Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
دقیقا ! اگه اون قابلیت گذاشته بشه برای ما افتضاح میشه...

venom ksa زیارتش کردم
:d
اره gmr های 400% اکثرآ دست ksa ها هست و دقیقآ اگه مخصوصا با وسایل نقلیه کارت خوب باشه هر ان ممکنه کیکت کنن مخصوصا اگه با جت هاشون زیاد ور بری...

من از یکی از بچه های صعودی پرسیدم که خودش هم ادمین یکی از سرور ها هست,همین که اسم سرور رو شنید با تعجب گفت اون سرور ادمین زیادی داره!

سرور هم این هست که فکر میکنم دوستان زیادی جوینش شده باشند چون من milad khafan,shahram,tamami2,way to win و چند تا از دوستان دیگه رو توش دیدم و همیشه خدا هم پر هست چه صبح چه شب و واقعآ all day long هستش ولی ادمین های خیلی بچه ای داره...

alldaylong.png
سرورش يه طوريه...مثلا اگه من با سرور هاي اروپايي لگ نداشته باشم ...ميرم توش لگ ميگيرم...تست هم ميكنم كانكشن ابي هست بجا سبز

من اين چندوقته راش زياد بازي ميكنم...حالش بيشتره

Sent from my iPhone using Tapatalk

venom ksa زیارتش کردم
اره gmr های 400% اکثرآ دست ksa ها هست و دقیقآ اگه مخصوصا با وسایل نقلیه کارت خوب باشه هر ان ممکنه کیکت کنن مخصوصا اگه با جت هاشون زیاد ور بری...

من از یکی از بچه های صعودی پرسیدم که خودش هم ادمین یکی از سرور ها هست,همین که اسم سرور رو شنید با تعجب گفت اون سرور ادمین زیادی داره!

سرور هم این هست که فکر میکنم دوستان زیادی جوینش شده باشند چون من milad khafan,shahram,tamami2,way to win و چند تا از دوستان دیگه رو توش دیدم و همیشه خدا هم پر هست چه صبح چه شب و واقعآ all day long هستش ولی ادمین های خیلی بچه ای داره...

alldaylong.png

در این سرور با هلی هر کی بازی کنه و kill زیاد داشته باشه، ادمین kick میکنه. من خودم هلی بلد نیستم ولی با Yakoza که بازی می کنم اون بلده و هی kick میشه. کلاً این نقشه برای افراد پیاده چندان خوب نیست. محیط نقشه خیلی باز هست و جای برای کاور کردن و مخفی شدن از هلی و هواپیماها نیست. اگر کسی با هلی خوب بلد باشه راحت بالای صد تا kill میکنه.
اما اگر نقشه caspian sea را بازی کرده باشین برای پیاده نظام خیلی خوب طراحی شده و برای تانک ها سخت شده. نقشه های premium خیلی خوب هستند اما متأسفانه TDM همیشه خالی هست و فقط conquest ها نیمه پرن.

جالبيش اينه اكثر سرور هاي 400% رو فقط KSA ها دارن :|
بقيه توي اسم سرور نوشتن 200% يا 400% ولي وقتي اطلاعات سرور رو مي بيني ، مي بيني كه 100% اند :|

يه دونه سرور هم پيدا كردم خيلي عالي بود ! تمامي مپ هاي عالي رو گلچين كرده بود گذاشته بود پشت سر هم اما متاسفانه هاردكور بود :|
سلامتي رو روي 60% گذاشته بود :| ( يعني با يه پيشته هم كشته ميشيد :| ) نه مپ ايي بود نه هيچ كيل كم ايي و بدتر از همه فرندلي فاير هم روشن بود :|

اين كيل كم و نبود نقشه خيلي افتضاحه يارو ميشينه يه گوشه فلگ كمپ مي كنه و هي ملت رو مي كشه بدون اينكه بشه جاش رو فهميد :| بدتر از همه هم اين كه عملا" SPOT كردن به درد لاي جرز ديوار هم نميخوره چون يارو رو اصلا" نميشه ديد :|

