Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
من تو تاپيكشم گفتم جدا ميشن مثل Counter strike:d
بازي كردن با Mouse/keyboard براي يه سري كه مدت زيادي فقط با كنترلر بازي كردن خيلي سخته طول ميكشه تا عادت كنن، دايس اين كار رو بكنه و اگر سروراش جدا نباشن من bf4 نميخرم:d

هممون استخون بندی FPS بازی کردمون ( 1.6 a.k.a Counter Strike :دی ) با ماوس و کیبورد شکل گرفته و فوقش چند روز طول میکشه دوباره وفق پیدا کنیم ، مسئله اینه که کی پول داره 300 400 تومن فقط پول ماوس گیمینگ بده ! :دی اگرم قرار باشه کسی جدا کنه این دو دسته رو اون خود گیمر ها ( صاحب سرور ها ) هستند ، روم میزنن تو تایتل می نویسن : Only DS4 ! بعد با ماوس و کیبورد بری جوین نشده کیک/بن ـت می کنن ! :دی

هممون استخون بندی FPS بازی کردمون ( 1.6 a.k.a Counter Strike :دی ) با ماوس و کیبورد شکل گرفته و فوقش چند روز طول میکشه دوباره وفق پیدا کنیم ، مسئله اینه که کی پول داره 300 400 تومن فقط پول ماوس گیمینگ بده ! :دی اگرم قرار باشه کسی جدا کنه این دو دسته رو اون خود گیمر ها ( صاحب سرور ها ) هستند ، روم میزنن تو تایتل می نویسن : Only DS4 ! بعد با ماوس و کیبورد بری جوین نشده کیک/بن ـت می کنن ! :دی
نه ميتونن توي فييلتر بازي قرار بدن كه خود سرور ها جدا بشن يعني Keyboard/mouse only و Controller only:d
به هر حال Mouse و keyboard كه كانكت ميكني بازي ميشناسه پس ميشه جدا كرد.
بعدشم كي حوصله داره با Mouse/keyboard بازي كنه اونم جلو tv:|

من تو تاپيكشم گفتم جدا ميشن مثل Counter strike:d
بازي كردن با Mouse/keyboard براي يه سري كه مدت زيادي فقط با كنترلر بازي كردن خيلي سخته طول ميكشه تا عادت كنن، دايس اين كار رو بكنه و اگر سروراش جدا نباشن من bf4 نميخرم:d

واسه من یکی که زیاد فرقی نداره چون BF3 رو با موس و کیبورد روی PC زیاد بازی کردم:dولی کلا فک نکنم دیگه BF4 رو واسه کنسول بگیرم چون اصلا حوصله نوبهای اعصاب خردکن کنسولی رو به هیچ وجه ندارم:|

نه ميتونن توي فييلتر بازي قرار بدن كه خود سرور ها جدا بشن يعني Keyboard/mouse only و Controller only:d
به هر حال Mouse و keyboard كه كانكت ميكني بازي ميشناسه پس ميشه جدا كرد.
بعدشم كي حوصله داره با Mouse/keyboard بازي كنه اونم جلو tv:|

اینم میشه :دی
اون قضیه نگرفتن BF4 رو گفتی ، واقعا جدی اگر قرار باشه بازی به هر نوبی تو کلاس Engineer با نیم ساعت بازی کردن یدونه Stinger بده ، من یکی بازی رو اریجینال نمیگیرم ! یا حداقلش اینکه تو تنظیمات سرور بشه کلا راکت لانچر هارو Off کرد ! تو BF3 شده من تو روم هایی که ملت Stinger دستشون نیست بالای 25 دقیقه با Attack Heli نمردم ولی تو بعضی روم ها خدا برکت بده 60 نفر ملت با استینگر دارن آسمونو نگاه میکنن نمیشه 20 ثانیه دووم آورد ! :|

اینم میشه :دی
اون قضیه نگرفتن BF4 رو گفتی ، واقعا جدی اگر قرار باشه بازی به هر نوبی تو کلاس Engineer با نیم ساعت بازی کردن یدونه Stinger بده ، من یکی بازی رو اریجینال نمیگیرم ! یا حداقلش اینکه تو تنظیمات سرور بشه کلا راکت لانچر هارو Off کرد ! تو BF3 شده من تو روم هایی که ملت Stinger دستشون نیست بالای 25 دقیقه با Attack Heli نمردم ولی تو بعضی روم ها خدا برکت بده 60 نفر ملت با استینگر دارن آسمونو نگاه میکنن نمیشه 20 ثانیه دووم آورد ! :|
یعنی این استینگر و ایگلا بدترین چیزیه که میشه توی BF دست یه نوب داد.طرف همه چیزو بیخیال میشه فقط میوفته دنبال جت یا هلی که اونو بزنه لامصب تیر هم کم نمیاره چپ و راست هی ول میده.اگه بشه توی BF4 یه کاری بکنن که ادمین بتونه بعضی اسلحه ها رو حذف کنه خیلی خوب میشه دقیقا مثل همون کاری که میشد توی KZ2 انجام داد

stinger و igla خوبن ولي نبايد واسه لول هاي پايين باز بشه . اگه بشه بعضي اسلحه هارم حذف كرد عالي ميشه .
والا من لول آخر هم دیدم روی هر چی لول پایین رو سفید کرده بود از بس IGLA/STINGER میزد.کلا نوب بودن به لول نیست:d

