Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
بچه ها میگم من هم توی بتل4 هم توی هاردلاین کاراکترم توی مپ سبزرنگ هستش و بقیه بازیکن ها میتونن از جایی که من هستم رسپانسیو کنن.حالا سوالم اینه که چرا فقط من و چند نفر دیگه اینجوریم و بقیه اینجور نیستن؟؟؟؟؟ ( این رو هم توی پرانتز بگم من هم توی بتل4 هم توی هاردلاین پرمیوم هستن ممکنه دلیل این باشه؟ )

یه تیم خودش از گروه های کوچیکتری به اسم اسکواد تشکیل شده که اگر خواستند با هماهنگی بیشتری چند نفر با هم کار کنند راحت تر باشند. اون افراد سبز هم اسکوادی های شما هستند که میتونید از روی هم اسپان بشید و در صورت استفاده از هدست هم صدای همدیگرو دارید.

دوستان الان ارزش داره بتل 4 بگیرم؟
یکی در مورد انلاینش توضیح بده از کال اف بهتره؟

درسته که هر کس یه سلیقه ای داره ولی خوب مقایسه اش هم زشته :d
بازی الان دیگه باگ خاصی نداره، تعداد پلیر ها و وضعیت سرورا خوبه
از نظر محتوا و گیم پلی آنلاین هم که سری بتلفیلد همیشه حرف اول رو می زنه

درسته که هر کس یه سلیقه ای داره ولی خوب مقایسه اش هم زشته :d
بازی الان دیگه باگ خاصی نداره، تعداد پلیر ها و وضعیت سرورا خوبه
از نظر محتوا و گیم پلی آنلاین هم که سری بتلفیلد همیشه حرف اول رو می زنه

انلاینش چجوریه میخوام بدونم
تا حالا بازی نکردم!:d

انلاینش چجوریه میخوام بدونم
تا حالا بازی نکردم!:d
داداش من چندین ماه شاید به سال هم برسه که دارم مولتیش رو میرم .. شک نکن یه شوتر خفن هیجانی
هاردلاین هم پولیسی اما این تانک و جت و این داستانارو هم داره تم نظامی

دوستان بهترین اسلحه تو assault ها کدوم هست؟اگه همه خوبن یکی از بهترین هاشو نام ببرین مرسی.
بعد یه سوال دیگه بهترین مد که تو بتل بازی میشه چیه؟چون team deathmatch تو بتل یه مقدار کنده اذیت میکنه مپ ها خیلی بزرگه زیاد جور در نمیاد یه چند تا از مد های با حالشم به سلیقه ی خودتون بگید ممنون میشم

دوستان بهترین اسلحه تو assault ها کدوم هست؟اگه همه خوبن یکی از بهترین هاشو نام ببرین مرسی.
بعد یه سوال دیگه بهترین مد که تو بتل بازی میشه چیه؟چون team deathmatch تو بتل یه مقدار کنده اذیت میکنه مپ ها خیلی بزرگه زیاد جور در نمیاد یه چند تا از مد های با حالشم به سلیقه ی خودتون بگید ممنون میشم

اسلحه: Aek-ScarH-M416-Bulldog-L85A2
مود:کانکوئست لارج و راش و دامینیشن

m416 یکی از بالانس ترین هاست تو این کلاس به نظرم. هم فایر ریت مناسبی داره هم میزان لگدش کنترل شده هست.

ای کاش همش لگ بود.لگ که رفعش کاری نداره.اینا پینگاشون زیر 90 هست و کشتن شون خیلی سخته یعنی شما با پینگ 160 به طرف باید 10-12 تیر بزنی اون به شما 3 -4 تا بزنه مردی.چرا؟!!!
علتش بحث جابه جاییه یعنی چی؟!!
شما فکر میکنی طرف روبروته ولی چند سانت اینورتر یا اون ورتره یعنی داری تیرت را به هوا میزنی.اگه سرعت آپلود و دانت کم باشه دیگه یه خشابم کمه.
توصیه بنده :اگه اینترنت عالی ندارین اصلا طرفش نرین چون باعث معتادی واعصاب خردیه.
حالا جای خنده دارش اینه که ما با این اینترنت پوکیده این خارجکیهای احمق را با اون پینگ و...میکشیم یعنی دیگه خیلی احمقن.بعد پا میشن تو You تیوب با دک و پز فیلم میزارن تعداد Kill شون را به رخ میکشن.

ای کاش همش لگ بود.لگ که رفعش کاری نداره.اینا پینگاشون زیر 90 هست و کشتن شون خیلی سخته یعنی شما با پینگ 160 به طرف باید 10-12 تیر بزنی اون به شما 3 -4 تا بزنه مردی.چرا؟!!!
علتش بحث جابه جاییه یعنی چی؟!!
شما فکر میکنی طرف روبروته ولی چند سانت اینورتر یا اون ورتره یعنی داری تیرت را به هوا میزنی.اگه سرعت آپلود و دانت کم باشه دیگه یه خشابم کمه.
توصیه بنده :اگه اینترنت عالی ندارین اصلا طرفش نرین چون باعث معتادی واعصاب خردیه.
حالا جای خنده دارش اینه که ما با این اینترنت پوکیده این خارجکیهای احمق را با اون پینگ و...میکشیم یعنی دیگه خیلی احمقن.بعد پا میشن تو You تیوب با دک و پز فیلم میزارن تعداد Kill شون را به رخ میکشن.

اتفاقا battlefield 4 از معدود بازی هایی هست که با هر نوع نتی میشه بازی کرد و عملکرد مناسبی هم داشت تو بازی ( لگ و دیلی )

اتفاقا battlefield 4 از معدود بازی هایی هست که با هر نوع نتی میشه بازی کرد و عملکرد مناسبی هم داشت تو بازی ( لگ و دیلی )
عمرا اگه اینطور باشه.فقط کافیه یکم دقت کنین.من حتی gamplay خارجیا را دیدم طرف با 4-5 تا تیر مخاطبش را down میکرد.والا من نشونه گیریم نمیگم حرف نداره ولی خوبه به زور با 10-12 تا تیر میفتن بعد سرت آپلود.و سرعت دانلودم که کم باشه پاسخگویی به مرگ طرف دیر میشه بعد همین الکی فقط تیر میزنیم و مهمات به فنا میره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or