Battlefield 4 | Xbox 360

این مرحله فرار از USS TITAN چقدر مسخره و بی هویت بود یک ژنرال آمریکایی در حالی که میتونست خیلی راحت سرباز های خودش رو نجات بده از این کار سر باز میزنه و به گروهبان خودش هم دستور میده که حق نداره همچین کاری بکنی
تازه آخر همین مرحله یک باگ وحشتناک وجود داره اونجا که 4 نفری سوار یه قایق کوچیک میشن و شما باید با دوربین مثلث و شلیک موشک قایق های تند رو و یدونه هلیکوپتر رو از بین ببری من قایق ها رو زدم بعد دیدم فرمانده میگه آره یدونه هلیکوپتر داره ما رو دور میزنه خدایا من هلیکوپتر نمیبینم چند بار اینجا رو از چک پوینت برگشتم تا متوجه شدم هلیکوپتر یه جا میره تو دریا و از چشم مخفی میشه و باور کنید این مرحله برای من دیشب تموم نمیشد 7 بار هم restart chekpoint کردم
گرافیک بازی که اینگار شن ریختن رو صفحه نمایش

بازی رو الان تموم کردم.داستانش چندان مورد علاقم نبود از داستان شماره 3 بیشتر خوشم اومده بود.گرافیک بازی خوبه ولی بازی باگ های مخصوص خودشو داره همچنان که تو شماره 3 هم دیده میشد.
گیم پلی بازی راضی کننده است و بعضی جاها هیجان خوبی داره.در کل بد نبود خیلی زود تموم شد روی نرمال میشه بین 6 تا 8 ساعت تمومش کرد.
الان یعنی میشه رفت آنلاین این بازی رو شروع کرد؟آنلاین pass میخواد؟

چقدر گرافيك بازي تو بخش مولتي نااميد كنندست:|.بافت ها خيلي دير لود ميشن.البته از اون فاجع نسخه بتا خيلي بهتره ولي بازم ميتونست بهتر باشه.فكر كنم اثرات نسل بعد هم باشه :d

بازی نسبتا خوب از آب دراومده . گرافیک بازی نسبت به نسخه قبل پیشرفت کرده و به خصوص توی مرحله ی titan که فک کنم مرحله ی سوم باشه نورپردازی و سایه زنیش فوق العادس

ولی بعضی جاها بافت ها خیلی کیفیت خوبی ندارن و بعضی وقتا باگ هم تو بازی دیده میشه . بعد فک کنم نمیشه تو بازی اسلحه ها رو کاستومایز کرد که اینجوری خیلی ضد حاله ...

در ضمن صداگذاری بازی خیلی عالیه :x .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or