Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
بخوام DLC های بتلو بخرم حتما باید پرمیوم باشم؟
یعنی مثلا Second Assault رو از استور بخرم دانلود کنم به بازی اضافه میشه دیگه؟پرمیوم نباشم مشکلی نداره؟
پرمیوم بحثش جداست.
شما اگه پرمیوم بشی می تونی تمام DLC هارو چه اونایی که عرضه شده چه اونایی که در آینده عرضه می شه (مثل دراگون تیف ) رو رایگان دانلود کنی و همچنین یه سری امکانات دیگه.
اگرم نخوای پرمیوم بشی هم مشکل نداره جداگونه می تونی بخری.
پرمیوم برای کسی خوبه که می خواد همه ی dlc هارو داشته باشه چون اونجوری به صرفه تر در می یاد.

اینا دیگه گندش رو در اوردن
یک عده ریختن تو مپ ها که کارشون فقط نابود کردن تانک و هلی خودیه
هرچی ریپورت میکنی باز همون ها میان تو سرور
وقتی هم یک چیزی بشون میگی سونی اکانت بن میکنه :|
امروز میخواستم بازی کنم این خطا را داد psn account banned or temporarily suspended ws-37337-3

توي 1943 بود داشتيم بازي مي كرديم يه ... بود سوار تانك خودي شده بود ! هر چي هواپيما SPAWN ميشد رو با تانك هل ميداد داخل اب و ميانداخت تو دره !
همه داشتن فحش اش ميدادن و ... ! نميشد هم نابودش كرد چون تانك خودي منفجر نميشه ! هيچ POLL ايي هم نيست كه ادم يه درخواست بده همه راي بدن مثل موش پرتش كنن بيرون
KZ2 اين مورد رو داشت و فوق العاده بود !

حالا چرا بن ات كردن :| فحش دادي ؟/:) :d

اینا دیگه گندش رو در اوردن
یک عده ریختن تو مپ ها که کارشون فقط نابود کردن تانک و هلی خودیه
هرچی ریپورت میکنی باز همون ها میان تو سرور
وقتی هم یک چیزی بشون میگی سونی اکانت بن میکنه :|
امروز میخواستم بازی کنم این خطا را داد psn account banned or temporarily suspended ws-37337-3

خب اون عده ای که تانک و هلی رو نابود میکنند رو نباید ریپورت کرد! ریپورت کردن فقط برای چیتر ها، گلیچر ها، فحش خوردن یا مثلا emblem ـه نژاد پرستانه هستش. نباید هم بیش از حد از ریپورت میکردی...

توي 1943 بود داشتيم بازي مي كرديم يه ... بود سوار تانك خودي شده بود ! هر چي هواپيما SPAWN ميشد رو با تانك هل ميداد داخل اب و ميانداخت تو دره !
همه داشتن فحش اش ميدادن و ... ! نميشد هم نابودش كرد چون تانك خودي منفجر نميشه ! هيچ POLL ايي هم نيست كه ادم يه درخواست بده همه راي بدن مثل موش پرتش كنن بيرون
KZ2 اين مورد رو داشت و فوق العاده بود !

حالا چرا بن ات كردن :| فحش دادي ؟/:) :d

اره بعد که خوندم دیدم اعصابم خیلی ضعیف بوده اون لحظه بدجور از خجالتشون در اومدم #:-s
خوشبختانه فقط یک روز بن بودم
من اگه فحش هایی که از کاربران ksa خوردم رو ریپورت میکردم احتمالا کل IP های کشورشون بن میشد :d

امروز با یکی از افرادی که تو لیست دوستام بود و اهل دانمارکِ داخل یه مچ بودیم,بعدِ چند TDM که با هم بودیم دیدم این رفت بعد بهم پیغام داد که لگ دارم!

گفتم احتمال قوی از پینگت باشه بعد گفت پینگم 80 ــه! بعد با خودم گفتم طفلک چقدر پینگت بالاست! بچه های ما با پینگ 170,180 بعضآ 200 بازی میکنن و اکثر مواقع هم جزوه top three هستند!

بازی از موس و کیبورد پشتیبانی میکنه دیگه؟

Last edited by a moderator:
امروز با یکی از افرادی که تو لیست دوستام بود و اهل دانمارکِ داخل یه مچ بودیم,بعدِ چند TDM که با هم بودیم دیدم این رفت بعد بهم پیغام داد که لگ دارم!

گفتم احتمال قوی از پینگت باشه بعد گفت پینگم 80 ــه! بعد با خودم گفتم طفلک چقدر پینگت بالاست! بچه های ما با پینگ 170,180 بعضآ 200 بازی میکنن و اکثر مواقع هم جزوه top three هستند!
از این خارجیها من دیدم طرف پینگش 3 بود یعنی فک کنم بغل دست سرور نشسته بود اونوقت من با پینگ داغون داشتم روبروی این آقا بازی میکردم:))یه دفعه یه دوست لهستانی داشتم ازم پرسید اینترنت چند مگ داری استفاده میکنی منم همینجوری بهش گفتم 512 دیدم طرف جا خورد گفت 512MB:-/گفتم نه قربونت برم 512KB دیدم بنده خدا برق سه فاز از کلش پرید و گفت اصلا همچین چیزی توی دنیا وجود خارجی نداره:-o گفتم چرا وجود داره توی ایران فت و فراوون ریخته یکیش هم من دارم خلاصه بنده خدا کم مونده بود از طریق سازمان ملل واسم کمکهای بشر دوستانه بفرسته=))
در مورد پینگ خودم هم بزار اینجوری بگم اگه پینگ من 180 یا 200 باشه توی سرور پشتک و بالانس میزنم ولی چه فایده که اکثر اوقات بالای 300 و بعضا 400 هم شده توی بازی#:-s

