Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
چرا مف خوری؟!
این یک بازی گروهی هستش باید اینجوری همکاری کنند

چرا دوست عزیز مفت خور زیاد هست تو بازی خودتون هم دیگه بهتر از من در جریان هستید...

من از کار بچه هایی که به بازی خودشون متکی هستند (تک رو) و با تاکتیک عمل میکنن بیشتر خوشم میاد,بارها شده دیدم که فقط یک نفر کل کمپی که تیم مقابل زده رو از پشت غافلگیر کرده و همشون رو کیل کرده! بنظرم اینجور افراد بیشتر بدرد بخور هستند!

بله کاملا این صدق داره که اگه تیم مقابل 16 نفر و تیم شما 10 نفر باشه به احتمال نزدیک به صد تیمتون میبازه و این نشون میده که هر نفر ارزش داره و کار گروهی هست ولی بازم سر حرفم هستم بعضی ها رنکشون 130 هم باشه باز هم یه مبتدی هستند,استایل بازی فرد خیلی مهمه...

نمیدونم این باگه جدیده یا تنظیمات سربازم بهم ریخته .... من قبلا با سرباز engener شش تا مین میذاشتم رو زمین ولی الان بیشتر از 3 تا نمیذاره یعنی وقتی مین 4 رو میذارم زمین اولی از بین میره :| برای کسی هم این جوری شده ؟؟؟
دوستان از طریق seting میشه جدول امتیاز رو بزرگ تر کرد یا فقط تو نسخه pc بازی به این صورته ؟؟؟

نه داداش باگ نیست . مربوط به همون تنظیمات (Loudout) میشه . باید Field Upgrade رو بزاری رو مکانیک ، تو لول ۳ میتونی ۶ تا مین بزاری

و ما دوباره اومدیم خونه واسه ی تعطیلات و بازی آنلاین تعطیل :|
بازی پیدا میکنه بعد سه ثانیه میافته بیرون، راه حلی داره؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
این یارو سیستک هم گیر آورده ملت رو
زنگ زدم میگم آقا نمیشه بازی کرد یکی از سروراتون قعطه اون یکی هم پینگش از همون روزای اول زیاد جالب نبود
برگشته میگه مشکل از زیر ساخته !
خول نیست یارو ؟

کسی میتونه الان بتل بزنه ؟

زنگ زدم میگم آقا نمیشه بازی کرد یکی از سروراتون قعطه اون یکی هم پینگش از همون روزای اول زیاد جالب نبود
خول نیست یارو ؟

بتل که هیچی در حال حاضر سرورهای psn هم قطع شده کلا همچیز پوکیده

خول نیست یارو ؟

راست میگه خوب ..خول نیست...:d
رفیق من isp سیستکه مشکل داره....
چند روزی هست اختلال پیش اومده الان شدید شده و چند روزی ادامه داره احتمالا
...چندتایی از isp ها مشکل دارند

با سلام خدمت دوستان عزیز ، دوستانی که این بازی را انلاین بازی میکنند لطف کنند من رو اد کنند ، من معمولا صبح ها از ساعت 2 تا 7 آنلاین بازی میکنم

PSN ID : whait_wolf90
Origin ID : whait_wolf90

راست میگه خوب ..خول نیست...:d
رفیق من isp سیستکه مشکل داره....
چند روزی هست اختلال پیش اومده الان شدید شده و چند روزی ادامه داره احتمالا
...چندتایی از isp ها مشکل دارند

این کاهش پینگ که ما میگیریم ربطی به سرویس هاشون نداره اون یه سرور هست مثل وی پی *
وقتی ارور 800 میده یعنی سرورشون تعطیله و ربطی به زیرساخت نداره

این کاهش پینگ که ما میگیریم ربطی به سرویس هاشون نداره اون یه سرور هست مثل وی پی *
وقتی ارور 800 میده یعنی سرورشون تعطیله و ربطی به زیرساخت نداره
دقیقا ربط داره و از پهنای باند شرکت عبور میکنه...الان چون اختلال دارند کلا کاهش پینگ رو قطع کردند و تا شنبه وصل نمیکنند...
زنگ بزنید چهار تا سوال از پشتیبانی کنید ضرر نداره

دقیقا ربط داره و از پهنای باند شرکت عبور میکنه...الان چون اختلال دارند کلا کاهش پینگ رو قطع کردند و تا شنبه وصل نمیکنند...
زنگ بزنید چهار تا سوال از پشتیبانی کنید ضرر نداره

دوست عزیز حالا خوبه سواد داری !!! و من نوشتم زنگ زدم یارو اونطوری گفته،میگی زنگ بزنید پشتیبانی !!!
من میگم یارو میگه زیرساخت خرابه ولی من میگم ارور 800 اگر سرچ کنی میفهمی که این ارور برای دردسترس نبودن سرور هست.
اولین پستم هم در مورد همین موضوع بود ولی نمیدونم که چرا شما داری ازشون طرف داری میکنه.
من نمیتونم مثل شماها خودم رو گول بزنم.
یارو بجای اینکه واقعیت رو بگه،داره مینداره گردن زیرساخت.

دوست عزیز حالا خوبه سواد داری !!! و من نوشتم زنگ زدم یارو اونطوری گفته،میگی زنگ بزنید پشتیبانی !!!
من میگم یارو میگه زیرساخت خرابه ولی من میگم ارور 800 اگر سرچ کنی میفهمی که این ارور برای دردسترس نبودن سرور هست.
اولین پستم هم در مورد همین موضوع بود ولی نمیدونم که چرا شما داری ازشون طرف داری میکنه.
من نمیتونم مثل شماها خودم رو گول بزنم.
یارو بجای اینکه واقعیت رو بگه،داره مینداره گردن زیرساخت.
اینا میندازند گردن زیر ساخت مهم نیست..به هر حال سیستک خرابه بحث من این بود وقتی وقتی isp مشکل میخوره حالا به هر دلیلی کاهش پینگشون هم خراب میشه...الان هم کلا کاهش پبگ رو قطع کردند تا زمانی که شبکه خودشون درست بشه....من کجا طرفداری کردم...140 تومن چول سرویس دادم بهشون ولی نمیتونم وصل بشم و استفاده کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or