Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
با تشكر از پيشنهاد شما...شما به فكر خودتون باشيد!

Sent from my iPhone using Tapatalk
همینطور که هست اما خوب بالاخره باید بقیه کاربران عزیز هم از تاریخ انتشار نسخه ی جدید BattleField با خبر کنیم که برای تهیه ی اون برنامه ریزی بکنند و اگر میخوان بازی رو بفروشن سریع تر اینکار رو انجام بدن .

حاجي جون ميخواي كلا" بيخيال شي ؟؟؟

فعلا" EA و DICE خودشون هم ديدن هاردلاين مالي نيست دست كم دوتا DLC ديگه براي بتل 4 ميدن بيرون
بتل 3 با اين كه كلي از عمرش مي گذره ولي مثل اين كه روزانه 20K-30K تا پلير داره ( 10K رو PC و 10K روي PS3 و 3K روي 360 )

ما هم ممنونيم كه به فكر ملتي اما اين چندمين پست ايه كه در اين باره ميدي !

حاجي جون ميخواي كلا" بيخيال شي ؟؟؟

فعلا" EA و DICE خودشون هم ديدن هاردلاين مالي نيست دست كم دوتا DLC ديگه براي بتل 4 ميدن بيرون
بتل 3 با اين كه كلي از عمرش مي گذره ولي مثل اين كه روزانه 20K-30K تا پلير داره ( 10K رو PC و 10K روي PS3 و 3K روي 360 )

ما هم ممنونيم كه به فكر ملتي اما اين چندمين پست ايه كه در اين باره ميدي !

هي كاش يه مد ميدادن٣ تيم ه (امريكا-روسيه-چين)

با يه مپ بزرگ ...چيزه خوبي ميشد

من تازه BT4 و پرمیوم کردم. این بازی حالا حالاها قدیمی بشو نیست . hard line هم هر مقدار خوب باشه، من همچنان BT4 , و بازی می کنم. مولتی دیگه ای در حد و اندازه های BT4 نیست. با سرور های قدرمتندی که داره.

هي كاش يه مد ميدادن٣ تيم ه (امريكا-روسيه-چين)

با يه مپ بزرگ ...چيزه خوبي ميشد

اوووف, به جون خودم دو سه روز پیش داشتم به این فکر میکردم یه دی ال سی یا چیزی میدادن یه مپ اندازه شهر جی تی ای وی! و با 300 پلیر! هر مچ هم یک ساعت حداقل. وااای. یعنی بررنامه ریزی میکردن ملت برا یه همچین مدی بعد مسابقه میدادن. چی میشد...?!!?

- - -ویرایش - - -

راستی چرا ملت نمیزارن با سکوت وطبیعت مپا تو سرورای خالی حال کنی?
تو گلمد بودم یه بار یکی با چیپ از روم رد میشد, یه بار با چاپر چرخم میکردن, یه بار تانک هد شاتم میکرد !!!
حوصلم سر رفت یه lav برداشتم ,اولین دوشمن عزیزی که با یه چاپر داشتن خیلی خوشحال و خندون نزدیک میشدن طوری ادب کردم که تا نیم ساعت بعدش تونستم واسه خودم راحت باشم.
یه بارم یه دوشمن اومد ولی در کمال تعجب درگیر نشدیم. با هم میرفتیم دور میزدیم! فقط نمیتونستیم تو یه ماشین سوار شیم اون با چیپ خودش میومد ...:d

من این SA رو دانلود کردم ولی تو بازی وقتی میخوام به مپای این DLC وصل بشم نمیشه و لیست DLC هارو برای خرید میاره!
اکانتمم پرمیوم کردم نمیدونم مشکل از کجاست!ریستور لایسنسم کردم ولی باز موقع وصل شدن به مپای SA میزنه BUY DLC

من این SA رو دانلود کردم ولی تو بازی وقتی میخوام به مپای این DLC وصل بشم نمیشه و لیست DLC هارو برای خرید میاره!
اکانتمم پرمیوم کردم نمیدونم مشکل از کجاست!ریستور لایسنسم کردم ولی باز موقع وصل شدن به مپای SA میزنه BUY DLC

دیروز یک بار برای من این مشکل پیش اومد. روی نقشه operation metro که می رفتم صفحه خرید dlc می آمد. اما وقتی یک راند نقشه دیگه ای و بازی کردم دوباره خوب شد . بتل فیلد گیر زیاد داره اما فکر کنم از بازی خارج شد و دوباره برگردی درست بشه.

