Battlefield 4 | XBL

این چه وضیعتی آخه ... همش ارور lost connection میده ، با 2 تا isp مختلف اصلا نمیشه بازی کرد ، فقط حدود ساعت 3 تا 6 صبح یکم خوب میشه .
برای کس دیگه هم اینجوری میشه آیا؟ خستم کرده لامصب.

این چه وضیعتی آخه ... همش ارور lost connection میده ، با 2 تا isp مختلف اصلا نمیشه بازی کرد ، فقط حدود ساعت 3 تا 6 صبح یکم خوب میشه .
برای کس دیگه هم اینجوری میشه آیا؟ خستم کرده لامصب.
برای من تا دیروز خوب بود از امروز باز این lost connectoin شروع شده

من الان اومدم بازی کنم انلاین BF ولی توی Server Browser هیچ سروری نیست همه ی تیک های توی ****** هارو هم زدم بازم نیست Quick Match هم نمیشه زد !
چیکار کنممم

آخرین ویرایش:
سلام
الان حدود یه ماه لایو نیومدم
اگه اوضاع درست شده گلد بگیرم بتلفیلد بزنم اگه نه که برم همون اسکایریم رو دنبال کنم
ممنون میشم جواب بدید

سلام
الان حدود یه ماه لایو نیومدم
اگه اوضاع درست شده گلد بگیرم بتلفیلد بزنم اگه نه که برم همون اسکایریم رو دنبال کنم
ممنون میشم جواب بدید

سلام یه مدت خراب بود نت الان از بعضی ها خوبه بعضی ها خراب ....ولی از چند روز پیش درست شده ..بازم قطعی هست هنوز .. به نظرم چند روز دیگه هم صبر کن سراسری وصل شه

در ضمن از من مخابرات هست

بتل چندتا اپدیت داده یه دونه 640 دانلود کردم ولی سرور ها رو نشون نمیده اسم اپدیت هم multiplayer 9 بود الان یه اپدیت دیگه میگه دانلود کن که 641 mg که اسمش multiplayer 10

نمی دونم چه سریه هر وقت به تعطیلی میخوریم
یا گلد تموم میشه یا بازی محبوبت آپدیت خفن(آپدیت 10 بتلفیلد) میده XBL هم این وسط یادش میاد باید آپدیت بده:-o
دقیقا موقعی که همه چی ردیف میشه اینترنت میشه تر نت
اصلا یه وضعیه

بچه ها پست های قبلی رو اصلا نخوندم! هنوز BF IV رو نگرفتم بخاطر Single Player ضعیفش تویه بخش داستانیِ بازی ...

شنیدم مولتیش خیلی جذابه! ارزش بازی کردن رو داره؟

روی پینگ های بالا مشکلی پیش نمیاره ؟

بچه ها پست های قبلی رو اصلا نخوندم! هنوز BF IV رو نگرفتم بخاطر Single Player ضعیفش تویه بخش داستانیِ بازی ...

شنیدم مولتیش خیلی جذابه! ارزش بازی کردن رو داره؟

روی پینگ های بالا مشکلی پیش نمیاره ؟
بازی که خوبه ! بستگی داره به سلیقه شما ! برای پینگ هم اصلا نفهمیدم چی گفتی !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or