در این سرور با هلی هر کی بازی کنه و kill زیاد داشته باشه، ادمین kick میکنه. من خودم هلی بلد نیستم ولی با Yakoza که بازی می کنم اون بلده و هی kick میشه. کلاً این نقشه برای افراد پیاده چندان خوب نیست. محیط نقشه خیلی باز هست و جای برای کاور کردن و مخفی شدن از هلی و هواپیماها نیست. اگر کسی با هلی خوب بلد باشه راحت بالای صد تا kill میکنه.
اما اگر نقشه caspian sea را بازی کرده باشین برای پیاده نظام خیلی خوب طراحی شده و برای تانک ها سخت شده. نقشه های premium خیلی خوب هستند اما متأسفانه TDM همیشه خالی هست و فقط conquest ها نیمه پرن.

yakoza منم دیگه بیژن :d

سرورش يه طوريه...مثلا اگه من با سرور هاي اروپايي لگ نداشته باشم ...ميرم توش لگ ميگيرم...تست هم ميكنم كانكشن ابي هست بجا سبز

نه اتفاقآ بهترین سرور تو ksa همین سرور هست و بقیه لگ دارند حالا نمیدونه جریانش چیه! البته یه سرور خوب دیگه تو ksa ها سرور [Ao1] هست که اونم کیک میکنه منو ولی نه زیاد...

جالبيش اينه اكثر سرور هاي 400% رو فقط KSA ها دارن
yahoo_22.gif

بقيه توي اسم سرور نوشتن 200% يا 400% ولي وقتي اطلاعات سرور رو مي بيني ، مي بيني كه 100% اند
yahoo_22.gif

به % ها نمیشه اعتماد کرد و اینکه بعضی از سرور ها شب ها رو 400% قفل میشن صبحها رو 200% !چون وقتی پلیر کم باشه اتمام 400% ها خیلی طول میکشه...

............
این اکتیو رادار aa رسما مصیبته,واقعا گندش رو در میاره!

جالبيش اينه اكثر سرور هاي 400% رو فقط KSA ها دارن :|
بقيه توي اسم سرور نوشتن 200% يا 400% ولي وقتي اطلاعات سرور رو مي بيني ، مي بيني كه 100% اند :|

يه دونه سرور هم پيدا كردم خيلي عالي بود ! تمامي مپ هاي عالي رو گلچين كرده بود گذاشته بود پشت سر هم اما متاسفانه هاردكور بود :|
سلامتي رو روي 60% گذاشته بود :| ( يعني با يه پيشته هم كشته ميشيد :| ) نه مپ ايي بود نه هيچ كيل كم ايي و بدتر از همه فرندلي فاير هم روشن بود :|

اين كيل كم و نبود نقشه خيلي افتضاحه يارو ميشينه يه گوشه فلگ كمپ مي كنه و هي ملت رو مي كشه بدون اينكه بشه جاش رو فهميد :| بدتر از همه هم اين كه عملا" SPOT كردن به درد لاي جرز ديوار هم نميخوره چون يارو رو اصلا" نميشه ديد :|

اره منم ديدم هاركوره نرفتم توش:|

يدونه هم بود مترو ٣٢ نفره منتهي ١٠ نفر بيشتر توش نبودن
و سرورش لگ بود واسه من

من نتيجه گرفتم ملت خرتوخر بازي توي مترو رو خيلي بيشتر دوست دارن:|

اره منم ديدم هاركوره نرفتم توش:|

يدونه هم بود مترو ٣٢ نفره منتهي ١٠ نفر بيشتر توش نبودن
و سرورش لگ بود واسه من

من نتيجه گرفتم ملت خرتوخر بازي توي مترو رو خيلي بيشتر دوست دارن:|

دقيقا" همين خر تو خر بودن مترو كه همه رو جذب خودش مي كنه :d از زمين و زمان گلوله ميريزه :|:d
البته متاسفانه نميدونم چرا اون لذتي كه در با اسلحه كشتن هست در با وسايل كشتن نيست :| منم الان گرفتار اين پياده كوفتي شدم :|
يه موقعي توي بتل 3 از تو تانك پايين نمي اومدم :| بايد برگردم به روزگار تانك :bighug:

