Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
احساس میکنم دیدمت,اگه جت سوار باشی که حتما دیدمت چون علاقه خاصی به جت ها دارم :d

مال من Yak0za-japs هستش تگ رو هم گذاشتم KSA تا از ما شاید بیرون بکشن
..............

دوستان دیشب داشتم از LfPS ویدئو این یارو shotguns رو که نامبر وان اسکات هست رو میدیدم که فکر کنم 138000 تا کیل داره با اسکات و 178000 تا کیل با دوتا هلی داره! ولی مالی نبود بازیش!2000 ساعت بازی داره و 1000 ساعتش رو تقریبا رو هلی بوده ولی خیلی سخت نبود پایین اوردنش همیشه هم توش مهندس داشت...

اقا SoShanghai مگه توش اسکات داره؟این یارو داشت تو این مپ با اسکات میرفت ولی من تا حالا ندیدم اصلا,فقط اتک با ونوم توش هست!جریان چیه؟

KSA چیه اخه! برو Soldier ات رو اب بکش:d خب اونجا بازی نکن عین من...عشق است سرور های جرمن:x(هم پلیر پرو توش هست هم اینکه کیفیت سرور ها عالی ه )
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اقای xerses13 (اسمت توی بتل3 خیلی اشناست) اددت کردم

KSA چیه اخه! برو Soldier ات رو اب بکش:d خب اونجا بازی نکن عین من...عشق است سرور های جرمن:x(هم پلیر پرو توش هست هم اینکه کیفیت سرور ها عالی ه )
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دیگه چاره ای نیست ksa ــی شدیم:d

من چون این مپ رو بازی میکنم سرورهای دیگه به دردم نمیخوره چون 400% نیستن و only هم نیستن و میکس مپن...

شب بیا تو سرور این ksa ها هم پرو دارند و پرو هاشون خیلی هم فجیعه مخصوصآ جت و تانک هاشون ...:d

در کل طرفداران بتلفیل خیلی منتظر HardLine هستند . جالبه خیلی ها معتقد هستند که بازی افتضاحی میشه و نا امید هستند . حالا شاید به خاطر این تغییر سبک در داستان باشه که از حال و هوای جنگ اومده توی شهر و دزد و پلیس و ... تبدیل شده و شاید کمی از جذابیتش کم کنه .

در کل طرفداران بتلفیل خیلی منتظر HardLine هستند . جالبه خیلی ها معتقد هستند که بازی افتضاحی میشه و نا امید هستند . حالا شاید به خاطر این تغییر سبک در داستان باشه که از حال و هوای جنگ اومده توی شهر و دزد و پلیس و ... تبدیل شده و شاید کمی از جذابیتش کم کنه .

موندم همون دوستاني كه به بتل ٤ ميگن شبيه cod شده ديگه به اين ميخوان چي بگن!

Sent from my iPhone using Tapatalk

موندم همون دوستاني كه به بتل ٤ ميگن شبيه cod شده ديگه به اين ميخوان چي بگن!

مطمئنا ایرادات زیادی میگیرن . حالا هرچقدر هم بی نقص باشه و فرض کنیم مشکلات باگ و یا افت فریم و ... نداشته باشه آخر سر به داستانش و جو و اتمسفر بازی گیر میدن . به نظرم اشتباه کردن سازندگان بازی که یک همچین تغییری رو دادن . امیدوارم BattleField 5 یا حالا هر چی اسمش هست دوباره یک بتلفیلد واقعی باشه و دوباره هیجان انگیز باشه و دوباره صحنه های جذاب جنگ رو برای گیمر ها به ارمغان بیاره .

مطمئنا ایرادات زیادی میگیرن . حالا هرچقدر هم بی نقص باشه و فرض کنیم مشکلات باگ و یا افت فریم و ... نداشته باشه آخر سر به داستانش و جو و اتمسفر بازی گیر میدن . به نظرم اشتباه کردن سازندگان بازی که یک همچین تغییری رو دادن . امیدوارم BattleField 5 یا حالا هر چی اسمش هست دوباره یک بتلفیلد واقعی باشه و دوباره هیجان انگیز باشه و دوباره صحنه های جذاب جنگ رو برای گیمر ها به ارمغان بیاره .

اسمش كه يكم مورد داره D:
گفتن 2016-2017 مياد البته شايعس ممكنه درست نباشه

اسمش كه يكم مورد داره D:
گفتن 2016-2017 مياد البته شايعس ممكنه درست نباشه

اینی که از الان دارن روش کار میکنن خیلی امیدوار کننده هست . امیدوارم جو و اتمسفرش جنگی و فوق العاده باشه . اسمش هم خوب باشه . حالا به نظر من اگر BattleField 5 باشه خیلی جذاب میشه چون خودم هم شنیده بودم که میخوان اسمشو بزارن 5 .

دیگه چاره ای نیست ksa ــی شدیم:d

من چون این مپ رو بازی میکنم سرورهای دیگه به دردم نمیخوره چون 400% نیستن و only هم نیستن و میکس مپن...

