danial.wwf
کاربر سایت
کی گفت؟یعنی الان دیگه آنلاین نمیشه این بازی را در لایو باز کرد؟!
کاپیتان تسلیت میگم.حالا بیا گیرز
کی گفت؟یعنی الان دیگه آنلاین نمیشه این بازی را در لایو باز کرد؟!
خدا نکنه ! من 4000 پوینت رو این بازی سرمایه گذاری کردم دانیال درست نشه رسما به گ میرم ! :dکی گفت؟
کاپیتان تسلیت میگم.حالا بیا گیرز
فقط می تونم بگم فوق العاده ست ! ترجیا Rush بازی کن چون مپ های CQ برای این نسل نیستن!مولتی bf4 شبیه مولتی homefront شده
کنترلش هم که cod شده
عجیبه! این از اون تقلید میکنه اون از این.
اسنایپر ها از همه خفنتر شدن! یه کارباین بده دستشون سی ۴ هم که دارن محل رسپان رو هم که هر جا بخوان میزارن میشن ته آزالت
پ.ن:حین بازی چطور میشه آمار رو دید؟
مولتی bf4 شبیه مولتی homefront شده
کنترلش هم که cod شده
عجیبه! این از اون تقلید میکنه اون از این.
اسنایپر ها از همه خفنتر شدن! یه کارباین بده دستشون سی ۴ هم که دارن محل رسپان رو هم که هر جا بخوان میزارن میشن ته آزالت
پ.ن:حین بازی چطور میشه آمار رو دید؟
store تحریم شده ؟! wait a minute یعنی اگه یکی الان پرمیوم داشته باشه نمیتونه dlc ها رو دانلود کنه؟!این بازی برای ایران تحریم شده اما میشه بازی کرد !!! فقط نمی تونید خرید کنید !!
اصلا نمیشه پریمیوم هم خرید! اگر کسی تونسته چنین کاری کنه به ما هم بگه!store تحریم شده ؟! wait a minute یعنی اگه یکی الان پرمیوم داشته باشه نمیتونه dlc ها رو دانلود کنه؟!
من خودم قبل آپدیت پاییزی و قبل از عرضه بازی پرمیوم رو خریدم ! :d ولی اگه نشه dlc ها رو دانلود کرد که دیگه im dead !اصلا نمیشه پریمیوم هم خرید! اگر کسی تونسته چنین کاری کنه به ما هم بگه!
میشه توضیح بدی دقیقا چطوری این کار رو کردی ؟من خودم قبل آپدیت پاییزی و قبل از عرضه بازی پرمیوم رو خریدم ! :d ولی اگه نشه dlc ها رو دانلود کرد که دیگه im dead !
الان گفتم دیگه ! :d قبل از اینکه اون آپدیت داشبورد که پوینت رو تبدیل به دلار کرد اومده بود و قبل از اینکه بازی منتشر شده بود پرمیوم bf4 قابل خریداری بود. منم خیلی راحت رفتم تو سایت xbox.com خریدمش !میشه توضیح بدی دقیقا چطوری این کار رو کردی ؟