Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
واقعا" با 3 تا مين نميشه يه تانك رو تركوند :| ياد بتل 3 به خير با 2 تا مي تركونديمشون :d البته همين جا هم ميشد الان برش داشتن :|

رفيق اصلا هارد لاين هلي كوپتر نداره :| بتلي كه اتك هلي نداشته باشه اصلا" بگيم هلي نداره بهتره :|
اتفاقا از نظر من بعداومدن هاردلاين بتل 4 هنوز شلوغ مي مونه و حتي شلوغتر ميشه ! همونطور كه با اومدن 4 و و گند زدنش 3 شلوغتر شد d:

:d
مهدی خودت میدونی چه قدر از bf3 خوشم میومد ولی این یه موضوع بهتر شده :d

scout...

من اتکی نیستم :d

اسكات هلي خوبه در بعضي جاها صفا ميداد مثلا" توي بتل 3 توي نوشهر فقط اسكات هلي بود اما اي كه فقط اسكات اشه ديگه مسخره بازي ميشه :| تانك نيست جت هم كه احتمالا نيست اتك هلي هم نيست :| حتما" توي dlc هاشون تم فروغون و سه چرخه ميذارن :|:d
مشكل اصلي اينه كه نميشه كه همش با ماشين اين ور اونور رفت بعد از توش شليك كنيم :| مگه GTA ه :|

NERO7
آره فیکس شده , با اون حرفتم وحشتناک موافقم که الانfpsبهتر از بتل۴ موجود نیست

پس پلات كنم :d
خوب وقتي انتخاب ها كم باشه همين ميشه :| وقتي fPS كلا" يه CoD هست يه بتل بايد بين بد و بدتر رو انتخاب كرد كه من فكر نمي كنم CoD اصلا" انتخاب خوبي باشه :| مگر اين كه مفت گيرش بياري فقط سينگل اش رو بزني :d

دوستان برای گرفتن تروفی کشتن 45 نفر با m1911 handgun کدوم حالت مولتی پلیر رو پیشنهاد میدید که بشه بهتر با handgun زد؟
تا میام aim کنم زدنو رفتن :|

TDM !!! من خودم با M9 خيلي كشتم و البته حواست باشه كه هي حريف هارو از گوشه كنار دور بزني از پشت سرشون در بياي

مهدی خودت میدونی چه قدر از bf3 خوشم میومد ولی این یه موضوع بهتر شده :d

اتفاقا" مين بايد مين باشه تا تانك سوار نشينه تو تانك فكر كنه مپ پيست رالي ه براي خودش هي دور بزنه بايد حواسش به زمين باشه يهو نره هوا :d

دوستان سرور 500% نداريم :|
يادمه توي PS3 مي رفتيم تو بتل3 سرور 500% دو ساعت تمام توش جون مي كنديم تا ببريم :d الان اينجا من هر چي ديدم تيكت هاش همش 800 به 800 بود :|

يادمه توي PS3 مي رفتيم تو بتل3 سرور 500% دو ساعت تمام توش جون مي كنديم تا ببريم :d الان اينجا من هر چي ديدم تيكت هاش همش 800 به 800 بود :|

من خودم هم اکثرا 400% بازی میکنم چون 800 تایی خیلی زود تموم میشه,تو این مورد هم تو only و هم تو تیکت بالا نسخه pc تنوعش بیشتره! مساله اینجاست که اگه همش 400% بازی کنی وقتی میری تو 800 تایی ها انگار بازی نکردی! من 500% اصلا ندیدم تا حالا تو bf4 !

تو only ها هم فقط golmud,locker رو دیدم بقیه میکس مپن متاسفانه...

جالبه صف اون دسته از مپ هایی که رو 400% ست شده بعضا واقعا زیاد میشه و این هم نشون دهنده این هست که طرفدار 400% واقعا بیشتر هست اما نمیدونم چرا تعدادشون کمه!!
===

ای کاش بازی سیستم هوشمندی داشت برای بالانس کردن تیمها! بازی وقتی بالانس هست که تیم مقابل یا تیم ما با اختلاف کمی ببره یا ببازه ولی اکثرا مخصوصا تو 400% ها اختلاف ها واقعا مضحک هست,تیم مقابل میبینی با اختلاف 2650 میبره!این یعنی چی؟یعنی رسما تیم ما زنگ تفریح بوده,که این نوع بازی هایی که بالانس نیستند بازی همه ی افراد تیم رو ک خوب بازی میکنن تحت تاثیر قرار میده!

تو golmud میبنی aa تیم مقابل اومده تا charlie و داره از اونجا هلی ها رو مورد عنایت قرار میده و هم تیمی خجسته ما با تانک از کنارش رد میشه!باج دادن به aa میشه این:d و الا کسی که کارش aa هست هیچوقت وسط زمین نمیاد...

