

توصیه من اینه که همه سعی کنن هدفون و میکروفن داشته باشن (همین واسه خودِ PS4 هم خوبه) خیلی بیشتر کِیف میده در اون صورت
و اینکه کمی به نظرم تعداد تیکت ها زیاد بود؛ 3000 تا چون جمعیت کمه یه جوریه؛ بازم اساتید بهتر می دونن

البته این عکس رو دیرگرفتی ...اصلش اینه:

من تاحالا یه 3000 تیکت ای کامل نزده بودم....دستم بعد اون دست درد گرفت رفتم خوابیدم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or