[h=1]Top 5 Battlefield 4 Plays![/h]http://www.youtube.com/watch?v=fu0MHe8hZ8g

این بازی انقدر جا برای کارهای عجیب غریب داره که حد و اندازه نداره! اگه تونستید تمام قسمت هاش رو تماشا کنید..

دیروز یک بار برای من این مشکل پیش اومد. روی نقشه operation metro که می رفتم صفحه خرید dlc می آمد. اما وقتی یک راند نقشه دیگه ای و بازی کردم دوباره خوب شد . بتل فیلد گیر زیاد داره اما فکر کنم از بازی خارج شد و دوباره برگردی درست بشه.

اینکارم کرده بودم نشد حتی از PC به مپا وصل میشدم و بعد میومدم سراغ مپای SA درست نمیشد اخر بازیرو پاک کردم درست شد
___
این مپ مترو عجب چیزیه لامصب 64نفرش جهنمیه واسه خودش:d

اینکارم کرده بودم نشد حتی از PC به مپا وصل میشدم و بعد میومدم سراغ مپای SA درست نمیشد اخر بازیرو پاک کردم درست شد
___
این مپ مترو عجب چیزیه لامصب 64نفرش جهنمیه واسه خودش:d

64 خیلی زیاده واسه مترو...اصلا حال نمیده

32 نفر خوب میشه

Top 5 Battlefield 4 Plays!

http://www.youtube.com/watch?v=fu0MHe8hZ8g

این بازی انقدر جا برای کارهای عجیب غریب داره که حد و اندازه نداره! اگه تونستید تمام قسمت هاش رو تماشا کنید..

من یه جیزی برام خیلی عجیبه !!!
بعضی از این پلیر ها که فیلماشون هست ، یا حتی توو لایو استریم نگاه میکنم ، حالا جدا از اینکه سرعت نتشون خوبه ، ولی Spot کردنشون عجیبه !!!
طرف با یه خشاب ده نفرو میکشه ، دونه دونه میره بالا سرشون میزتشون ، انگار از قبل جاشون رو میدونه !!
حالا ما رو مینی مپ میبینم یارو کنارمون داره میچرخه ، هرچی میگردیم پیداش نمیکنیم ، زرتی میزنه میکشتمون

این جونور ها چجوری اینقدر سریع و دقیق اسپات میکنن ؟؟؟؟

من یه جیزی برام خیلی عجیبه !!!
بعضی از این پلیر ها که فیلماشون هست ، یا حتی توو لایو استریم نگاه میکنم ، حالا جدا از اینکه سرعت نتشون خوبه ، ولی Spot کردنشون عجیبه !!!
طرف با یه خشاب ده نفرو میکشه ، دونه دونه میره بالا سرشون میزتشون ، انگار از قبل جاشون رو میدونه !!
حالا ما رو مینی مپ میبینم یارو کنارمون داره میچرخه ، هرچی میگردیم پیداش نمیکنیم ، زرتی میزنه میکشتمون

این جونور ها چجوری اینقدر سریع و دقیق اسپات میکنن ؟؟؟؟

اونايي كه ميبيني بالاي هزار ساعت بازي كردن ...بالاخره بعد اين همه مدت ميفهمن كه پلير هاي ديگه كجا ها رو بيشتر واسه قايم شدن انتخاب ميكنن

اونايي كه ميبيني بالاي هزار ساعت بازي كردن ...بالاخره بعد اين همه مدت ميفهمن كه پلير هاي ديگه كجا ها رو بيشتر واسه قايم شدن انتخاب ميكنن

نه این یه چیزی ورای تجربه‌س ، انگار یه جوری رو همه لاک میکنن ...:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or