Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
سلام دوستانبازیBF4 تازه گرفتم آفلاین بازی میکنم ولی تو مرحله شش این ارورce-34878-0 رو میده و میاد بیرون از بازی لطفا راهنمایی کنین ممنون.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان این بازی تازه گرفتم آفلاین بازی میکنم ولی تو مرحله شش این ارورce-34878-0 رو میده و میاد بیرون از بازی لطفا راهنمایی کنین ممنون.

اگه فیزیکی گرفتی احتمالا دیسک مشکل داره چون خودم همین اتفاق رو تجربه کردم

سايزش بزرگه ولي همون موقع كه ملت ... راي به تم جنگلي دادن گفتم اينها يه DRAGON PASS ديگه در ميارن كه همون هم شد

من خودم به صحرايي و كوهستاني دادم

Battlefield 4 | PS4

سايزش بزرگه ولي همون موقع كه ملت ... راي به تم جنگلي دادن گفتم اينها يه DRAGON PASS ديگه در ميارن كه همون هم شد

من خودم به صحرايي و كوهستاني دادم

من به صحرايي دادم و waterfall داشت
انصافا زياد شبيه دراگون پس نيست من ياد يه مپ باتلاقي -جنگلي كه توي bf3 هم بود افتادم

Sent from my iPhone using Tapatalk

سایز مپ بزرگ بود تا جایی هم که من دیدم جایی برای کاور نداشت به اون صورت!

هر چی که هست بازم دوستان C4 ــی رو شاد میکنه چون موتور و جیپ بود که داشت پرواز میکرد طرف تانک!

ویدئو:

Twitch

سایز مپ بزرگ بود تا جایی هم که من دیدم جایی برای کاور نداشت به اون صورت!

هر چی که هست بازم دوستان C4 ــی رو شاد میکنه چون موتور و جیپ بود که داشت پرواز میکرد طرف تانک!

ویدئو:

Twitch

يعني عينه دراگون پس ه؟ :|

يعني عينه دراگون پس ه؟ :|

من دی ال سی رو ندارم ولی از رو ویدئویی که از دراگون پس دیدم به نظرم شبیه به هم هستند!

در کل به نظرم از اون الگو مپ هایی که تو نظر سنجی داده بودند بدترینش رو انتخاب کردند چون با این که من اون مپ دی ال سی رو بازی نکرده بودم ولی یه حس شباهت به منم دست داد!

نمیگم دیزاین یه مپ ایده ی بدیه ولی اگه رو نایت ورژن مپ های اورجینال بازی کار کنند باور کنید خیلی ها دوباره دیسک بازی رو اینسِرت میکنند!

من دی ال سی رو ندارم ولی از رو ویدئویی که از دراگون پس دیدم به نظرم شبیه به هم هستند!

در کل به نظرم از اون الگو مپ هایی که تو نظر سنجی داده بودند بدترینش رو انتخاب کردند چون با این که من اون مپ دی ال سی رو بازی نکرده بودم ولی یه حس شباهت به منم دست داد!

نمیگم دیزاین یه مپ ایده ی بدیه ولی اگه رو نایت ورژن مپ های اورجینال بازی کار کنند باور کنید خیلی ها دوباره دیسک بازی رو اینسِرت میکنند!

مگه نایت مود شانگهای تایید نشده بود ؟

البته امروز رفتم چند دست دراگون و پس و اون یکی هارو که واسه CR ه بازی کردم...اون جوری که فک میکردم بد نیست اتفاقا دراگون پس خیلی خوبه اللخصوص برای هلی و تانک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or