Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
بلاخره بعد از مدت زیادی امروز تونستم بدون پکت لاست بازی کنم! خدایی بازی که اونا با ما میکنن اصلا fair نیست! درسته دست اونها نیست و نتشون خوبه ولی خدایی انصاف نیست...

از زمانیکه گلوله رو شلیک میکنی تا زمانیکه طرف کشته بشه واقعا تایم کاهش پیدا میکنه و من اینو امروز کاملا حس کردم!جالبه انقدر با این وضعیت گند نت بازی کزدیم که امروز بازی بیش از حد برام اسون بود!

بلاخره بعد از مدت زیادی امروز تونستم بدون پکت لاست بازی کنم! خدایی بازی که اونا با ما میکنن اصلا fair نیست! درسته دست اونها نیست و نتشون خوبه ولی خدایی انصاف نیست...

از زمانیکه گلوله رو شلیک میکنی تا زمانیکه طرف کشته بشه واقعا تایم کاهش پیدا میکنه و من اینو امروز کاملا حس کردم!جالبه انقدر با این وضعیت گند نت بازی کزدیم که امروز بازی بیش از حد برام اسون بود!

سرور های battle field خیلی خوب هستند. تعجب می کنم شما چرا مشکل دارید. مثل call of duty نیست. من همیشه 4 خط آنتن دارم. برای انتخاب بازی از سرورهای اروپا استفاده کن. اگر پینگ شما بالای 200 باشد که طبیعی ست مشکل دارید، یک راه حل اینه که مودم را در حالت bridge تنظیم کنید، با این روش nat type من شد 1. شما هم یه تست بزن

از internet explorer دستگاه ps4 وارد این سایت http://www.whatsmyip.org/ping/ شوید. سرعت پینگ شما اگر بین 200 تا 230 باشد ، بدون مشکل خاصی می توانید بازی کنید. این وب سایت برای دریافت سرعت پینگ به flash player نیازی ندارد و plugin نمی خواد.

سرور های battle field خیلی خوب هستند. تعجب می کنم شما چرا مشکل دارید. مثل call of duty نیست. من همیشه 4 خط آنتن دارم. برای انتخاب بازی از سرورهای اروپا استفاده کن. اگر پینگ شما بالای 200 باشد که طبیعی ست مشکل دارید، یک راه حل اینه که مودم را در حالت bridge تنظیم کنید، با این روش nat type من شد 1. شما هم یه تست بزن

از internet explorer دستگاه ps4 وارد این سایت http://www.whatsmyip.org/ping/ شوید. سرعت پینگ شما اگر بین 200 تا 230 باشد ، بدون مشکل خاصی می توانید بازی کنید. این وب سایت برای دریافت سرعت پینگ به flash player نیازی ندارد و plugin نمی خواد.

نت من روی pppoe تنظیم هست مگه bridge چیکار میکنه ؟پینگ کم میشه ؟ منم معمولا لگ دارم یه مقدار .
اما هیچی انلاین bf4 نمیشه دیروز the last of us چند سری انلاین زدم اصلا حال نداد سرور bf4 ام خیلی خوبه
جدیدا با بعضی گروها مبارزه میکنی میرن کنار تانک که تو بیس خودت هست وامیسن تا میای سوار تانک یا هلی بشی میزننت :|:d=)) انگاری بیس اوناس میان سوار تانک خودت میشن هیچ کاری نمیتونی بکنی :d

والا من ghost میزنم ساعتی 50 مگ میکنه فکر نکنم اینم زیاد بکنه
من battlefield رو مانیتور کردم ،حدودا 17 کیلوبایت در ثانیه مصرف می کنه اونم تو جاهای شلوغ.دیگه حداکثر 20 کیلو.

- - -ویرایش - - -

والا من ghost میزنم ساعتی 50 مگ میکنه فکر نکنم اینم زیاد بکنه
من battlefield رو مانیتور کردم ،حدودا 17 کیلوبایت در ثانیه مصرف می کنه اونم تو جاهای شلوغ.دیگه حداکثر 20 کیلو.

