Hardcore بازی کن که 1بار بیشتر نشوتی:dاین اسنایپر تو بتلفیلد خیلی عذابه باید 2 تا بشوتی تا یارو بمیره.:d
نه نیازی ندارهسلامbt4 نیازی به مایگروسافت پوینت نداره؟؟؟؟
همینجوری میتونیم بازی کنیم فقط با داشتن اکانت گلد؟؟؟؟؟؟
مگه هاردکورم داره؟؟ میشه بگی کجا باید برم؟؟Hardcore بازی کن که 1بار بیشتر نشوتی:d
مد Hardcore داره که توش نقشه و نوشته های بالا سر دوستات هم از بین میره ولی با یه تیر اسنایپ میمیرن دشمنا.مگه هاردکورم داره؟؟ میشه بگی کجا باید برم؟؟
من فقط مد ها رو میتونم ببینم.
خو اینو که میدونم هاردکور داره تو کجا که برم بازی کنم؟؟مد Hardcore داره که توش نقشه و نوشته های بالا سر دوستات هم از بین میره ولی با یه تیر اسنایپ میمیرن دشمنا.
شما وقتی آنلاین شدی به جای Quick Match برو تو Browse Server و یکی که Hardcore هست رو انتخاب کن!خو اینو که میدونم هاردکور داره تو کجا که برم بازی کنم؟؟
کلا چون دیسک های موجود در ایران عمدتاً کپی هستن ترتیب دیسک ها متفاوته! مثلا مال من دیسک 2 مولتی ست اما برای دوستم دیسک 1 !بنده را نیز اد بفرمایید!
Big Bad00
و یک سوال کدوم دی وی دی مربوط به مولتی هست؟ یعنی باس برنر مکس باشه؟
آره واقعا هرکی میتونه انجام بده که خیلی نیازه
HD پک باید حتما روی هارد ایکس باکس باشه اما خود دیسک های بازی رو می تونی روی هارد اکسترنال یا فلش بریزی...سلام.برای مولتی باید دیسک دو رو حتما نصب کرد یا نه؟؟چون من هارد ندارم و مثل این که روی فلش هم نصب نمیشه.
هنوز راهی نیومده بشه رو فلش اجرا کرد؟؟HD پک باید حتما روی هارد ایکس باکس باشه اما خود دیسک های بازی رو می تونی روی هارد اکسترنال یا فلش بریزی...