Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
دوست عزیز پینگ شما که خوبه! اون اختلاف پینگی هم که دارید به خاطر کانکت شدن به سرورهای رندوم هستش که پینگشون متفاوت در میاد,که وودافون معمولا همیشه پینگش خوبه...

بتلفید رو امتحان کردید باهاش؟

هنوز نه؛ تازه گرفتم دارم آپدیت می کنم. ممنون از راهنمایی تون

ممنون از راهنماییت
بله,تا اسلحه آخری باز کردم ولی آخری باز نمیشه!!برا باز شدن اسلحه آخری چی کار باید کرد؟؟؟؟؟؟لطف می کنی اگه جواب بدی
ممنون
دوست عزیز شما به نوار xp اسلحه تو اون کلاس نگاه کنی متوجه میشی چقدر مونده تا اسلحه بعدی باز بشه..از سایت Battlelog / Battlefield 4 هم می تونی دقیق چک کنی چقدر مونده...

ممنون از راهنماییت
بله,تا اسلحه آخری باز کردم ولی آخری باز نمیشه!!برا باز شدن اسلحه آخری چی کار باید کرد؟؟؟؟؟؟لطف می کنی اگه جواب بدی
ممنون

فک کنم یکی از اسلحه های DLC رو میگی که برای باز شدنشون باید یه سری کار انجام بدی ، حالا کدوم اسلحه رو میگی ؟ تو بتل لاگ میتونی بری ببینی.

آخرین ویرایش:
ممنون از راهنماییت
ممنون

بعضی اسلحه ها با xp باز نمیشن باید کار خاصی رو که گفته انجام بدی تا باز شن.

سلام
بازی رو آپدیت کردم نزدیک به 1.3 گیگ بود ولی بعداز آپدیت بازی سخت بالا میاد هی گیر میکنه,چرا؟

مطمعنآ اگر به نت متصل نباشید یک راست میره تو منو و فکر نکنم گیر بکنه,ولی اگه به نت وصل باشید قبل اومدن منو, خودش چک میکنه (عکس ناو جنگی رو نشون میده) و اون موقع شما میتونید انلاین بازی کنید...

اگه منظورتون از گیر کردن اونجایی هست که بکگراند بازی اون ناو رو نشون میده تقریبا طبیعیه,که باید از بازی کامل خارج بشی بعد دوباره وارد بشی!

ولی به صورتی نیست که خیلی ازار دهنده باشه,برای من هم اتفاق افتاده,ولی بعد از یکبار خروج و ورود مجدد به بازی دیگه مشکل گیر کردن پیش نیامده...

- - -ویرایش - - -

بعضی اسلحه ها با xp باز نمیشن باید کار خاصی رو که گفته انجام بدی تا باز شن.
ممنون از جوابتون,چه کارهایی باید کرد تا باز بشن؟؟؟

دوست عزیز شما به نوار xp اسلحه تو اون کلاس نگاه کنی متوجه میشی چقدر مونده تا اسلحه بعدی باز بشه..از سایت Battlelog / Battlefield 4 هم می تونی دقیق چک کنی چقدر مونده...
تو این سری نوار xp اسلحه با اخر رسیده و دیگه جلوتر نمیره

- - -ویرایش - - -

فک کنم یکی از اسلحه های DLC رو میگی که برای باز شدنشون باید یه سری کار انجام بدی ، حالا کدوم اسلحه رو میگی ؟ تو بتل لاگ میتونی بری ببینی.
اسم اسلحه MTAR-21 هستش از سری Carbin,آخرین اسلحه از این سری و نوار xp این سری هم رسیده با آخر و با امتیاز گرفتم اسلحه دیگه ای باز نمی کنه.اگه همونطور که گفتید از سری اسلحه های dlc باشه چه کاری باید بکنم تا باز شه؟؟؟؟؟؟
ممنون

داش اونجوری پینگتو نگیر اینجوری بگیر ctrl+r بعد توش بنویس ping 4.2.2.4 -t رو بزن

دوست عزیز با این روش 150 تا 152 میده؛ خوبه؟
مولتی بازی نرم اجرا میشه اما حس می کنم از روبرو kill رو به طرف خارجی میده؛ شایدم به خاطر تازه کار بودن منه

دوست عزیز با این روش 150 تا 152 میده؛ خوبه؟
مولتی بازی نرم اجرا میشه اما حس می کنم از روبرو kill رو به طرف خارجی میده؛ شایدم به خاطر تازه کار بودن منه

مطمعنید 150 تا 152 هستش؟!

