Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لیست Achievement کو ؟!!!!!!

- - -ویرایش - - -

دوستان من یادمه سر بتای BF3 هم همین موضوعات بود ولی وقتی بازی اومد دیدیم که چه شاهکاری هست مولتی پلیرش.
من خودم با اومدن بتا کلا نا امید شدم ولی مطمئن هستم مثل BF3 اینهم زمان ریلیز درست خواهد شد.
یه نکته دیگه من قبلا BF3 رو روی X360 بازی میکردم ولی الان اومدم سمت PC . دیروز رفتم بتا رو دانلود کردم روی X360 واقعا کیفیت تکسچرها و Draw Distance افتضاح بود:-&
سمت BF3 هم که رفتم همین موضوع بود ولی چون عادت داشتم توجه نمیکردم!
البته تنها نکته ی بسیار خوبی که توی کنسول دیدم این خراب شدن آسمون خراش بود که خیلی خیلی واقعی تر از نسخه ی PC هست!
Battlefield 4 Achievements List
فقط اینا آنلاینه:
Turn around : Perform 5 dog tag kills in multiplayer
Won them all: Win a round of each game mode
.45 old school:Perform 45 kills with M1911 handgun in multiplayer
Bomb squad: Deliver 5 bombs in Oblitration
Call me "sir": Reach rank 25

لیست Achievement کو ؟!!!!!!

- - -ویرایش - - -

دوستان من یادمه سر بتای BF3 هم همین موضوعات بود ولی وقتی بازی اومد دیدیم که چه شاهکاری هست مولتی پلیرش.
من خودم با اومدن بتا کلا نا امید شدم ولی مطمئن هستم مثل BF3 اینهم زمان ریلیز درست خواهد شد.
یه نکته دیگه من قبلا BF3 رو روی X360 بازی میکردم ولی الان اومدم سمت PC . دیروز رفتم بتا رو دانلود کردم روی X360 واقعا کیفیت تکسچرها و Draw Distance افتضاح بود:-&
سمت BF3 هم که رفتم همین موضوع بود ولی چون عادت داشتم توجه نمیکردم!
البته تنها نکته ی بسیار خوبی که توی کنسول دیدم این خراب شدن آسمون خراش بود که خیلی خیلی واقعی تر از نسخه ی PC هست!
بتاي BF3 گيم پليش كامل و عالي بود فقط باگ ها رفع شدند، گيم پلي BF4 عوض شده و كاملا افتضاحه و چيزي نيست كه عوض بشه. همين شكلي ميمونه
خراب شدن برج؟:)) اين چيزي من تو كنسول ميبينم شبيه خراب شدن نيست يكدفعه ناپديد ميشه . به شدت افتضاحه. مقايسه كردن نسخه PC با كنسول از نظر گرافيك و فيزيك اشتباهه ، چون كنسول ها خيلي ضعيف ترن.

بتاي BF3 گيم پليش كامل و عالي بود فقط باگ ها رفع شدند، گيم پلي BF4 عوض شده و كاملا افتضاحه و چيزي نيست كه عوض بشه. همين شكلي ميمونه
خراب شدن برج؟:)) اين چيزي من تو كنسول ميبينم شبيه خراب شدن نيست يكدفعه ناپديد ميشه . به شدت افتضاحه. مقايسه كردن نسخه PC با كنسول از نظر گرافيك و فيزيك اشتباهه ، چون كنسول ها خيلي ضعيف ترن.
از اینکه pc از دو کنسول دیگه سرتره شکی درش نیست ولی تمام نسخه های بتا (هر بازی)ایراداتی دارن مخصوصا از نظر گرافیکی.

الان با نگاه كردن به ويدئو هاي E3 همين مپ شانگهاي ديدم كه سواي كم كردن وسايل نقليه چقدر از توي ابجكت هاي مپ هم دزديدن !
درسته كه اون روي PC ه اما 4 تا ميز و صندلي و گلدون با دوتا پرده چه چيزي داره كه از توي طبقه اخر برج برداشتنشون :|

دوتا نكته به نظرم رسيد !
يكي اينكه با توجه به قدرت اين اسنايپرهاي نيمه اتوماتيك و تجريه مدال ! بايد بگم شانس بايد داشته باشيم اون شكلي نشه گر چند احتمالش خيلي كمه

و مورد دوم اينكه !
قرار بود توي بازي يه قابليت بذارن كه به جنگ واقعي شبيه تر بشه اون هم اين بود كه اگر وسط كار خشاب رو عوض مي كردي خشابي كه عوض كردي و انداختي دور با تمام گوله هاش از بين بره ! توي GDC اين قابليت رو من داخل بازي نديدم ! فكر كردم حذف شده !
امروز دقت كردم ديدم نه قابليت رو گذاشتن داخل بازي و ديگه نميشه هي فرت فرت خشاب عوض كرد مثل بتل 3 ! من توي بتل 3 براي يه گلوله كه توي CHAMBER اضافه تر ميموند هم خشاب رو عوض مي كردم ولي الان ديگه جراتش رو ندارم :|:d
اين شايد تنها نمونه از هاردكوتر شدن بازيه !

