Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
بله دقیقا پینگ قسمت مهم تر ماجراست .بعد بحث توانایی بازیکن و نشونه گیری هست. به شخصه باپینگ 200تا 220 رو در رو قابل درگیری میدونم و تا 270-80 هم میشه غیر رو در رو و با وهیکل ها در گیر شد. ولی دیگه 300 و بالا تر دیگه میشه گفت نمیشه بازی کرد ،مگر بخواید فقط از محیط استفاده کنید...

یعنی این جوری بگم اگه واقعا و خیلی جدی بازی آنلاین براتون مهمه باید و قطعا پینگتون با سرور لندن زیر 100 یا 150 باشه.و گرنه تاخیر به قدری واضح هست که دیگه نیازی به توضیح نیست هیچ لگی هم در کار نیست ولی تاخیر تا دلت بخواد.کلا آنلاین تو ایران برای coop ها و مثلا بازی هایی که حریف ندارین خیلی خوبه و اگرنه بتل و کال و غیره رو میشه بازی کرد ولی ابدا نباید حساب روش باز کرد.

یعنی این جوری بگم اگه واقعا و خیلی جدی بازی آنلاین براتون مهمه باید و قطعا پینگتون با سرور لندن زیر 100 یا 150 باشه.و گرنه تاخیر به قدری واضح هست که دیگه نیازی به توضیح نیست هیچ لگی هم در کار نیست ولی تاخیر تا دلت بخواد.کلا آنلاین تو ایران برای coop ها و مثلا بازی هایی که حریف ندارین خیلی خوبه و اگرنه بتل و کال و غیره رو میشه بازی کرد ولی ابدا نباید حساب روش باز کرد.
آخه نیست تو این کشور با این پینگ.اگه هم بری isp بگیری چقدر پول isp بدی چقدر پول کاهش پینگ و قطعات و...بعد نتیجش بازم اونی نیست که فکر میکنی.یعنی بازم برابر نمیشی با طرف.
همینه که کلا از آنلاین بازی کردن ناامید میشی.

والا من با پینگ 250 اینا هم معمولا امتیاز و کیل هام خوبه.. پس با این حساب خارجی ها چقدر شوت ان.. ولی server rate اکثرا 4 خط میده.. بازم تاخیر محسوسی هست که متوجه نمیشم؟

BF4 بی تاخیر نیست مخصوصا اگر بخوای فاصله ی راه دور رو بزنی که مصیبتیه...
ولی BF hardline خیلی اوضاعش بهتر از 4 هست!!!!!!!! خیلیییییی!!!!
در مورد پینگ هم اگر واقا قضیه جدی باشه پینگ باید زیر 50 باشه! (حتی روی 10-15) البته واسه ی PC صدق میکنه این موضوع که ری اکشن ها سریعه.
رو کنسول 150 هم قابل لذت بردنه.250-300 واقعا زیاده.
در کل من با نت 1 مگ مخابرات 4 هم بازی کردم قابل بازیه و اوکیه ولی خوب همون قضیه که ملت 4 تا تیر میزنن من 14 تا! خیلی وقتا میشه میمیرم بعد یارو میمیره!!!! سره پینگ.
ولی توی هاردلاین این مشکل کامل حل شده و لامصب نت کدش فوقالعاده بهتر از 4 هست.

یه چیز دیگه راستش به نظرم بدتر از پینگه. اونم پکت لاسته. اگه پکت لاست نباشه پینگ اینقدر رو مخ نمیره چون واقعا اگه تیر هات برخورد کنه حالا 0.3 ثانیه توی فاصله که تو صورت هم نباشید بازم به چشم نمیاد.

یه چیز دیگه راستش به نظرم بدتر از پینگه. اونم پکت لاسته. اگه پکت لاست نباشه پینگ اینقدر رو مخ نمیره چون واقعا اگه تیر هات برخورد کنه حالا 0.3 ثانیه توی فاصله که تو صورت هم نباشید بازم به چشم نمیاد.

اي گفتي...پكت لاست نباشه من با پينگ ٢٢٠ كاملا رودر رو حربفشون ميشدم توي ٤

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان ببخشید یه سوالی داشتم از خدمتتون.این اسلحه ی ace23 چه طوری آزاد میشه؟

• Obtain 50 Medkit Ribbons 50/50
  • Obtain 200 kills with any Assault rifle 200/200
  • Obtain 10 Assault Rifle Ribbons 10/10

براي اوليش بايد بسته سلامتي بندازيد رو زمين يارهاتون استفاده كنن و بعد چند بار استفاده شدنش يه ريبون به شما ميده بايد 50 تا ريبون بگيري

براي دومي بايد با AR ها كه اسلحه هاي مخصوص كلاس ASSAULT دويست نفر بكشي يعني جمعا" بشه اينقدر حالا مخواي با يكي 200 تا بكش ميخواي با هر كدوم 20

براي سومي هم بايد ريبون كشتن با AR هارو بگيري كه فكر كنم 5-6 تا رو بايد با AR تو همون كلاس بكشي تا بشه يه رييون ( توي يك راند بايد 5-6 تا بكشي تا بشه يه ريبون ) جمعا" بايد 10 تا ازشون بگيري

البته اين گرفتن ACE 23 پيش زمينه هم داره بايد بري تو بتل لاگ ببيني كدوم هارو انجام دادي كدوم هارو نه

نت رسما تعطیله...تو عید که اکثرا میرن تعطیلات و اصولا باید وضعیت نت خوب می بود جالبه مشکل از همین عید شروع شد کلا !

از بازی زده میشه ادم...میای بیرون میبینی نتیجه اینه : (البته تصویری که پایین گذاشتم با سرویس کاهش پینگه که تازه پینگ شده 185 !)