@ ZEN 2
حاجي ديگه وضع اين MOBILE AA ها اينقدر خرابه كه من هلي رو گذاشتم كنار :|
توي كاسپين و فاير ادم مي نشست توي هلي ديگه پياده نميشد الان تا بشيني توي هلي نيروهاي M AA باز هميشه در صحنه دقيقا" از نوك كوه يا ته نقشه به صورت كمپ كرده اماده شليك به شما هستند :|

يعني توي فاير فوق العاده چيز عجيبي شده اين M AA :| يارو دقيقا" ميرفت نوك كوه ( چه سمت RU چه US جفتش يه كوه هست ) كمپ مي كرد و هيچ گونه راه در رويي هم نبود تا نصف منطقه جنگي رو هم كاملا" پوشش مي داد نميتونستي هيچ كوفتي بزني :|

يكيشون زد هلي مارو انداخت منم خواستم مورد عنايتش قرار بدم رفتم JEEP STUFF و تركوندمش :d

حاجي ديگه وضع اين MOBILE AA ها اينقدر خرابه كه من هلي رو گذاشتم كنار
:|
توي كاسپين و فاير ادم مي نشست توي هلي ديگه پياده نميشد الان تا بشيني توي هلي نيروهاي M AA باز هميشه در صحنه دقيقا" از نوك كوه يا ته نقشه به صورت كمپ كرده اماده شليك به شما هستند

يعني توي فاير فوق العاده چيز عجيبي شده اين M AA
يارو دقيقا" ميرفت نوك كوه ( چه سمت RU چه US جفتش يه كوه هست ) كمپ مي كرد و هيچ گونه راه در رويي هم نبود تا نصف منطقه جنگي رو هم كاملا" پوشش مي داد نميتونستي هيچ كوفتي بزني

يكيشون زد هلي مارو انداخت منم خواستم مورد عنايتش قرار بدم رفتم JEEP STUFF و تركوندمش

دقیقا! همه جارو پوشش میده مگر اینکه با دوستات باشی بهشون بگی با c4 و تانک و اتک عقب نشینیش بدن که به نظرم باز هم جوابگو نیست!

کلآ هلی مظلوم ترین و در عین حال سخت ترین وسیله تو بازی هست به نظرم! نگا کن,هم هلی,هم تانک,هم جت,استینگر,fgm sraw,lav ...یعنی هر وسیله ای بگی برای دمیج و پایین اوردن هلی کاربرد داره تو بازی!و اکیتو رادار هم که دیگه سر امد تمام ایناست,کافیه یکی که کمی وارد هست تو کار aa با اکتیو رادار کار کنه دیگه بازی برای هلی جهنم میشه مخصوصا تو مپی مثل GOL.M.R که محیطش باز هست...

مسلما" درست مي گي :|

البته به نظر من يكي ديگه از بدترين اتفاقات هم كه كمك زيادي به ضعيف تر شدن هلي كرد اين محدود كردن مهمات بود :|
درسته كه شايد بعضي جاها خوب شده باشه تا يارو همينطوري الكي شليك نكنه ( گر چند به نظر من كل اين جريان محدود كردن مهمات وسايل فكر اشتباهي بود و اصلا" خوب اجرا نشد) اما در مورد هلي بايد بيشتر از 10 تا از انواع راكت شليك كرد تا طرف رو بياري پايين در صورتي كه در كل حدود 20 تا راكت داري و اگر بخواي بري سراغ وسيله دوم هيچي نداري ! بايد كلي صبر كني تا دوباره ريلود بشه و اگر بخواي يهو بري اين AA رو دور بزني هيچ فايده ايي نداره :|

