Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
سلام من همه ی تروفی های افلاین بازی گرفتم به غیر از 5 تا تروفی

Obtain 11 000 points in the Shanghai mission in the Campaign
Obtain 20 000 points in the Singapore mission in the Campaign
Get 10 multi-kills in the Shanghai mission in the Campaign
Let the Valkyrie be destroyed in the Campaign
Sacrifice Irish to save the Valkyrie in the Campaign

الان باید تروفی های بالا را بگیرم تا تروفی زیر باز بشه
Unlock all assignments and collectibles in the Campaign

2 تاي اولي اره به اخري كه مي گه ربط داره
3 تاي اخر جداگونه است

دوستاني كه در بتل لاگ منو ادد كردن و اينجا هم هستن !
ميخوام مثل زمان PS3 يه سري MISSION دوستانه بذارم تا رقابت كنيم :d
كسايي كه پايه اند بگن تا توي بتل لاگ يه MISSION درست كنم و دعوتشون كنم
هيچ چيز خاصي هم توي اين MISSION ها نيست(به جز يه داگ تگ) ولي خوب ميتونه جالب باشه كه تلاش كني اولي شي توي يه مسابقه :d

ID ORIGIN و بتل لاگ تون يادتون نره
من خودم NEROSEVCHENKO هستم

آخرین ویرایش:
2 تاي اولي اره به اخري كه مي گه ربط داره
3 تاي اخر جداگونه است

دوستاني كه در بتل لاگ منو ادد كردن و اينجا هم هستن !
ميخوام مثل زمان PS3 يه سري MISSION دوستانه بذارم تا رقابت كنيم :d
كسايي كه پايه اند بگن تا توي بتل لاگ يه MISSION درست كنم و دعوتشون كنم
هيچ چيز خاصي هم توي اين MISSION ها نيست(به جز يه داگ تگ) ولي خوب ميتونه جالب باشه كه تلاش كني اولي شي توي يه مسابقه :d

ID ORIGIN و بتل لاگ تون يادتون نره
من خودم NEROSEVCHENKO هستم

پیشنهاد خوبیه. من هستم. اما آی دی شما را نتونستم پیدا کنم، شما من و اد کن rob_donin

دوستان سعی کنید تو بازی بیشتر استراتژی داشته باشید و از دور تیر اندازی کنید و بیشتر پشتیبانی کنید چون اصل بتلفیلد پیش رفتن با استراتژی هستش و اگر مثل Cod بخواید برید جلو بدون برنامه مطمئنا کشته میشید .

پس چی شد قرار بود 4/5 نفری بریم تیر کمون آزاد کنیم... امروز دست چند نفر دیدم

برادر من پيش نياز هاش اينقدر مزخرف و سخته كه ادم بهتره بي خيالش بشه :|
شما داگ تگ هاي FS رو پيدا كردي ؟:| اول يكي از اون هارو پيدا كن بعد بيا ببين 3 نفر ديگه 3 تاي ديگه رو دارن و فانتوم هارو هم دارن يا نه تا بعد بري تازه براي تيركمون :|

دوستان منم به تازگی به جمع بتل بازان اضافه شدم :d

یه سوال فوق نوب دارم.. اسلحه های بخش مولتی فقط با بالا بردن لول آزاد میشن؟! و دقیقا تو کدوم قسمت باید کاستومایز کنی اسلحه ها و سربازو؟ و این داگ تگ ها و ایسترن اگ هایی که میگین چین اصن؟
ممنون

دوستان منم به تازگی به جمع بتل بازان اضافه شدم :d

یه سوال فوق نوب دارم.. اسلحه های بخش مولتی فقط با بالا بردن لول آزاد میشن؟! و دقیقا تو کدوم قسمت باید کاستومایز کنی اسلحه ها و سربازو؟ و این داگ تگ ها و ایسترن اگ هایی که میگین چین اصن؟
ممنون

نه مثلا اگه میخوای assault rifle رو باز کنی باید با assault rifle ها بازی کنی تا بقیه رو دونه دونه باز کنی(البته توی لول های اول با لول اپ سربازت چندتا تفنگ پیش نیاز برای باز کردن بقیه رو میده)

برای custom هم توی اون منوی ریسپاون دکمه مربع رو بزن و اون جا میتونی همه چی رو کاستومایز کنی....اون داگ تگ ها هم با انجام assignment های مختلف باز میشن...برای اطلاعات بیشتر به بتل لاگ مراجعه کن

نه مثلا اگه میخوای assault rifle رو باز کنی باید با assault rifle ها بازی کنی تا بقیه رو دونه دونه باز کنی(البته توی لول های اول با لول اپ سربازت چندتا تفنگ پیش نیاز برای باز کردن بقیه رو میده)

برای custom هم توی اون منوی ریسپاون دکمه مربع رو بزن و اون جا میتونی همه چی رو کاستومایز کنی....اون داگ تگ ها هم با انجام assignment های مختلف باز میشن...برای اطلاعات بیشتر به بتل لاگ مراجعه کن

ممنون.. الان گرفتم :)

آخرین ویرایش:
دوستان من تازه دستگاه رو گرفتم یدونه battelfield4 premium گرفتم این بازی داخلش هست یا فقط dlc توش هست ؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

الان گذاشتم نصب بشه بهد 15 دقیقه 1% رفته:|

دوستان من تازه دستگاه رو گرفتم یدونه battelfield4 premium گرفتم این بازی داخلش هست یا فقط dlc توش هست ؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

الان گذاشتم نصب بشه بهد 15 دقیقه 1% رفته:|
باید افلاین نصب میکردی.
بازی رو پاک کن،مودم و خاموش کن بعد نصب کن درست میشه.

دوستان من یک مشکلی دارم..بعد از اپدیت سه گیگی,, میزنه که بلزی داره نصب میشه و فقط بخش سینگل رو اجازه میده.. بخش مولتی یا همون فول گیم روی شصت و یک درصد گیره.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or