marcus payne
کاربر سایت
100%دیگه البته امروز یکی دو بار فریز کردم که نسبت به قبل خیلی بهتره اما دیگه با اون مشکل مسخره دیر لود شدن بافت ها مواجه نشدمدیسکت 97 یا 100% ؟؟
100%دیگه البته امروز یکی دو بار فریز کردم که نسبت به قبل خیلی بهتره اما دیگه با اون مشکل مسخره دیر لود شدن بافت ها مواجه نشدمدیسکت 97 یا 100% ؟؟
یه ۶ مگ باید دانلود کنی یه ۲۶۷ مگیه سوال داشتم این هم مثل نسخه قبل آپدیت خرکی داره؟
تا الان چند گیگ آپدیت داده بیرون؟
بازی رو فلش هم نصب میشه؟اخه شنیدم نیاز به هارد داره.....
این آخریه خیلی ضدحاله بعد آپیدیت چند راند بازی کردم بالا 5 یا 6 بار این اتفاق برام افتادسلام یه آپدیت جدید واسه بازی اومد حدود ۳۰۰ مگ
که یه سری عیب رو برطرف کرده یه سری باگ اضافه کرده
مثل رفتن تو زمینی که توش انفجار رخ داده یا جون صفر کسی که تو رو کشته در حالی که زنده و سر حاله
بابا دیگه نگو این دوتا رو قاطی نکن والا مثل اینکه دایس الآن تمرکزش روی second assault بعد از عرضه این dlc میخواد یه آپدیت تپل 3 گیگابایتی بده برای حل همه این مشکلات(خدا به داد برسه چطور دانلود کنیم؟)فعلا هم باید بسوزیم و بسازیم ولی خب در کل بازم مولتی بتل سرتره دیگه حداقل هیچی نداشته باشه را به راه کمپرها نمیزننت(البته نمیگم همه ی cod بازها کمپر اند منظور اینه کمپ و کمپر تو cod خیلی بیشتره)خاک تو سر دایس که هنوز نتونسته باگ فریز و هنگ رو برطرف کنه ...از 5 ساعتی که مولتی زدم تا حال 7 بار فریز شده ....یه موی COD میارزه به کل هیکل این BF
مشکلی رو رفع کرده؟باگ دیگه ای هم اضافه شده؟سلام
یه آپدیت جدید اومده با حجم ۴۹۰ مگ (آپدیت ۶)
متاسفانه هنوز باگ zero health جون صفر باقیه