نميدونم چرا الان نميشه ولي يادمه توي 3 ميرفتيم از پشت سر AA در مياومديم صاف اش مي كرديم :| الان اين بالاي كوه رفتن و قدرت مافوق تصور شون باعث شده نشه هيچ كاريشون كرد مگر تانك يا C4 :|

بتل ۳ یه چیز دیگه بود مولتیش... این نسخه یه جورایی در تضاد با سه هستش... سینگلش بهتر شده مولتی از بعضی لحاظ افت کرده… -_-
حالا باید کنسولم برسه رو نسل هشتم تست کنم این نسخه چهار رو

بتل ۳ یه چیز دیگه بود مولتیش... این نسخه یه جورایی در تضاد با سه هستش... سینگلش بهتر شده مولتی از بعضی لحاظ افت کرده… -_-

از بعضي جهات هم بهتر شده

به نظر من به خاطر تغییر نسل یکسری مشکلات در همه بازی ها دیده شد البته دیگه فکر میکنم سازندگان دستشون گرم شده و فهمیدن چطور کار کنند . امیدوارم BattleField : HardLine نسخه خوبی بشه البته به نظر طرفداران بتلفیلد این نسخه HardLine یک بتلفیلد واقعی نیست اما حالا امیدواریم BattleField 5 یا حالا هر چی اسمش هست پیشرفت قابل توجهی داشته باشه .

venom ksa زیارتش کردم

alldaylong.png

دقیقا من و برادرم تو این سروز خیلی بازی میکنیم
همین الانم برادرم تو سروره
ای دی من که تو امضا مشخصه با تگ کلان پارس پرپرشون میکنم :d
ایدیت چیه؟ دیدم بشناسم ;)

من تگ كلن پارس ام رو نميذارم :| مي گم يه سري بي شعور مي بينن اگر از ادم بخورن شروع مي كنن به فحش دادن به مملكت و مردم ام :|

اين EASTER EGG مپ HAINAN چقدر باحال بود :d فقط حيف كه يه ذره است اگر يه چيز خيلي خفن تر مي بود با حال تر ميشد :d مثلا" با انفجار كشتي مپ هم داغون ميشد :d

اپديت بعدي كه براي بتل 4 مياد يه اپديت خيلي خوب از اب در مياد !( چشمش نزنيم :| ) يه سري چيزهاي جديد به بازي اضافه كردن براي بهبود تنظيمات و ... مثلا" نشونه رنگ عوض مي كنه با برخورد گلوله به نقاظ مختلف بدن حريف يا ميشه رنگ SIGHT هارو هم عوض كرد كه اين خيلي خوبه ! توي ZAVOOD بعضي مواقع نميشد با اون قرمز وسط شليك كرد :|

دقیقا من و برادرم تو این سروز خیلی بازی میکنیم
همین الانم برادرم تو سروره
ای دی من که تو امضا مشخصه با تگ کلان پارس پرپرشون میکنم :d
ایدیت چیه؟ دیدم بشناسم ;)

احساس میکنم دیدمت,اگه جت سوار باشی که حتما دیدمت چون علاقه خاصی به جت ها دارم :d

مال من Yak0za-japs هستش تگ رو هم گذاشتم KSA تا از ما شاید بیرون بکشن
..............

دوستان دیشب داشتم از LfPS ویدئو این یارو shotguns رو که نامبر وان اسکات هست رو میدیدم که فکر کنم 138000 تا کیل داره با اسکات و 178000 تا کیل با دوتا هلی داره! ولی مالی نبود بازیش!2000 ساعت بازی داره و 1000 ساعتش رو تقریبا رو هلی بوده ولی خیلی سخت نبود پایین اوردنش همیشه هم توش مهندس داشت...

اقا SoShanghai مگه توش اسکات داره؟این یارو داشت تو این مپ با اسکات میرفت ولی من تا حالا ندیدم اصلا,فقط اتک با ونوم توش هست!جریان چیه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or