Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
هرچندوقت یبار که دلم خوشه باگ جدیدی نداره نوع جدیدی به طرز فاجعه باری خودشو نشون میده!
دیگه با کلت از پشت 6 تا دیوار نمردیم که مردیم!این اپدیت جدیده کی میاد مسخرشو دراوردن با این باگهاشون!

هرچندوقت یبار که دلم خوشه باگ جدیدی نداره نوع جدیدی به طرز فاجعه باری خودشو نشون میده!
دیگه با کلت از پشت 6 تا دیوار نمردیم که مردیم!این اپدیت جدیده کی میاد مسخرشو دراوردن با این باگهاشون!

دقیقا...نمیدونم این باگه یا گلیچه
تقریبا تو هر دست این بلا سرم میاد

آخرین آپدیت منظورمه ...

آخرین آپدیت با حجم 1 گیگ و 735 مگابایت عرضه شده است.
بنده چتد روزیست که در حال بازی کردن مولتی بتل 4م هستم اما چنین باگ هایی را تا به الان مشاهده نکردم.
البته طبیعی می باشد.بلید چند هفته ای به صورت مداوم بازی کرد.
با تشکر.

سلام دوستان، من سینگل بازی رو تموم کردم چند ماه پیش... به نظرتون با توجه به تخفیفی که خورده و با توجه به بازی های فصل پاییز، دیجیتالی برای مولتی میصرفه بگیرم؟
هر بازی چه قدر حجم کم می کنه؟

سلام دوستان، من سینگل بازی رو تموم کردم چند ماه پیش... به نظرتون با توجه به تخفیفی که خورده و با توجه به بازی های فصل پاییز، دیجیتالی برای مولتی میصرفه بگیرم؟

حتما بگیرید.
در شاهکار بودن مولتی بتل هیچ شکی وجود ندارد.
اکثر کسانی که اینجا ایراداتی از مولتی این اثر میگیرند به احتمال بسیار قوی اینترنت چندان قوی ای ندارند.
بنده صبح ها تا یک بعد از ظهر به راحتی بازی میکنم و اصلا چنین ایراداتی را مشاهده ننموده ام.
البته این بیشتر بخاطر بی تجربه بودن در پلی کردن مولتی اکثر بازی هاست.
با وجود چنین سرور های قدرتمندی کاملا خرید این اثر به صرفه است.
با تشکر

- - -ویرایش - - -

حتما بگیرید.
اکثر کسانی که اینجا ایراداتی از مولتی این اثر میگیرند به احتمال بسیار قوی اینترنت چندان قوی ای ندارند.
بنده صبح ها تا یک بعد از ظهر به راحتی بازی میکنم و اصلا چنین ایراداتی را مشاهده ننموده ام.
با تشکر

حتما بگیرید.
با تشکر
......8-|

:))
شاید اینگونه باشد!!خب اینکه بنده با مولتی پلیر غریبه ام یا خیر بیشتر بگبه خودم مربوط میشود!!
نمی دانم شما لذتی برده اید یا خیر...قرار هم نیست هر فردی از همه شکل اثری لذت ببرد!
اگر بدین گونه بود در زندگی تفاوتی موجود نبود..بنده بسیار بسیار از مولتی بتل لذت میبرم و آن را بهترین مولتی یک FPS می دانم.
فکت هست...خیلی هم هست! ولی عایا بدین معناست که هیچ مخالفی نباید داشته باشد؟؟ خیر...آخرین شاهکار هم مخالفانی دارد!
چیزی که مشخص است این است که اگر نت خوبی دارید...پینگتان مناسب است...عاشق یک جنگ تمام عیار هستید...مولتی بتل فیلد چهارم کاملا برایتان مناسب است و صد در صد از آن لذت خواهید برد.
mohamada@
کامنت های شما را خوانده ام...بیشتر از مولتی بتل سوم لذت برده اید.خب این بحث سلیقه است.
اما برای اکثر کسنای که در سایت های مختلف می شناسم مولتی بتل چهارم بسیار بهتر از بتل سوم است.
بنده یک فن بتلفیلد می باشم.از سال 2002 که این اثر پای به عرصه ی وجود نهاد آن را در اماکنی که در دسترس داشتم بازی میکردم.
بتل بد کومپانی دوم و بتل سوم واقعا شاهکار هایی در زمینه ی مولتی بوده اند.
حال بتل چهارم از هردوی آن ها کاملتر، سرگرم کننده تر و بهتر است.( البته در زمینه ی تخریب پذیری و فیزیک بد کومپانی لذت بخش تر است. )
اینکه شما از مولتی بتل چهارم به اندازه ی نسخه ی قبلی اش لذت نمیبرید به خودتان مربوط است و این هرگز واقعیت نمی باشد.
من از هر لحاظ بتل چهارم را بهینه تر و بهتر می دانم و همین گونه نیز است.
با تشکر از دو دوست عزیز.

سلام ارش

بعده کیلزون دیگه کم پیدا شدی!

من تا الان مشکلی ندارم...
نه برگشتم دیگه :دی این تو بمیری از اون تو بمیریا نیست دیگه. من پینگم خیلی خوبه. روی 100 ِ با اروپا. ولی خوب نمیتونم از دیشب وصل شم.
ID تو بگو Add ـات کنم.

مگه روی بلوری امکان آنلاین بازی کردن موجود نیست! من می خواستم دست دو بخرمش هم برای آفلاینش و هم آنلاینش:( دوستان یکی توضیح بده منظور این دوستمون همینی که من برداشت کردم یا یه چی دیگه میگه ایشون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or