اگه اون باشه که خیلی خوبه! برای من 300ms هستش!

این قضیه از رو به رو کشته شدن بغیر از پینگ شدیدا به این موضوع بستگی داره که شما به کدوم ناحیه از بدن فرد شلیک میکنید!اگه هدت شات باشه که خیلی زود طرف کیل میشه,اگه بالا تر از کمر باشه خب بازم خوبه,ولی اگه به پایین تر از کمر و به پای طرف تیر بزنید خیلی طول میکشه healthــش بیاد پایین و اکثرا کار بلد هاشم یا هدت شات میکنن یا بالاتر از کمر تیر میزنن برای همین زود کشته میشی...

- - -ویرایش - - -

ممنون از جوابتون,چه کارهایی باید کرد تا باز بشن؟؟؟

تو این سری نوار xp اسلحه با اخر رسیده و دیگه جلوتر نمیره

- - -ویرایش - - -

اسم اسلحه MTAR-21 هستش از سری Carbin,آخرین اسلحه از این سری و نوار xp این سری هم رسیده با آخر و با امتیاز گرفتم اسلحه دیگه ای باز نمی کنه.اگه همونطور که گفتید از سری اسلحه های dlc باشه چه کاری باید بکنم تا باز شه؟؟؟؟؟؟
ممنون

اول بايد DLC مربوط به اون اسلحه رو داشته باشي كه ماله MTAR-21, ‍چاينا رايزينگ هست , پست قبل هم گفتم برو بتل لاگ , برو روي Soldier و روي Assignments كليك كن . حالا هر كدوم از Assignments رو انجام بدي يه چيزي بهت ميده .
واسه MTAR-21 (اسلحه مخصوص خودم عاليه:d) بايد توي يه راند بازي با LMG , Grenade , sniper , assault rifle ـ 1 KILL بگيري . تو TDM يا Domination راحت ميشه گرفت .

رفیقم می گفت جدیدا سرور های بتل ۴ خوب وصل نمیشه آره ؟
دوستان کسی می دونه هر ساعت بازی چه قدر حجم میخوره ؟ (گیگ)
یادش بخیر تو بتل ۳ همیشه اسنایپر بودم....تعریف از خود نباشه اما خیلی خوب می زدم....جوری که وقتی میخواستن بیان پیدام کنن ۵ نفره میومدن :)).......گاهی از پشت نایف می کردن (نمیدونین چه عصبانیت می کنه) گاهی نایف میکردن خنگا همون جای من میخوابیدن :))...یکی نیست بهشون بگه خوب اینجا که دیگه تابلویی.........حالا باز می خوام بیام بتل ۴ اما میترسم برم بخرم ببینم هی سروراش قاطی کنه

رفیقم می گفت جدیدا سرور های بتل ۴ خوب وصل نمیشه آره ؟
دوستان کسی می دونه هر ساعت بازی چه قدر حجم میخوره ؟ (گیگ)
یادش بخیر تو بتل ۳ همیشه اسنایپر بودم....تعریف از خود نباشه اما خیلی خوب می زدم....جوری که وقتی میخواستن بیان پیدام کنن ۵ نفره میومدن :)).......گاهی از پشت نایف می کردن (نمیدونین چه عصبانیت می کنه) گاهی نایف میکردن خنگا همون جای من میخوابیدن :))...یکی نیست بهشون بگه خوب اینجا که دیگه تابلویی.........حالا باز می خوام بیام بتل ۴ اما میترسم برم بخرم ببینم هی سروراش قاطی کنه

بستگی داره سرور و گیم مدهاي ۳۲نفره بري یا ۶۴ و سرعت اینترنت چقدر باشه

سرورهاش خوبه با اپديت هم بهتر شده :)

اگه اسنايپري حتما بخر که خوراکت هست بازی تو مولتی :)):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or