دوستان نمیدونم این باگه یا مشکل اینترنت منه ! مشکل اینجاست که طرف رو میزنم خونش 0 میشه اما نمیمیره و بازم منو میکشه ! یعنی بعد از کشتن من نشون میده که خونش صفر شده بود اما بازم منو میزنه و فرار میکنه! این باگ هست ؟؟!
من امروز یه اپدیت 490 مگی جدید رو انجام دادم اما این مساله جون 0 بازم وجود داره و 4 بار برام اتفاق افتاد و این اپدیت جدید برطرفش نکرده ..!فکر کردی فقط تو xbla این مشکل هست ؟ من فکر میکردم مشکل از پی اس 3 جیلبریک منه
تاحالا میتونم بگم 19 تا کیلم اینجوری پرید !
واقعا قضیه رو مخیه ! حالا یه آپدیت 400 مگی دادن ( تو این هفته ای که گذشت ) میخوام بگیرمش ببینم درست میشه ...
سلامدوستان امروز مثل همیشه داشتم بتل میزدم دستگاه فریز شد بعد دوباره وارد بازی شدم انگار واسه اولین بار وارد بازی شده بودم!!!تنظیمات اولیه واسم اومد بعد کل رنگ اسلحه ها کلتنظیمات تانکو وسایل دیگه پریده بود!!!کسی دلیلشو میدونه؟نمیخوام دوباره اینجوری شه:wallbash:
نه کلا تمامی بازیهای آنلاین EA آنلاین پس ندارن و دیگه راحت میشه بازیشون کردسلام دوستان بتل 4 و فيفا 14 مثل سابق پوينت ميخواد؟؟ ببخشيد من 1 سال از لايو به دور بودم نميدونم :d
اینترنت شما تایم اوت داره از بازی خارج میشید!سلام دوستان...اقا من دارم مولتی بازی میکنم یهو وسط بازی میپره بیرون این ارورو میده you have lost connection to the session بعداشم خیلی سخت میتونم جوین شم به سرورا چرا عایا؟؟؟