والا من لول آخر هم دیدم روی هر چی لول پایین رو سفید کرده بود از بس IGLA/STINGER میزد.کلا نوب بودن به لول نیست:d
تو از اين IGLA/STINGER بدت مياد من از اين C4 Jihadist هاي ديوانه:d با كله ميدوه تو صورت تانك اخر سرم فقط خودشو به كشتن ميده:d

پس اين
IGLA/STINGER رو واسه كي گذاشتن ؟ بالاخره بايد يه استفاده اي ازش كنن ديگه . يادمه تو خارك داشتم بازي ميكردم , ادمين زده بود no IGLA/STINGER بعد خودش سوار هلي شده بود همه رو ميزد , يه پايلوت هم نداشتيم سوار هواپيما بشه بزنتش , خلاصه من soflam گذاشتم روش lock كردم كه با گايدد شل تانك بزنمش , عوضي منو kick كرد .

موضوعش چیه؟
دفعه قبلی تهران رو نتونستن بگیرن
اومدن 4 رو زدن که تهران رو بگیرن؟:دی

بحمداللـ.. رفتن چین و ماچین شما هم از این پستا نده خطرناکه ! :دی
فقط خداکنه این بساط سرور اجاره دادن رو جمع کنه این ea سرورای رسمی خالی مجبوری بری تو سرورای یه عده عقده ای ! بقول دوستمون نه ایگلا نه استینگر ولی اقا تو هلی کیلو کیلو کیل بگیره ! :-&

خوب طرف دیگه قضیه رو هم ببینین دوستان الان خودتون رو زمین باشین زمینی بازی کنید طرف 60 بار با هلی بزنتون اعصابتون خورد نمیشه ؟
نیرو زمینی هم نیاز به یه وسیله دفاعی داره اون طرف که تو هلی اگه ماهر باشه نمیشه زدش
نباشن بازی انبالانس میشه

آخرین ویرایش:
خوب طرف دیگه قضیه رو هم ببینین دوستان الان خودتون رو زمین باشین زمینی بازی کنید طرف 60 بار با هلی بزنتون اعصابتون خورد نمیشه ؟
نیرو زمینی هم نیاز به یه وسیله دفاعی داره اون طرف که تو هلی اگه ماهر باشه نمیشه زدش
نباشن بازی انبالانس میشه
آخه موضوع این نیست که از استینگر استفاده نشه چون این اسلحه بعضی مواقع لازمه ولی مساله وقتی حاد میشه که طرف بیخیال همه چی میشه نه فلگ میگیره و نه کمک تیمش میکنه فقط میره میشینه نوک کوه یا دکل هی ول میده.بارها واسم پیش اومده چند نفر از تیم خودی اینجوری بساط استینگر و ایگلا پهن کردن روی کوه و اصلا تیم رو به چیزشون هم حساب نمیکردن و دردسر فلگ گرفتن و سر و کله زدن با افراد دشمن رو من باید تحمل میکردم.به نظر من اینجور افراد فقط خودشون رو مسخره میکنن چون اگه طرف جت یا هلی سوار با تجربه ای باشه به راحتی استینگر و ایگلا رو رد میکنه و کسی که داره ول میده رو با مسلسل و راکت یا TV میفرسته جایی که باید باشه

بحمداللـ.. رفتن چین و ماچین شما هم از این پستا نده خطرناکه ! :دی
فقط خداکنه این بساط سرور اجاره دادن رو جمع کنه این ea سرورای رسمی خالی مجبوری بری تو سرورای یه عده عقده ای ! بقول دوستمون نه ایگلا نه استینگر ولی اقا تو هلی کیلو کیلو کیل بگیره ! :-&

نباشن بازی انبالانس میشه

همه چیز باید Balance باشه و قرار هم نیست اگر بشه راکت لانچر هارو Disable کرد یکی سوار هلی شه بقیه گیمر هارو قلع و قمع کنه ! مسئله اینه که واقعا تو بعضی روم ها یجوری شده که یکی تو هلی نشسته هلی رو از رو زمین بلند نکرده کل تیم حریف با Stinger/Igla و SOFLAM دنبالشن ! باید گیم پلی یجوری شه که قدرت بین پیاده نظام و سواره نظام به هم بخوره . من دارم میگم که بازی استینگر یا ایگلا رو باید به یک سرباز کلاس Engineer ـی بده که ح0داقل تو این کلاس 70 لول رفته باشه بالا ! یا برای بالا بردن قدرت پیاده نظام تمام سربازای کلاس Recon خودشون SOFLAM داشته باشن و بتونن با یک دکمه هلی حریف رو Spot کنن ! یه همچنین چیزایی منظورمه برای Balance کردن بازی نه اینکه بخوام بگم همه قدرت رو بدن به خلبان های هلی !

آخه موضوع این نیست که از استینگر استفاده نشه چون این اسلحه بعضی مواقع لازمه ولی مساله وقتی حاد میشه که طرف بیخیال همه چی میشه نه فلگ میگیره و نه کمک تیمش میکنه فقط میره میشینه نوک کوه یا دکل هی ول میده.بارها واسم پیش اومده چند نفر از تیم خودی اینجوری بساط استینگر و ایگلا پهن کردن روی کوه و اصلا تیم رو به چیزشون هم حساب نمیکردن و دردسر فلگ گرفتن و سر و کله زدن با افراد دشمن رو من باید تحمل میکردم.به نظر من اینجور افراد فقط خودشون رو مسخره میکنن چون اگه طرف جت یا هلی سوار با تجربه ای باشه به راحتی استینگر و ایگلا رو رد میکنه و کسی که داره ول میده رو با مسلسل و راکت یا TV میفرسته جایی که باید باشه

من نمیدونم شما چقدر با هلی ها بازی کردید و شاید از من هم بیشتر بازی کرده باشید ولی در اینجور موارد چیزی به اسم قوانین فیزیک هستش که مانع بعضی کار ها میشه ! :دی بین زمان رها شدن یک Flare تا زمان آماده شدن بعدی یک فاصله زمانی وجود داره و از طرفی سرعت Afterburner ها هم از اتک هلی ها خیلی بیشتره ، پس محدودیت های فیزیکی اینجوری باعث میشن که وقتی شما از سری اول Afterburner ها با کمک Flare ها نجات پیدا کردی به یک زمانی نیاز داری تا Flare بعدی لود شه و تعدد زیاد کمپر ها اینجاست که اذیت میکنه ! حالا با توجه به ارتفاع و جهت قرار گیری و دید بعضی مواقع میشه قبل از طعمه شدن شکارچی رو کشت ! بعضی وقت ها ! :دی

من نمیدونم شما چقدر با هلی ها بازی کردید و شاید از من هم بیشتر بازی کرده باشید ولی در اینجور موارد چیزی به اسم قوانین فیزیک هستش که مانع بعضی کار ها میشه ! :دی بین زمان رها شدن یک Flare تا زمان آماده شدن بعدی یک فاصله زمانی وجود داره و از طرفی سرعت Afterburner ها هم از اتک هلی ها خیلی بیشتره ، پس محدودیت های فیزیکی اینجوری باعث میشن که وقتی شما از سری اول Afterburner ها با کمک Flare ها نجات پیدا کردی به یک زمانی نیاز داری تا Flare بعدی لود شه و تعدد زیاد کمپر ها اینجاست که اذیت میکنه ! حالا با توجه به ارتفاع و جهت قرار گیری و دید بعضی مواقع میشه قبل از طعمه شدن شکارچی رو کشت ! بعضی وقت ها ! :دی
ببین داداش من نمیخوام بگم که پایلوت خفنی هستم و از این حرفها ولی توی این 400 ساعتی که با جت بازی کردم در حد و اندازه خودم یه سری تجربیات بدست آوردم که میدونم چجوری ازشون استفاده کنم.BF هم یه بازیه و قوانین خاص خودشو داره و نمیتونیم بگیم قوانین فیزیک بصورت کامل درش پیاده شده مثلا من میدونم چجوری میشه استینگر یا ایگلا رو گمراه کرد بدون اینکه به جت اصابت داشته باشه حتی شده توی بازی 4 عدد استینگر رو پشت سر هم و بدون زدن Flare و Ecm Jammer رد کردم.و اما در مورد هلی بزارید اینجوری بگم اکثر خلبانهای ماهر هلی اصلا از Flare استفاده نمیکنن بلکه به جاش از Ecm استفاده میکنن که واسه اینکار مناسبتره و درصد اصابت استینگر به هلی رو خیلی بیشتر از جت کاهش میده.اگه توی پست قبلی من دقت کرده باشید حرف از باتجربه بودن زدم.تا اونجایی که من میدونم همین پایلوتهای با تجربه ای که دارم در موردشون صحبت میکنم بدن اینکه دیده بشن و در محدوده استینگر قرار بگیرن از فاصله دور و با TV میزنن طرف رو میکشن پس در این مورد هم تجربه حرف اول رو میزنه:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or