Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
نمیدونم چرا اصلآ به این ترفند ها هیچ وقت دلم گرم نمیشه دیگه!

حالا چقدری کاهش میده؟
والا درست یادم نیست ... ولی تو اون ویدیو ـیی که دوستمون بالای پست شما گذاشت با پینگ بالا تفاوت اونقدر بالا نیست که غیرقابل بازی باشه ( مثلا من خودم با پی اس3 بازی میکردم فکر میکردم تفاوت خیلی بالائه :دی )
اما خوب همون تفاوت کم باعث کشته شدنمون میشه !
من که اینیو احتمالا بگیرم چون خیلی مشتاقم ببینم 64نفره چجوریه :دی

یک سوال که شدیدا در موردش کنجکاوم و ممنون میشم دوستان جوابش رو بدن.

الان تو ایران کسی رو داریم که پینگش(اصلا بحث سرور ایرانی نیستا) تو بازی زیر صد یا 50 باشه؟!! البته جواب سوال تقریبا مشخصه که نه هست ولی گفتم شاید موردی باشه.

و اینکه تو ایران سرویس دهنده ای داریم که پینگ 50 رو برای فرد گارانتی کنه؟ (حالا چه سرویس گرون باشه یا ارزون, فقط منظورم اینه که دسترسی به این پینگ امکان پذیر هست یا نه؟)

نمیدونم چرا اصلآ به این ترفند ها هیچ وقت دلم گرم نمیشه دیگه!

حالا چقدری کاهش میده؟

علت اینکه این سرویس های کاهش پینگی الان مد شده فلسفش رو نمیدونی و تصورتون اینه اینا نرم افزار هستند و ....در صورتی که اینا کار عجیبی انجام نمیدهند....بلکه فقط و فقط از روتی نت شما رو عبور میدهند که بهترین پینگ از ایران تا مثلا اروپا هست(انگار دارید از isp دومی سرویس میگیرید)...روت معروف که بهترین پینگ رو از ایران با اروپا داره از اذربایجان هست که بعضی isp های داخلی هم مستقیم بر روی همین مسیر نت میدهند ولی اکثر isp ها که پینگ بدی دارند بیشتر پهنای باند رو از جنوب کشور که پینگ تایم بدی داره تهیه میکنند....
در شرایط فعلی بهترین پینگی که میشه از ایران باروسیه داشت 70به بالا و مرکز اروپا 80به بالا هست....این دو حالت تو بهترین شرایط بدست میاد،یعنی پینگ داخلی خیلی خوب هم شرط هست.

كسي در مولتي مشكل لگ داره ؟ كاراكترم ميره تو سنگ ؛ مياد بيرون ميره رو هوا ). جالبيش اينه كه 4 خطم ؛ دانلودمم 200 كيلوبايته . اما اين مشكل اصلا روي 360 نبودو نيست. نميدونم اين مشكل همگانيه در دنيا يا براي ايران ضعيف شده سرورهاش. چون در لود كردن سرور براوزر هم مشكل داره.

بتل بازی سنگینه ای هست من هم روی وان خیلی مشکل داشتم فروختمش بخوای راحت بازی کنید باید سرعت دانلود بالای 500 کیلو باشه + پینگ زیر 180

علت اینکه این سرویس های کاهش پینگی الان مد شده فلسفش رو نمیدونی و تصورتون اینه اینا نرم افزار هستند و ....در صورتی که اینا کار عجیبی انجام نمیدهند....بلکه فقط و فقط از روتی نت شما رو عبور میدهند که بهترین پینگ از ایران تا مثلا اروپا هست(انگار دارید از isp دومی سرویس میگیرید)...روت معروف که بهترین پینگ رو از ایران با اروپا داره از اذربایجان هست که بعضی isp های داخلی هم مستقیم بر روی همین مسیر نت میدهند ولی اکثر isp ها که پینگ بدی دارند بیشتر پهنای باند رو از جنوب کشور که پینگ تایم بدی داره تهیه میکنند....
در شرایط فعلی بهترین پینگی که میشه از ایران باروسیه داشت 70به بالا و مرکز اروپا 80به بالا هست....این دو حالت تو بهترین شرایط بدست میاد،یعنی پینگ داخلی خیلی خوب هم شرط هست.