نت من روی pppoe تنظیم هست مگه bridge چیکار میکنه ؟پینگ کم میشه ؟ منم معمولا لگ دارم یه مقدار .
اما هیچی انلاین bf4 نمیشه دیروز the last of us چند سری انلاین زدم اصلا حال نداد سرور bf4 ام خیلی خوبه
جدیدا با بعضی گروها مبارزه میکنی میرن کنار تانک که تو بیس خودت هست وامیسن تا میای سوار تانک یا هلی بشی میزننت :|:d=)) انگاری بیس اوناس میان سوار تانک خودت میشن هیچ کاری نمیتونی بکنی :d

تنظیمات من هم در ابتدا روی pppoe بود. اما پینگ ثابت نداشتم. نت من باید 120ms باشد، اما هی قِر میداد. :) باید مودم و خاموش و روشن یا از نو کانفینگ می کردم. از زمانی که روی حالت bridge قرار دادم ثبات بیشتری پیدا کرده.
battlefield واقعاً multiplayer فوق العاده ای دارد. هر کسی باهر سبکی میتونه بازی کنه و خرفی برای گفتن داشته باشد. بعضی ها مرده خور هستند مثل موردی که شما بهش اشاره کردی (البته همون حوالی میتونی مین هم بزاری) و بعضی ها هم recon هستند که بالای ساختمان ها کمین می کنند. اما این دسته از بازیکن ها امتیاز کمتری همیشه دارند. فقط در team death match هست که امتیاز به تعداد کشته شده ها میدند. من همیشه با گرفتن پرچم در conquest و revive کردن یا repair کردن وسایل نقلیه امتیاز خوبی میگیرم و rank و سریع افزایش می دم.
تو این mode ها غیر از death match اصلاً دنبال کشت و کشتار نباش. آی دی من در psn: robdonin هست. دوست داشتی squad تشکیل بدیم و با همین سرعت اینترنت حال اروپایی ها را بگیریم :)

از internet explorer دستگاه ps4 وارد این سایت What's My IP Address? - Obsolete Browser Page شوید. سرعت پینگ شما اگر بین 200 تا 230 باشد ، بدون مشکل خاصی می توانید بازی کنید. این وب سایت برای دریافت سرعت پینگ به flash player نیازی ندارد و plugin نمی خواد.

دوست عزیز سرور هر چقدر هم بالانس باشه درصد کمی از قضیه رو پوشش میده,چون نت کشور ما اصلا بالانس نیست! صبح بدون پکت لاست که بالا نوشتم,چند ساعت پیش هم پکت لاست و هم latency !

به مثال این میمونه که به شما پاگانی داده باشن اما وسط آفرود!!

در مورد bridge مود اگه اشتباه نکنم اگه کسی به صورت بیسیم از نت بهره میبره اگه رو bridge مد قرار بده wi-fi براش فعال نمیشه و باید از کابل استفاده کنه...

یه سوال
من الان بخوام بازی رو بخرم
اگه فقط اکانت پرمیوم رو از استور بگیرم کافیه؟
یا باید بلو ری هم بخرم
آخه می ارزه الان پرمیموم بگیرم .......

یه سوال
من الان بخوام بازی رو بخرم
اگه فقط اکانت پرمیوم رو از استور بگیرم کافیه؟
یا باید بلو ری هم بخرم
آخه می ارزه الان پرمیموم بگیرم .......
بازی را که باید فیزیکی یا دیجیتالی بخری بعد از استور پريميوم را بخری و مپ ها را دانلود کنی

فعلا اول بازی را بخر :d

اگه پريميوم نخواستی میتونی یکی دوتا از dlc ها را که بخری :)

جالبه به نظرم سرور ها شلوغ تر شدن !با مپ های دی ال سی کاری ندارم ولی مپ ها اورجینال بازی شلوغ هستن! تو صف تا 10 نفر هم دیدم این اواخر!

==============

aaaaaaaaa.png

:d

آخرین ویرایش:
خسته نباشی
:d
دادا تر زدی که
:|

با تو هم رزم شدیم که,من نیسم من نفر سوم تو این یکی تیمم,یاکوزا :d

منظورم از گذاشتن اون عکس این بود که یارو پدر هر چی FLAG بود در اورده و باز هم اشاره به امتیاز دهی بی نظیر بتل فیلد !! :d

AAAAAAAAAAAAAAAAAA.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or