Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
به دست كم 3 نفر ادم پايه كه FS داشته باشن براي گرفتن تيركمان كامپوند بازي نيازمنديم :|

يه نفري نميشه انجام داد :|

@mohammad2023
حدود 3 گيگ شما بايد دانلود كني
نسخه جديد نيست اون DLC ه كه شما بايد بخري و حدود 6 گيگه
آقا من هستم :-)

به دست كم 3 نفر ادم پايه كه FS داشته باشن براي گرفتن تيركمان كامپوند بازي نيازمنديم :|

يه نفري نميشه انجام داد :|

@mohammad2023
حدود 3 گيگ شما بايد دانلود كني
نسخه جديد نيست اون DLC ه كه شما بايد بخري و حدود 6 گيگه

من هستم ، آنلاین شده مسج بده

دوستان پیشنهاد میکنم هر چه زودتر اگر این بازی رو دارید بفروشیدش چون نسخه جدید یعنی BattleField : Hardline تا چند ماه دیگه عرضه میشه و قیمت این میاد پایین پس دیگه شروع کنید فروختن که به قیمت خوبی بتونید بفروشید .

دوستان پیشنهاد میکنم هر چه زودتر اگر این بازی رو دارید بفروشیدش چون نسخه جدید یعنی BattleField : Hardline تا چند ماه دیگه عرضه میشه و قیمت این میاد پایین پس دیگه شروع کنید فروختن که به قیمت خوبی بتونید بفروشید .

اتفاقا" بتل بعدي بتل نيست و يه چيز مزخرفيه از اين بتل 4 مزخرفتر :| يه IP جديد ميزدن خيلي ابرومندانه تر بود تا اين افتضاح تحت اسم بتل :|
بتلفيلد اسمش روشه يعني ميدان جنگ نه ميدان دزد و پليس بازي :|

دوستان من فكر نمي كردم فانتوم ها به درد بخورن اصلا" بيخيالشون بودم :| الان تازه افتادم دنبال گرفتن فانتوم هاي قبلي :|
از 200 تا كيل با پيستول من 61 ام :|

پ.ن : ديگه بعد لو رفتن نحوه گرفتنش هي همينطوري بوق بوق ! دارن ازش استفاه مي كنن :|
كاشكي اوني كه نحوه گرفتنش رو پيدا مي كرد هيچ وقت رازش رو فاش نمي كرد :d

كدوم بازي ؟؟؟:|

اقا من سليقه ام تركيده از بس بي بازي بوديم يا اين كه واقعا" اين FS يه DLC خوب بود ؟!:| دارم به خودم شك مي كنم دوتا از بچه هاي بتل باز بهم گفتن اين DLC بدترين بود :|
من فكر مي كنم بهترين بوده :| ايا شما ها هم مي گيد بدترين بوده ؟:|

اين داگ تگ ها هم پوست منو كندن نشد يكيش رو پيدا كنم :|
تو هر نقشه 20 تا جاي مختلف امكان داره يهو پديدار بشن :| اخه يعني چي :|

دوستان یه سوال؟ اگر پرمیموم نداشته باشیم میتونیم جداگانه این DLC آخری رو بخریم؟
اگه جواب مثبته میدونید چند دلاره؟

اره میشه ولی به صرفه نیست به نظرم...فک کنم 15 دلار بود یا 20 دلار

این dlc نه بهترین بود و نه بدترین ...خیلی خوب بود مپ هاش ....حداقلش این بود که افت فریم خاصی مشاهده نکردم من

اره میشه ولی به صرفه نیست به نظرم...فک کنم 15 دلار بود یا 20 دلار

این dlc نه بهترین بود و نه بدترین ...خیلی خوب بود مپ هاش ....حداقلش این بود که افت فریم خاصی مشاهده نکردم من

اتفاقا" ميخواستم افت فريم رو بگم ! يه سري جاهاي خاص من يهو افت فريم وحشتناك پيدا مي كنم :|
مثلا" توي اون غار whiteout ! يا يكي دوجاي ديگه كسي اين مدلي نشده ؟

اتفاقا" ميخواستم افت فريم رو بگم ! يه سري جاهاي خاص من يهو افت فريم وحشتناك پيدا مي كنم :|
مثلا" توي اون غار whiteout ! يا يكي دوجاي ديگه كسي اين مدلي نشده ؟

من چیزی احساس نکردم بجز چندجا توی محیط های باز که اونم جزیی بود...بیشترین افت فریم من توی pearl market ه

سلام من همه ی تروفی های افلاین بازی گرفتم به غیر از 5 تا تروفی

Obtain 11 000 points in the Shanghai mission in the Campaign
Obtain 20 000 points in the Singapore mission in the Campaign
Get 10 multi-kills in the Shanghai mission in the Campaign
Let the Valkyrie be destroyed in the Campaign
Sacrifice Irish to save the Valkyrie in the Campaign

الان باید تروفی های بالا را بگیرم تا تروفی زیر باز بشه
Unlock all assignments and collectibles in the Campaign

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن