Battlefield 4 | Xbox 360

بازيرو تموم كردم.در كل خوب بود فقط باگ هاي بازي و هوش مصنوعي بعضي مراحل واقعا آذار دهنده ميشد.بازي هم كلا روند نزولي داره و هر مرحله كه ميري جلوتر پسرفت ميكنه چه داستان و چه گرافيك و محيط بازي.صداگذاري بازي هم واقعا عاليه.
يكي از بدترين پايان ها بود.موفع انتخاب بين Irish و Hanna هيچ هيجاني نداشتم و اصلا از پايان بازي خوشم نيومد:|

طبق تجربه من تمامی ایرادات مربوط به ورود نسل جدید هست. اگه قرار باشه یه چیز کاملی رو بدن , اونوقت چطور تفاوت دو نسل رو نشون بدن ؟

چه ربطی داره به نسل بعد؟؟!! ...نسل بعد گرافیک بالاتری رو ارائه میده اما این ربطی به باگ های افتضاح تو بازی نداره ...!

بازيرو تموم كردم.در كل خوب بود فقط باگ هاي بازي و هوش مصنوعي بعضي مراحل واقعا آذار دهنده ميشد.بازي هم كلا روند نزولي داره و هر مرحله كه ميري جلوتر پسرفت ميكنه چه داستان و چه گرافيك و محيط بازي.صداگذاري بازي هم واقعا عاليه.
يكي از بدترين پايان ها بود.موفع انتخاب بين Irish و Hanna هيچ هيجاني نداشتم و اصلا از پايان بازي خوشم نيومد:|

پس سلیقه ما دقیقا مثل همه.
اوایل بازی عالی بود ولی کم کم از همه لحاظ افت کرد.گرافیک و داستان و هیجان و هوش مصنوعی . انقدر همه چی افت کرد که در اخر از بازی کردنش پشیمون شدم.
کاس تا قبل از مرحله ی 5 بازی رو ول میکردم.

آقا بالاخره کسی فهمید چجوری باید فایل hd pack رو تو کدوم قسمت horizon بریزی که بشه نصب کرد ؟

شما باید فقط drag & drop کنی
فقط
...............

دوستان یه لینک مستقیم از hd pack لطف کنید

لینک های مستقیم دوستمون که گزاشته بودن پاک شده

شما باید فقط drag & drop کنی
فقط
...............

دوستان یه لینک مستقیم از hd pack لطف کنید

لینک های مستقیم دوستمون که گزاشته بودن پاک شده

دوست عزیز یعنی میگی فایلو بگیرم و بیارم تو horizon

من inject زدم فایل رو هم ریخت ولی واسه نصبش چکار کنم تو بازی که میرم هنوز میگه disc multyplayer رو بزار ؟

دوستان من به یه مشکل مسخره ای خوردم. سینگل را که بازی می کنم تا یه جایی میرم بعد دفعه بعد که میام تو بازی انگار اولین باره اومدم. میگه سایزه تصویرت را تنظیم کن . بعدشم میبینم هر چی رفتم پریده دوباره باید از اول برم. هم اطلاعات سینگل هم مولتی می پره. توی مولتی هم دستگام فریز می کنه. کسی می تونه کمک کنه ؟!

سلام من داشتم دی وی دی 1 بتلفیلدو میریختم که رو 97درصد این ارور اومد.لطفاااا کمک کنید 1 دونه سوزوندم.با سرعت 4 هم رایت میکردم
a0urjglvftccg03o8jbc.jpg

a0urjglvftccg03o8jbc

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or