شب بیا تو سرور این ksa ها هم پرو دارند و پرو هاشون خیلی هم فجیعه مخصوصآ جت و تانک هاشون ...:d
آقایون اگه خواستین با هم برین, دوست داشتین ساعتشو بگین تا ما هم بیایم. گلمودو خیلی دوست دارم, تانک و lav هم بد نیستم.تو یه تیم بریم کمی بترکانیمشان :d

بله دیدم
خوشحالم از اشناییتون

دوستان اشکالی نداره بذارید هر توهینی میخوان به پارس بکنند دریا با پوزه سگ ( من سگ دوست دارم ) کثیف نمیشه ( مثال قشنگ تر از این نبود!! )
تگ پارس بذارید حالشو ببرید :d

بله دیدم
خوشحالم از اشناییتون

دوستان اشکالی نداره بذارید هر توهینی میخوان به پارس بکنند دریا با پوزه سگ ( من سگ دوست دارم ) کثیف نمیشه ( مثال قشنگ تر از این نبود!! )
تگ پارس بذارید حالشو ببرید :d

من ترجيح ميدم embelm ام رو پرچم ايران بذارم تا وقتي كشتمشون بيشتر بسوزن D:

من این emblem و ندارم . چطور میشه تهیه کرد

الان دقيق يادم نيست ولي يه گزينه داشت توي بتل لاگ كه ميتونستي از واسه ديگران استفادش كني يا حتي با سرچ اسم ايران embelmهاي مختلف رو مياورد كه بقيه درست كرده بودن

اقا ول كنيد اين هاردلاين گفتن تون رو اينجا
ديگه شخصه كلافه شدم

دئر مورد هاردلاين كه اين همه مي گيد كاش چندتا ويدئو مي ديديد بعد هي ازش حرف مي زديد
من اخرين ويدئو هاي LEVELCAP رو ديدم اگر ميخوايد براتون هاردلاين رو در چندتا خط خلاصه كنم و نقدش كنم اين ميشه :

(( يك بازي كه بچه ها ميتونن در اون دور همي به FUN بپردازند !!! يعني هيچ چيز خاصي توي بازي نبود ! شما بهترين كاري كه ميتوني بكني اينه كه يه LMG دستت بگيري هر چيزي كه در حال رد شدن بود بهش شليك كني ! يعني به هر چيزي كه ميزدي دميج ميداد و ميتركيد !
باز عملا" يه چيز كاملا" پياده محوره ! با يه RPG ميشه همه چي رو تركوند ( جالبه RPG از جمله BATTLE PICKUP هاست يعني مثل همون اسلحه هايي كه توي بتل 4 از روي زمين بر ميداريد )
توي بتل 4 تانكي هست وسيله زرهي هست كه بايد از دستش در رفت اگر اسلحه ضد زرهي نداشته باشي تنها كاري كه ميشه عليه يه زرهي انجام داد فرار كردنه اما اينجا شما خيلي راحت همه چي رو ميتونيد بتركونيد فقط بهش شليك كنيد ))

يادش بخير تو بتل 3 خودمون سرور داشتيم بعد جالبيش اين بود يه سمت كاملا" تگ IRAN يا ACES يا PARS ( هر سه ايراني بود )داشتن اون سمتي ها همه خارجي بودن و جالبترش اينكه همش هم بازنده بودن :d

پ.ن:
چرا تو بازي L86A2 نداريم :((
دوستان با L85 فرق داره :| بالايي LMG اه توي بتل 3 با DLC اومد و خيلي هم خفن بود :| 45 تا خشاب داشت اما خفن بود MG36 هم بود اون هم خفن اما اينجا نيستش :|

آخرین ویرایش:
Battlefield 4 | PS4

اقا ول كنيد اين هاردلاين گفتن تون رو اينجا
ديگه شخصه كلافه شدم

دئر مورد هاردلاين كه اين همه مي گيد كاش چندتا ويدئو مي ديديد بعد هي ازش حرف مي زديد
من اخرين ويدئو هاي LEVELCAP رو ديدم اگر ميخوايد براتون هاردلاين رو در چندتا خط خلاصه كنم و نقدش كنم اين ميشه :

(( يك بازي كه بچه ها ميتونن در اون دور همي به FUN بپردازند !!! يعني هيچ چيز خاصي توي بازي نبود ! شما بهترين كاري كه ميتوني بكني اينه كه يه LMG دستت بگيري هر چيزي كه در حال رد شدن بود بهش شليك كني ! يعني به هر چيزي كه ميزدي دميج ميداد و ميتركيد !
باز عملا" يه چيز كاملا" پياده محوره ! با يه RPG ميشه همه چي رو تركوند ( جالبه RPG از جمله BATTLE PICKUP هاست يعني مثل همون اسلحه هايي كه توي بتل 4 از روي زمين بر ميداريد )
توي بتل 4 تانكي هست وسيله زرهي هست كه بايد از دستش در رفت اگر اسلحه ضد زرهي نداشته باشي تنها كاري كه ميشه عليه يه زرهي انجام داد فرار كردنه اما اينجا شما خيلي راحت همه چي رو ميتونيد بتركونيد فقط بهش شليك كنيد ))

يادش بخير تو بتل 3 خودمون سرور داشتيم بعد جالبيش اين بود يه سمت كاملا" تگ IRAN يا ACES يا PARS ( هر سه ايراني بود )داشتن اون سمتي ها همه خارجي بودن و جالبترش اينكه همش هم بازنده بودن :d

هي كاش كسي هم پيدا ميشد الان توي٤ سرور بزنه بريزيم توش

هي كاش كسي هم پيدا ميشد الان توي٤ سرور بزنه بريزيم توش

بچه هايي كه توي 3 سرور زدن من ديدم مدتي 4هم بازي مي كردن اما ديگه فكر نكنم پايه زدن سرور توي 4 هم باشن چون اونطوري يه سرور شلوغ نميشه:| 4 هم كه مثل 3 نيست و ... :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or