Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
نا مردا برا فاینال استند تغیرایی دادن که برا بقیه جاها جالب نیست. اولیش که این رنگ جدید نشونه های تانک و lav مزخرف شده. بعدشم رنگ بازی پریده اصلا.تو راگ ترنسمیشن بودم فک کردم رنگ تی وی کم شده! بهد گرفتم نهههه قضیه اینه!
یه تغییر دیگه هم دادن که اون نمیدونم دلیلی چی بوده?! صدایی انفجار ها حالا از شلیک گانر تانک بگیر تا انفجار وسایل و شلیک توپش همه کلا صدای انفجار ضعیف تر شده... قبلا زمین زیرم میلرزید وقتی تانک میترکوندم :d

اره تمام گلد هارو گرفتم و همه اسلحه ها و داگ تگ ها رو جمع کردم
نه تروفی افلاین دیگه ای نمونده
البته بگم سیوم پریده ها مثلا وقتی که یه تروفی بودش که میگفت توی هر مرحله 1000 امتیاز بیشتر از گلد بگیر رو گرفتم اما الان که از اول دارم میرم 1000 تا بیشتر رو تو بعضی از مراحل نگرفتم
وقتی جعبه اسلحه هارو باز میکنم کلشون انلاک نشدن و حدودا 7 تاش مونده فکر کنم اون 7 تا هم دست سربازا باشه
دستم به دامنت یه کاری بکن :((

مگه من اسكاتلندي ام كه دامن بپوشم :|:d به دامن خودت :d
اول يه كار كن ببين كدوم اسلحه هارو نداري يادداشت كن بگو تا ببينم برات ميتونم چي كار كنم و بگم كدوم مراحل بري تا پيداشون كني !
يه اشكالي البته هست ! دوتا تروفي هست كه اگر بگيريشون اين هم بايد باز بشه اگر همه رو گرفتي چرا اين باز نشده :|

اول اون 7تارو پيدا كن تا بعد يه فكري باز برات بكنيم :d

واقعا" مپ هاي FS فوق العاده اند! يعني OP WHITEOUT بودم گمونم كه خاطرات بتل 3 رو برام زده كرد فكر كنم بهترين مپ هاش توي همين DLC باشن
البته اين رو هم بايد گم مپ هاش تا حدود زيادي مثل مپ هاي ARMORED KILL مي مونن يعني همون KARELIA است چيه ؟ يه جورايي كپي و توي روز روشن DEATH VALLEY و يكي ديگه از مپ هاي CTF دار بتل 3 است

البته سفيدي بيش از حد يه مقدار سرباز جماعت رو تو چشم مي اندازه:| يعني سرباز مثل يه نقطه سفيد از 2 كيلومتري هم معلومه :|:d
تو همون KARELIA هم گمونم باد و طوفان كه مياد هلي هارو با خودش اين ور اونور مي كشه :|
من امشب ساعت 11-12 انلاين ميشم براي FS هر كي بود بسم الله :d

مگه من اسكاتلندي ام كه دامن بپوشم :|:d به دامن خودت :d
اول يه كار كن ببين كدوم اسلحه هارو نداري يادداشت كن بگو تا ببينم برات ميتونم چي كار كنم و بگم كدوم مراحل بري تا پيداشون كني !
يه اشكالي البته هست ! دوتا تروفي هست كه اگر بگيريشون اين هم بايد باز بشه اگر همه رو گرفتي چرا اين باز نشده :|

اول اون 7تارو پيدا كن تا بعد يه فكري باز برات بكنيم :d

واقعا" مپ هاي FS فوق العاده اند! يعني OP WHITEOUT بودم گمونم كه خاطرات بتل 3 رو برام زده كرد فكر كنم بهترين مپ هاش توي همين DLC باشن
البته اين رو هم بايد گم مپ هاش تا حدود زيادي مثل مپ هاي ARMORED KILL مي مونن يعني همون KARELIA است چيه ؟ يه جورايي كپي و توي روز روشن DEATH VALLEY و يكي ديگه از مپ هاي CTF دار بتل 3 است

البته سفيدي بيش از حد يه مقدار سرباز جماعت رو تو چشم مي اندازه:| يعني سرباز مثل يه نقطه سفيد از 2 كيلومتري هم معلومه :|:d
تو همون KARELIA هم گمونم باد و طوفان كه مياد هلي هارو با خودش اين ور اونور مي كشه :|
من امشب ساعت 11-12 انلاين ميشم براي FS هر كي بود بسم الله :d
اون مپ armored shield بود...به نظر من بيشتر شبيه مپ kiassar بود ولي خيلي قشنگ تر...مپ ها واقعا عالي ان
من فقط تري مپ وايت اوت با هلي اذيت ميشدم اونم برف جلو ديدو ميگرفت وگرنه عين مپ عمان نبود كه نشه حركت كرد درست حسابي

اون مپ armored shield بود...به نظر من بيشتر شبيه مپ kiassar بود ولي خيلي قشنگ تر...مپ ها واقعا عالي ان
من فقط تري مپ وايت اوت با هلي اذيت ميشدم اونم برف جلو ديدو ميگرفت وگرنه عين مپ عمان نبود كه نشه حركت كرد درست حسابي

