Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
رفتم پرميوم خريدم :| واقعا" حس عجيبي دارم :|:d

نمیخوام ناراحتت کنم ولی پرمیوم بتل۴ مفت نمیارزه ، من همون روز اول گرفتم ولی باور کن ۴ماهه که اصلا تو مپایه پرمیوم نرفتم , خصوصا مترو ، اصل فاجعه س تنها نکته ی مثبتش اسلحه هاشن , bulldog,mpx,mp7,aws,unica,deagle ایناش بدک نیس

دوستان یه سوال
من امروز بتل 4 رو گرفتم
بازی رو که میخوام اجرا کنم یه پیغامی میداد که 2 گیگ اپدیت موجوده برا بازی
نیازی هست دان کنم؟؟باگ های بازی رو برطرف می کنه؟؟ اگه ارزشی نداره که بیخیال دانلودش بشم

دوستان یه سوال
من امروز بتل 4 رو گرفتم
نیازی هست دان کنم؟؟باگ های بازی رو برطرف می کنه؟؟ اگه ارزشی نداره که بیخیال دانلودش بشم
100000% دانلود کن , خیلی خیلی بهتر میشه , حتما ارزششو داره ,خیلی گیم پلی بهتر میشه

دوستان یه سوال
من امروز بتل 4 رو گرفتم
شما دانلود نکنی اصلا نمی‌تونی آنلاین بازی کنی !

دوستاني كه در مورد بتل مي گن !
ببينيد دوستان حث اين نيست كه من نميدونم بتل خوبه يا نه من خودم همون روز هاي اول شروع كردمن به بازي كردنش از بتا هم ميدونستم خيلي عالي در نمياد ولي بحث اصلي تر اينه كه شما توي اين اوضاع دوتا fps جنگي درست و حسابي نشون من بديد من ديگه هيچي نمي گم :|

ميخواين برم CoD بزنم :| يا مثلا" برم هارد لاين بازي كنم و دزد و پليس بازي كنيم :|

لامصب بد از این آپدیت دیگه نمیشه با 3 تا مین تانک رو فرستاد رو هوا تا 87% بشتر کم نمیشه .. بعد از آپدیت همه چیزش خوب شده الا این موضوع :((

دوستاني كه در مورد بتل مي گن !
ببينيد دوستان حث اين نيست كه من نميدونم بتل خوبه يا نه من خودم همون روز هاي اول شروع كردمن به بازي كردنش از بتا هم ميدونستم خيلي عالي در نمياد ولي بحث اصلي تر اينه كه شما توي اين اوضاع دوتا fps جنگي درست و حسابي نشون من بديد من ديگه هيچي نمي گم :|

ميخواين برم CoD بزنم :| يا مثلا" برم هارد لاين بازي كنم و دزد و پليس بازي كنيم :|

دقیقآ !

هارد لاین stinger,igla نداره برای هلی سوار ها خوبه:d

حالا خارج از اینها,هارد لاین که بیاد به هیچ وجه نمیتونیم منکر این بشیم که سرور های bf4 باز هم خلوت تر نمیشن,و اون موقع هم اگه کسی fps بخواد بازم باید بره دنبال هارد لاین! منم به این بازی امید چندانی ندارم ولی کنجکاوم بیاد امتحان کنم.

بحث بتل فیلد شده مثل خودرو ساز وطنی,وقتی رقابت داخلی وجود نداشته باشه پیشرفتی صورت نمیگیره,یه فیس پانچر میخواد بیاد رو دست بتل بزنه تا اینا بدونن bf رو نمیدن دست ویسکرل گیمز! اینها تا bf رو به گند نکشن دست بر دار نیستند...

واقعا" با 3 تا مين نميشه يه تانك رو تركوند :| ياد بتل 3 به خير با 2 تا مي تركونديمشون :d البته همين جا هم ميشد الان برش داشتن :|

رفيق اصلا هارد لاين هلي كوپتر نداره :| بتلي كه اتك هلي نداشته باشه اصلا" بگيم هلي نداره بهتره :|
اتفاقا از نظر من بعداومدن هاردلاين بتل 4 هنوز شلوغ مي مونه و حتي شلوغتر ميشه ! همونطور كه با اومدن 4 و و گند زدنش 3 شلوغتر شد d:

واقعا" ادم اعصابش خورد ميشه وقتي بازي رو عوض مي كنه :| چون به كنترل قبلي عادت كرده ميخواد حالا يه بازي جديد بكنه :| داشتم وسط بتل با r3 ملت رو اسپات مي كردم :|:d
ولي لگ داره بيداد مي كنه اينترنت تركيده :|

دوستان يه سوال !
اين مشكل سيو نشدن و خراب شدن سيو سينگل درست شده يا نه ؟ اينو هم پلات كنم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or