اره الان من سرویس کاهش پینگ دارم که پینگ رو با سرور های اروپایی 90تا 140 میکنه تازه اگه وضعیت نت داخلی(اینترانت)خوب باشه...ولی هیکاش میشد این کاهش پینگ رو بدون واسطه روی ps4 اجرا کرد

بتل بازی سنگینه ای هست من هم روی وان خیلی مشکل داشتم فروختمش بخوای راحت بازی کنید باید سرعت دانلود بالای 500 کیلو باشه + پینگ زیر 180

عزیز چرا جو می دی؟500 کیلو بایت چیه؟؟!!!
اصلا سرعت نت مهم نیس
من تا قبل از مشکلات اخیر نت با سرعت 64 هم بازی کردم.
این لگ و فریز و DC شدن همش برای نته مضخرفه ایرانه.

والا درست یادم نیست ... ولی تو اون ویدیو ـیی که دوستمون بالای پست شما گذاشت با پینگ بالا تفاوت اونقدر بالا نیست که غیرقابل بازی باشه ( مثلا من خودم با پی اس3 بازی میکردم فکر میکردم تفاوت خیلی بالائه :دی )
اما خوب همون تفاوت کم باعث کشته شدنمون میشه !
من که اینیو احتمالا بگیرم چون خیلی مشتاقم ببینم 64نفره چجوریه :دی

اتفاقا تاثیر داره,جالبه وقتی طرف رو میبینی که از رو به رو با فاصله نسبتا زیاد بهت تیراندازی میکنه و میری پشت کاور,درحالیکه پشت کاور میری حدود 3 یا 4 گلوله میل میکنی که خیلی رو اعصابه,مخصوصا زمانیکه healthــت پایین باشه که اون موقع میمیری.

در مورد conquest شصت و چهار نفر هم اگه پینگت بالا باشه متاسفانه بعد چند دقیقه خودت میری سراغ quit چون بازی روان اجرا نمیشه و فقط اعصاب خورد برای ادم میمونه.

DoppelGang3rX1

شما از سرویس کاهش پینگ رو کنسول استفاده میکنید الان؟پینگتون چنده؟

تو بازی مشکلی ندارید؟

و این سوالم رو هنوزم دارم.

تو ایران سرویس دهنده ای داریم که پینگ 50 رو برای فرد گارانتی کنه؟ (حالا چه سرویس گرون باشه یا ارزون, فقط منظورم اینه که دسترسی به این پینگ امکان پذیر هست یا نه؟)

سلام
این عکس هارو چجوری میذارن؟مثلا وقتی مارو یکی میکشه یک عکس مربع (حالت آواتار داره ) هست که هرکس یک چیزی گذاشته.
چجوری من هم بذارم؟

باید از PC بری تو اکانت battlelog بعد میتونی یکی درست کنی یا عکس بزاری .

سلام
این عکس هارو چجوری میذارن؟مثلا وقتی مارو یکی میکشه یک عکس مربع (حالت آواتار داره ) هست که هرکس یک چیزی گذاشته.
چجوری من هم بذارم؟

سلام
دو صفحه قبل سوال شما رو پرسیده بودن و دوستان جواب دادن !
برای ساختن
اول وارد اکانتت شو بعد به این صفحه برو
battlelog.battlefield.com/bf4/emblem/edit/personal

از بین این نمونه ها هم میتونی انتخاب کنی
emblemsbf.com

35e9zomqip1tc21wa83x.jpg

جریان این origin I'd چیه؟هم برا فیفا هم بتل وقتی می خوام به سرور ea کانکت شم این ویغام و میده،من قبلا رو ۳۶۰ فیفا انلاین بازی میکردم همچین چیزی نمیومد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or