به نظرم بايد يكي دوتا قايق جنگي هم اضافه كنن اينطوري توي شانگهاي خيلي نامرديه :((
توي PC هم قايق هست هم IFV هم هلي جنگي هم اسكات هم ترنسپورت هم جت اسكي ! در صورتي كه اينجا توي هر بيسي يه 10 تا ماشين و تاكسي گذاشتن8-|

دوتا نكته به نظرم رسيد !
يكي اينكه با توجه به قدرت اين اسنايپرهاي نيمه اتوماتيك و تجريه مدال ! بايد بگم شانس بايد داشته باشيم اون شكلي نشه گر چند احتمالش خيلي كمه

و مورد دوم اينكه !
قرار بود توي بازي يه قابليت بذارن كه به جنگ واقعي شبيه تر بشه اون هم اين بود كه اگر وسط كار خشاب رو عوض مي كردي خشابي كه عوض كردي و انداختي دور با تمام گوله هاش از بين بره ! توي GDC اين قابليت رو من داخل بازي نديدم ! فكر كردم حذف شده !
امروز دقت كردم ديدم نه قابليت رو گذاشتن داخل بازي و ديگه نميشه هي فرت فرت خشاب عوض كرد مثل بتل 3 ! من توي بتل 3 براي يه گلوله كه توي CHAMBER اضافه تر ميموند هم خشاب رو عوض مي كردم ولي الان ديگه جراتش رو ندارم :|:d
اين شايد تنها نمونه از هاردكوتر شدن بازيه !

به نظرم بايد يكي دوتا قايق جنگي هم اضافه كنن اينطوري توي شانگهاي خيلي نامرديه :((
توي PC هم قايق هست هم IFV هم هلي جنگي هم اسكات هم ترنسپورت هم جت اسكي ! در صورتي كه اينجا توي هر بيسي يه 10 تا ماشين و تاكسي گذاشتن8-|
Ps3 كشش نداره همه چي بهش اضافه كنن كه!!. من حتي فكر ميكردم ريختن برج هم حذف كنن. داري pc 64 نفري با ps3 24 نفره مقايسه ميكني؟:d

صادق يعني اضافه كردن دوتا قايق اين قدر حجم عملياتي داره :|
ببين توي فاير كه يعني يكي از گنده لات هاي مپ ها بود توي وسايل ، كنسول ها فقط يه جفت تانك كمتر از PC هاي به قول معروف HIGH END ( :| ) كمتر داشتن !
يا حتي مثال بهترش خود WAKE ISLAND كه هيچ چيزي كمتر از PC ها نداشت !
هم هلي داشت هم ترنسپورت داشت هم قايق هم تانك هم جت هم MOBILE AA هم DPV ! چيز ديگه اي مونده كه نگفته باشم ؟ اهان لودر هم داشت :d

اينها مسخره بازي هاي خود دايس ه كه ميخواد جنس رو ناقص تحويل بده كه بعد ملت دنبال كامل اش بگردن :|

صادق يعني اضافه كردن دوتا قايق اين قدر حجم عملياتي داره :|
ببين توي فاير كه يعني يكي از گنده لات هاي مپ ها بود توي وسايل ، كنسول ها فقط يه جفت تانك كمتر از PC هاي به قول معروف HIGH END ( :| ) كمتر داشتن !
يا حتي مثال بهترش خود WAKE ISLAND كه هيچ چيزي كمتر از PC ها نداشت !
هم هلي داشت هم ترنسپورت داشت هم قايق هم تانك هم جت هم MOBILE AA هم DPV ! چيز ديگه اي مونده كه نگفته باشم ؟ اهان لودر هم داشت :d