تو بتل 3 500% هم داشتيم !
الان مسئله اينه كه من 200% و 400% رفتم اصلا افزايش تيكتي نديدم همشون 800 تايي بودن :|

هر چه قدر هم ميخوام برم air superiority بازي كنم تا يه ريبون اش رو بگيرم براي ucav توي لودينگ نقشه گير ميكنه نميره :| فقط مپ دراگون پس رو ميتونه بالا بياره :|
كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟

کسی اینو بازی می کنه هنوز؟
تو بتل 3 500% هم داشتيم !
الان مسئله اينه كه من 200% و 400% رفتم اصلا افزايش تيكتي نديدم همشون 800 تايي بودن
yahoo_22.gif

هر چه قدر هم ميخوام برم air superiority بازي كنم تا يه ريبون اش رو بگيرم براي ucav توي لودينگ نقشه گير ميكنه نميره
yahoo_22.gif
فقط مپ دراگون پس رو ميتونه بالا بياره
yahoo_22.gif

كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟
مشکل از اینه که Noob ارو راه نمی دن دیگه ;;) توی PS3 هم همین مشکل بود با پاک کردن Data و دوباره نصب کردن همه چیز از اول درست شد.

کسی اینو بازی می کنه هنوز؟

مشکل از اینه که Noob ارو راه نمی دن دیگه ;;) توی PS3 هم همین مشکل بود با پاک کردن Data و دوباره نصب کردن همه چیز از اول درست شد.

سالبر جون تو FPS درست و حسابي نشونم بده من به تو يه نسخه ديابلو 3 خيلي خفن اديشن با مجسمه و ارت بوك و ... ميدم :d
خوب وقتي نيست بايد با همين سر كرد تازه به نظرم از قبل بهتر شده !:|:d

اي بابا من نوب اتم سالبر جون :d من توي داگفايت و جت هيچ ادعايي ندارم :d فقط جت بدين به من زميني مرده تحويل بگيرين :d

نكته مشكل اينه كه توي PS4 ديتا هاي يه بازي كلي حساب ميشن :| يعني مثل PS3 نيست كه بگه اين قدر ديتا مال فلان DLC و اين يكي مال اپديته و ... :|
بايد همه رو پاك كنم كه خودش يعني كلي ضرر :| گر چند ميدونستم تنها راه پاك كردن كل مپ ه !!! تازه توي همون دراگون پس اينقدر لگ ميزنه و هواپيما تو در و ديوار ميره كه هيچي نميشه ديد :|

سالبر جون تو FPS درست و حسابي نشونم بده من به تو يه نسخه ديابلو 3 خيلي خفن اديشن با مجسمه و ارت بوك و ... ميدم :d
خوب وقتي نيست بايد با همين سر كرد تازه به نظرم از قبل بهتر شده !:|:d

اي بابا من نوب اتم سالبر جون :d من توي داگفايت و جت هيچ ادعايي ندارم :d فقط جت بدين به من زميني مرده تحويل بگيرين :d

نكته مشكل اينه كه توي PS4 ديتا هاي يه بازي كلي حساب ميشن :| يعني مثل PS3 نيست كه بگه اين قدر ديتا مال فلان DLC و اين يكي مال اپديته و ... :|
بايد همه رو پاك كنم كه خودش يعني كلي ضرر :| گر چند ميدونستم تنها راه پاك كردن كل مپ ه !!! تازه توي همون دراگون پس اينقدر لگ ميزنه و هواپيما تو در و ديوار ميره كه هيچي نميشه ديد :|
منظورم این بود که اگر BF4 بخرم و بیام کسی هست با هم بازی کنیم؟ :d

تا دلت بخواد
آقا من که فقط ۴۰۰% میزنم ، حتی ۲۰۰% هم فاز نمیده ! سرورای ۴۰۰ زیاد هست البته infantry زیاده ، من تا دلت بخواد تو favoriteم سرور ۴۰۰% لاکر و مترو دارم

- - -ویرایش - - -

منظورم این بود که اگر BF4 بخرم و بیام کسی هست با هم بازی کنیم؟ :d
اینم تا دلت بخواد هست !
بیا یه سر به کلن ما بزن حداقل ۷۰،۸۰ نفر ایرانی داریم

دوستان مد rush چطور مثلا 300 کیل باشه و 64 نفره همچین سروری پیدا میشه ؟؟؟؟
توی بتل 3 راش با کیل 400 تایی هم بود و خیلی حال میداد اما تو 4 فقط 75 تا کیل برای هر دستگاه هست که خیلی کمه ....

RUSH هاي با تيكت زياد توي 3 خيلي ضايع بودن :| چون يه جورايي بالانس نبود اخرش حمله كننده ها مي بردن :| ادم دهن اش سرويس مي شد قشنگ چندتا تيكت شون مونده بود دفاع مي كرد بعد چندتا گاگول يهو مي رفتن براي خودشون غاز چروني نفر كم مي اورديم ياور بمب رو ميذاشت و حالا برو از اول از 2 تا M-COM ديگه 2 ساعت دفاع كن تا بعدش باز اين حلقه تكرار بشه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or