كلا چقد اپ يت داره؟با ي مگ مخابرات ميشه بازى كرد

Sent from my iPad using Tapatalk
من یا یه مگ مخابرات راحت بازی میکنم سرور هاش خیلی خوبه در کل
ولی از نظر من بازی ر یا نگیر یا دو هفته دیگه بگیر که این آپدیت جدیده ر بزن بلکه 1% از مشکلات بازی کم شه )x

ویدئو پایین رو ببینید,واقعا با اینا بازی میکنیم؟!!

https://www.youtube.com/watch?v=YaTWWEHwB00

بعده اینکه ویدئو رو دیدید اصلا خودتون رو اذیت نکنید و ناراحت نشید و وانمود کنید خوشحال ترین فرد روی زمین هستید,چون بین خجستگانی زندگی میکنیم که اعتقاد دارند انسانهای مملکت ما خوشبخت ترین انسانها هستند!

ویدئو پایین رو ببینید,واقعا با اینا بازی میکنیم؟!!

https://www.youtube.com/watch?v=YaTWWEHwB00

بعده اینکه ویدئو رو دیدید اصلا خودتون رو اذیت نکنید و ناراحت نشید و وانمود کنید خوشحال ترین فرد روی زمین هستید,چون بین خجستگانی زندگی میکنیم که اعتقاد دارند انسانهای مملکت ما خوشبخت ترین انسانها هستند!

طرف میگه با این سرعت هم اپلو د هم دانلود تو بکگراند و بازیت هم انجام بده.!..
این جور چیزا بدتر ادم رو از ادامه زندگی نا امید تر میکنه..جدی میگم بی شوخی!
سرعت دانلود ما 56kb هست طرف داره دم از 60 مگ میزنه...
ولی از یه جهت انریژی میده..ما با این پینگ زیغیمون نفسشون رو توی بازی بند میاریم...زنده باد ایرانی:d

كسي در مولتي مشكل لگ داره ؟ كاراكترم ميره تو سنگ ؛ مياد بيرون ميره رو هوا ). جالبيش اينه كه 4 خطم ؛ دانلودمم 200 كيلوبايته . اما اين مشكل اصلا روي 360 نبودو نيست. نميدونم اين مشكل همگانيه در دنيا يا براي ايران ضعيف شده سرورهاش. چون در لود كردن سرور براوزر هم مشكل داره.

از این خارجیها من دیدم طرف پینگش 3 بود یعنی فک کنم بغل دست سرور نشسته بود اونوقت من با پینگ داغون داشتم روبروی این آقا بازی میکردم:))یه دفعه یه دوست لهستانی داشتم ازم پرسید اینترنت چند مگ داری استفاده میکنی منم همینجوری بهش گفتم 512 دیدم طرف جا خورد گفت 512MB:-/گفتم نه قربونت برم 512KB دیدم بنده خدا برق سه فاز از کلش پرید و گفت اصلا همچین چیزی توی دنیا وجود خارجی نداره:-o گفتم چرا وجود داره توی ایران فت و فراوون ریخته یکیش هم من دارم خلاصه بنده خدا کم مونده بود از طریق سازمان ملل واسم کمکهای بشر دوستانه بفرسته=))
در مورد پینگ خودم هم بزار اینجوری بگم اگه پینگ من 180 یا 200 باشه توی سرور پشتک و بالانس میزنم ولی چه فایده که اکثر اوقات بالای 300 و بعضا 400 هم شده توی بازی#:-s
:d
آخه 512 کیلو بایت هم نیس 512 کیلو بیت هستش که بخوایم به بایت بگیم می شه 64 کیلو بایت:|
طرف میگه با این سرعت هم اپلو د هم دانلود تو بکگراند و بازیت هم انجام بده.!..
این جور چیزا بدتر ادم رو از ادامه زندگی نا امید تر میکنه..جدی میگم بی شوخی!
سرعت دانلود ما 56kb هست طرف داره دم از 60 مگ میزنه...
ولی از یه جهت انریژی میده..ما با این پینگ زیغیمون نفسشون رو توی بازی بند میاریم...زنده باد ایرانی:d
اره به خدا:d
یعنی اگه ما نت اونارو داشتیم هیشکی جلودارمون نبود:|:d

یک سوال که شدیدا در موردش کنجکاوم و ممنون میشم دوستان جوابش رو بدن.

الان تو ایران کسی رو داریم که پینگش(اصلا بحث سرور ایرانی نیستا) تو بازی زیر صد یا 50 باشه؟!! البته جواب سوال تقریبا مشخصه که نه هست ولی گفتم شاید موردی باشه.

و اینکه تو ایران سرویس دهنده ای داریم که پینگ 50 رو برای فرد گارانتی کنه؟ (حالا چه سرویس گرون باشه یا ارزون, فقط منظورم اینه که دسترسی به این پینگ امکان پذیر هست یا نه؟)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or