کافیه رو هوا با یه هلی دیگه مشغول داگ فایت باشی,یه دونه تایم اوت هم کافیه تا طرف اگه کارش متوسط به بالا باشه شکستت بده.

a6dd89165fa15ff4abbdb7b5eb4e442681b3661d.png

نت رسما تعطیله...تو عید که اکثرا میرن تعطیلات و اصولا باید وضعیت نت خوب می بود جالبه مشکل از همین عید شروع شد کلا !

از بازی زده میشه ادم...میای بیرون میبینی نتیجه اینه : (البته تصویری که پایین گذاشتم با سرویس کاهش پینگه که تازه پینگ شده 185 !)

کافیه رو هوا با یه هلی دیگه مشغول داگ فایت باشی,یه دونه تایم اوت هم کافیه تا طرف اگه کارش متوسط به بالا باشه شکستت بده.

a6dd89165fa15ff4abbdb7b5eb4e442681b3661d.png
یعنی خاک عالم بر سر این isp های ایران.یه نت برا گیم ندارن.

مشكل ما اينه كه نميتونيم سرور توي كشور خودمون داشته باشيم وگرنه پينگمون خوب ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

جدا از مساله بالا بودن پینگ,نت کشور ما ثبات نداره! شده مثل دختری که...استغفرالله!

اگه سرور سر کوچه هم باشه ولی تو هر ریپلای تایم اوت داشته باشیم بازم جریان همونه.

بیان پینگ 150 تا 180 بدون تایم اوت بدند,سرور پیشکش!کلا تو کانکوئست های 64 نفره از 64 نفر 50 تا 55 نفر پینگشون پایین 80 هست!اون بقیه هم یا عرب و افغان یا مثل ما ایرانی هست!!نمایش پینگ هم که من تو pc بارها دیدم پایین 80 که چه عرض کنم پایین 50-40 هست..

پکت لاست من شده 9.67 ! چه اوت چه in ! با تانک به هلی شلیک میکنم به هلی برخورد میکنه تا جرقه اش رو میبینم ولی 1% هم دمیج نمیده!صدای لاک کردن چه استینگر چه javelin بعدا از هیت به من میرسه!!

گرچه دیگه مثل قبل نه وقت بازی کردن هست نه دیگه شور و شوقی گذاشتن...

جدا از مساله بالا بودن پینگ,نت کشور ما ثبات نداره! شده مثل دختری که...استغفرالله!

اگه سرور سر کوچه هم باشه ولی تو هر ریپلای تایم اوت داشته باشیم بازم جریان همونه.

بیان پینگ 150 تا 180 بدون تایم اوت بدند,سرور پیشکش!کلا تو کانکوئست های 64 نفره از 64 نفر 50 تا 55 نفر پینگشون پایین 80 هست!اون بقیه هم یا عرب و افغان یا مثل ما ایرانی هست!!نمایش پینگ هم که من تو pc بارها دیدم پایین 80 که چه عرض کنم پایین 50-40 هست..

پکت لاست من شده 9.67 ! چه اوت چه in ! با تانک به هلی شلیک میکنم به هلی برخورد میکنه تا جرقه اش رو میبینم ولی 1% هم دمیج نمیده!صدای لاک کردن چه استینگر چه javelin بعدا از هیت به من میرسه!!

گرچه دیگه مثل قبل نه وقت بازی کردن هست نه دیگه شور و شوقی گذاشتن...

اره سرور های مخابراتیمون خیلی ضعیفه...اگر بیان با اینترانت بتونن ما رو به سرور های پرسرعت وصل کنن بعد از اون پورت ها اطلاعات رد و بدل بشه ...کیفیت نتمون به طرز فاحشی تغییر میکنه

پروژش هست ولی هنوزه که هنوز اجرایی نشده

براي اوليش بايد بسته سلامتي بندازيد رو زمين يارهاتون استفاده كنن و بعد چند بار استفاده شدنش يه ريبون به شما ميده بايد 50 تا ريبون بگيري

براي دومي بايد با AR ها كه اسلحه هاي مخصوص كلاس ASSAULT دويست نفر بكشي يعني جمعا" بشه اينقدر حالا مخواي با يكي 200 تا بكش ميخواي با هر كدوم 20

براي سومي هم بايد ريبون كشتن با AR هارو بگيري كه فكر كنم 5-6 تا رو بايد با AR تو همون كلاس بكشي تا بشه يه رييون ( توي يك راند بايد 5-6 تا بكشي تا بشه يه ريبون ) جمعا" بايد 10 تا ازشون بگيري

البته اين گرفتن ACE 23 پيش زمينه هم داره بايد بري تو بتل لاگ ببيني كدوم هارو انجام دادي كدوم هارو نه
ممنون از جواب کامل.عالی بود اسلحه رو گرفتم ولی چه فایده:(امان از دست این پینگ.دنبال یه اسلحه بودم که بتونه این اختلاف تا حدودی جبران کنه که این هم اثر نکرد بازیشو خیلی دوست داشتم حیف شد..
ببخشید دوست عزیز اگه زحمت نیست میخواستم راجع به express train هم یه توضیحی بدی چون من واقعا نمی فهمم چی میگه خیلی ممنون.
راستی این بتل لاگ هم هیچ وقت باز نمیشه کلا مشکل داره یا مال من اینجوریه؟
سوالام زیاد شد شرمنده ممنون میشم کمکم کنی خودم هر چی گشتم متوجه نشدم.
------------------------------
به این هم بی زحمت یه نگاهی بندازین شاید کمکتون کنه .میگه برای بدست اوردن f2000 باید دو تا تروفی دیگه رو هم به غیر از مال خودشو انجام بدیم؟

http://www.playstationtrophies.org/...field-4-second-assault-assignments-guide.html

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or