نه منظورم اون مپ ايه كه توي شب بود چون ARMORED SHIELD كاملا" صاف و سبز بود !
KARELIA رو مي گم شبيه همون كياسره ! كلا" خيلي شباهت دارن به AK

به دست كم 3 نفر ادم پايه كه FS داشته باشن براي گرفتن تيركمان كامپوند بازي نيازمنديم :|

يه نفري نميشه انجام داد :|

[MENTION=68583]mohammad2023[/MENTION]
حدود 3 گيگ شما بايد دانلود كني
نسخه جديد نيست اون DLC ه كه شما بايد بخري و حدود 6 گيگه

به دست كم 3 نفر ادم پايه كه FS داشته باشن براي گرفتن تيركمان كامپوند بازي نيازمنديم :|

من هستم فقط چند روزی باس صبر کنی چون بازی تازه رسیده دستم
یه سوالم داشتم من تازه کمپینگ رو شروع کردم میخاستم ببینم نمیشه تنظیم کرد که تیر و نشونه گیری R1+L1 باشن؟
من که هرکار کردم نشد

یه سوالم داشتم من تازه کمپینگ رو شروع کردم میخاستم ببینم نمیشه تنظیم کرد که تیر و نشونه گیری R1+L1 باشن؟
من که هرکار کردم نشد
برو آپشن تنظیمات کنترل آخر لیست زده swap l1,r1/l2, r2

@mohammad2023
سلام این final stand جدا میشه خرید؟ چند یورو؟

Last edited by a moderator:

موفق باشی. الان فیلم باز کردنش رو دیدم،زیاد طول میکشه .
داگ تگ های هر نقشه رو پیدا کنی و هر ۴ نفر باید سه تا اساینمنت قبلی فانتوم رو کامل کنن،بعد همه camo فانتوم رو بزارن و هر نفر یکی از داگ تگ های نقشه رو داشته باشه ، بعد از اسانسور میری پایین و کد رو وارد میکنی و تیرکمان رو میگیری.
عجب ایستر اگ خفنی بود.

@mohammad2023

من هستم ...فانتوم قبلی هارم باز کردم فقط نمیتونم فانتوم داگ تگ پیدا کنم :| ID:MiladKhafan

@mohammad2023
منم هستم بزار 4 شنبه ساعت 10 شب
Tamami2

من که هرکار کردم نشد

داداش بايد پرميوم داشته باشي حتما" كار چند روز هم نيست :| دست كم چند هفته :|

برو آپشن تنظیمات کنترل آخر لیست زده swap l1,r1/l2, r2

سلام این final stand جدا میشه خرید؟ چند یورو؟

اره جدا هم ميشه خريد گمونم 14-15 يورو باشه

موفق باشی. الان فیلم باز کردنش رو دیدم،زیاد طول میکشه .
داگ تگ های هر نقشه رو پیدا کنی و هر ۴ نفر باید سه تا اساینمنت قبلی فانتوم رو کامل کنن،بعد همه camo فانتوم رو بزارن و هر نفر یکی از داگ تگ های نقشه رو داشته باشه ، بعد از اسانسور میری پایین و کد رو وارد میکنی و تیرکمان رو میگیری.
عجب ایستر اگ خفنی بود.

خيلي خفففففففففففففففنه :| الان توي تاپيك بتل4 PC يكي از بچه ها زحمت كشيده بود نوشته بود بايد چي كار كرد اصلا" ادم مخ اش مي تركه :|
من كه فكر نمي كردم فانتوم ها قبلي به كار بيان :| اصلاگ باهاشون كاري نداشتم چون داگ تگ و CAMO به كارم نمي اومد اصلا" براشون كاري نكردم :|
داگ تگ پيدا كردن هم كه خيلي بايد طول بكشه :| دست كم يكي دو دست ميخواد :|

تازه بايد 3 تا رفيق ديگه داشته باشي كه هر كدوم همه رو كامل كرده باشن و باهات بيان و اون وسط هم كسي كار به كارتون نداشته باشه و ... :|
من كه چند وقتي بايد دنبال اون 3 تا فانتوم باشم :| اخه 200 نت كيل با پيستول :|:|:| مگه جنگه :|:d

من هستم ...فانتوم قبلی هارم باز کردم فقط نمیتونم فانتوم داگ تگ پیدا کنم :| ID:MiladKhafan

بايد ويدئوهاش رو ببيني يا عكس هاش كه توي تاپيك بتل4 PC هست چون جاهاشون متغيره :|

منم هستم بزار 4 شنبه ساعت 10 شب
Tamami2

داداش نفراتي كه فانتوم هارو دارن كمه :| نميشه همشون رو هم يهو جمع كرد :|

دوستان بايد جمع بشيم شروع كنيم به بوست كردن :d اخه انجام دادن يه سري كارهاش بين 64 نفر كه همه ميخوان براي خودشون يه كاري بكنن سخته :|

لعنتی من چون پریمیوم رو با اکانت اصلیم نگرفتم , تو بتل لاگ منو پریمیوم حساب نمیکنه :(( ولی تو کنسول(ps3) پریمیوم هستم :| .واس همین نمیتونم فانتوم رو باز کنم.
این تروفی cold blooded هم چه شانسی شانسی بازش کردم :d با قندیل یخ رفتم 3 نفر رو پشت سر هم رو نایف کردم >:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or