Battlefield 4 | Xbox 360

سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم که در داستان اصلی بازی بصورت offline میشه این بازی رو دونفره بازی کرد(منظورم با یک کنسول و دو دسته)؟

من بازی رو تازه گرفتم میشه بگید کدوم دیسک باید نصب بشه و کدوم برای اجرا باید تو دستگاه قرار بگیره؟؟
لازمه که دو تا دیسک نصب بشه؟؟
راجع به HD pack هم ممنون میشم کمک کنید باید چیکار کرد+نحوه ی نصب و اجرا و و خلاصه اطلاعات تکمیلی
ممنون

هیچ راه حلی واسه فریز شدن مداوم این بازی وجود نداره ؟؟( دیسک 97 هست ) برای من هر 2 ساعت یه بار فریز میکنه کلا تو بازی .... :|

مشکل از دیسک شماست به احتمال زیاد!! منم 97 دارم ولی مشکلی ندارم.

- - -ویرایش - - -

من بازی رو تازه گرفتم میشه بگید کدوم دیسک باید نصب بشه و کدوم برای اجرا باید تو دستگاه قرار بگیره؟؟
لازمه که دو تا دیسک نصب بشه؟؟
راجع به HD pack هم ممنون میشم کمک کنید باید چیکار کرد+نحوه ی نصب و اجرا و و خلاصه اطلاعات تکمیلی
ممنون

تا اونجایی که من یادم میاد دیسک 2 برای نصب بود. ( دیسک 1 واسه مولتی پلیر و دیسک 2 برا سینگل پلیر. )

بجز HD Pack هیچکدوم از دیسکا نیازی به نصب ندارت.

برای نصب هم یکی از دیسکارو بزارید تو دستگاه و بازی رو شروع کنید ، بعدا خودش ازتون میخواد که HD Pack رو نصب کنید. اگر Quit رو بزنید به داشبورد برمیگرده و نمیتونید بتل 4 رو بازی کنید. ( برای بازیش حتما باید هارد داشته باشید )

مشکل از دیسک شماست به احتمال زیاد!! منم 97 دارم ولی مشکلی ندارم.

- - -ویرایش - - -

تا اونجایی که من یادم میاد دیسک 2 برای نصب بود. ( دیسک 1 واسه مولتی پلیر و دیسک 2 برا سینگل پلیر. )

بجز HD Pack هیچکدوم از دیسکا نیازی به نصب ندارت.

برای نصب هم یکی از دیسکارو بزارید تو دستگاه و بازی رو شروع کنید ، بعدا خودش ازتون میخواد که HD Pack رو نصب کنید. اگر Quit رو بزنید به داشبورد برمیگرده و نمیتونید بتل 4 رو بازی کنید. ( برای بازیش حتما باید هارد داشته باشید )
یعنی برای شما اصلا فریز نمی کنه ؟؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or