marcus payne
کاربر سایت
آره ارزش داره واقعا شاهکاره از دستش ندهاز bf3 بهتره؟؟؟ ارزش داره دوباره معتاد بشیم؟؟؟
آره ارزش داره واقعا شاهکاره از دستش ندهاز bf3 بهتره؟؟؟ ارزش داره دوباره معتاد بشیم؟؟؟
6 مگ رو حتما باید دانلود کنی تا بتونی تو لایو بازی کنی. چند روز پیش هم دایس یه اپدیت 120 مگ داد که شدیدا "توصیه" میشه دانلود کنی.اپدیت 120 مگ اجباری نیست.دوستان کسی میدونه کلا چندبار دانلود لازم داره؟
به عبارتی بهتر چند مگ در کل برای آپدیت شدن میخاد؟
یه اپدیته 200 مگی هم امروز دادن6 مگ رو حتما باید دانلود کنی تا بتونی تو لایو بازی کنی. چند روز پیش هم دایس یه اپدیت 120 مگ داد که شدیدا "توصیه" میشه دانلود کنی.اپدیت 120 مگ اجباری نیست.
چرا ؟؟ تو سرور سرچ که تغییری ایجاد نشده!! از اینترنت خودته ...من یه آپدیت 250 مگی دان کردم بعد از اون دیگه نمیتونم تو server browser بازی کنم.لعنت به دایس با این آپدیتاش
شما این آپدیتو انجام دادی؟؟اگه میدونی یه راهنمایی کن چون همش میگه سرور پیدا نمیکنه.من چون میخوام هاردکور بازی کنم گیر اینمچرا ؟؟ تو سرور سرچ که تغییری ایجاد نشده!! از اینترنت خودته ...
تو قسمت Server browser تیک تمامی گزینه های Free slots رو بزن سرچ میکنهشما این آپدیتو انجام دادی؟؟اگه میدونی یه راهنمایی کن چون همش میگه سرور پیدا نمیکنه.من چون میخوام هاردکور بازی کنم گیر اینم
فقط برای DLC جدید بوده ! البته اگه دانلود نکنی نمی تونی بازی کنی بدلیل نداشتن سرور!دوستان این اپدیت های اخیر چه مزیتی داشتن ؟؟ مشکل فریز و باگهای مسخره ی قسمت انلاین حل شد؟؟
حتی نسخه x360 ؟شاید خیلی از دوستان نمی دونند !!
بازی بتفیلد 4 از طرف خود کمپانی این بازی برای ایران تحریم شده است !!
تمام پلتفرم ها! می تونید از Battlelog و کلیک روی Store خودتون ببینید!