اينها مسخره بازي هاي خود دايس ه كه ميخواد جنس رو ناقص تحويل بده كه بعد ملت دنبال كامل اش بگردن :|
والا تو IFV و.. هم ميخواي . همينجوري وقتي داره برج ميريزه فريم مياد رو ١-٥ حالا تصور كن ٢ تا IFV و تانك اونجا دار حال شليك كردن باشن معلومه فريز ميكنه كنسول.!
بعدشم من اصلا نيازي به قايق نميبينم تو اين مپ باشه:d
چي ميگي اخه:d فكر كردي براي دايس كاري داره اضافه كردن ٤ تا Vehicle؟
نه خير چيزي داريم به اسم سايز مپ و بالانس بودن اون. مپ Wake island خيلي بزرگه و بايد اون همه Vehicle داشته باشه در صورتي كه اون مپ طرفدار هم زياد تو كنسول نداره فقط بدرد جت فن ها و هلي فن ها ميخوره. ( چون فقط ٢٤ نفريم )
حالا تو با اين سايزي كه مپ بتا داره ميخواي قايقو IFV ٤ تا تانك داشته باشه؟ بالانس بازي بهم ميخوره . چون همش ٢٤ نفرن نصفشون ميرن دنبال وسيله سوار شدن و كسي نميره Flag رو Capture كنه.

من IFV نخواستم صادق :|
من فقط دارم مي گم جاي دوتا قايق خاليه ! اصلا" هيچ توجيه خاصي براش وجود نداره كه چرا قايق نيست ! شايد بگي همه پا ميشن ميرن وسيله سوار مي شن اما همون WAKE هم ملت پرچم مي گرفتن ! همون كاسپين من اينقدر پرچم A و D رو گرفتم كه ميتونستم چشم بسته هم مسيرش رو برم و بيام !

اينكه بگيم اگر وسيله زياد باشه كسي پرچم نمي گيره خوب منم ميتونم بگم اين هلي خيلي مزخرفه چون دست كم هر بار 5-6 نفر رو به خودش مشغول مي كنه پس نبايد باشه ! باور كن امروز اينقدر ادم نشسته بود توي هلي بيچاره LITTLE BIRD جونش داشت بالا مياومد :d همه چپيده بودن توش :|:d

اگر دوتا قايق بود ( كه ظرفيت هر كدوم 3 يا 4 نفره و نهايتا" 2 تاش پر ميشه ! ) اين ملت اسنايپر نوب نمي رفتن چپ و راست پرچم B بعد افتادن برج كمپ كنن و هي شليك ول بدن :| امروز 2-3 نفر سمت بيس US هي تير ول ميدادن اعصاب براي من نذاشته بودن :| همه هم سوييچ كرده بودن روي B !

پ.ن : دوستان من و صادق اصولا" بر سر استراتژي و خود بازي ها با هم اختلاف نظر داريم و كاملا" عادي است :d

من IFV نخواستم صادق :|
من فقط دارم مي گم جاي دوتا قايق خاليه ! اصلا" هيچ توجيه خاصي براش وجود نداره كه چرا قايق نيست ! شايد بگي همه پا ميشن ميرن وسيله سوار مي شن اما همون WAKE هم ملت پرچم مي گرفتن ! همون كاسپين من اينقدر پرچم A و D رو گرفتم كه ميتونستم چشم بسته هم مسيرش رو برم و بيام !

اينكه بگيم اگر وسيله زياد باشه كسي پرچم نمي گيره خوب منم ميتونم بگم اين هلي خيلي مزخرفه چون دست كم هر بار 5-6 نفر رو به خودش مشغول مي كنه پس نبايد باشه ! باور كن امروز اينقدر ادم نشسته بود توي هلي بيچاره LITTLE BIRD جونش داشت بالا مياومد :d همه چپيده بودن توش :|:d

اگر دوتا قايق بود ( كه ظرفيت هر كدوم 3 يا 4 نفره و نهايتا" 2 تاش پر ميشه ! ) اين ملت اسنايپر نوب نمي رفتن چپ و راست پرچم B بعد افتادن برج كمپ كنن و هي شليك ول بدن :| امروز 2-3 نفر سمت بيس US هي تير ول ميدادن اعصاب براي من نذاشته بودن :| همه هم سوييچ كرده بودن روي B !

پ.ن : دوستان من و صادق اصولا" بر سر استراتژي و خود بازي ها با هم اختلاف نظر داريم و كاملا" عادي است :d
بابا خودت نوشتي pc ifv داره:|:d
دقيقا هلي مزخرفه مگر اينكه بلد باشه ، همين امروز من و اصلان به خاطر اين احمقا الكي بازي باخته رو باختيم، ميرفتن تو هلي و بقيه هم مثل ميمون ميرفتن بالاي ساختمونا:)):d عملا ٦ نفره دفاع ميكرديم. حالا قايق هم بزارن از اونجا كه نصف پلير هاي كنسول از كار تيمي خبر ندارن فكر ميكنن Freeroam هست و ميرن قايق سوار ميشن واسه خودشون ميچرخن:d
B ميريزه عاديه كسي نبايد وسط وايسه:d چون با تانك و هلي يا همون اسنايپ راحت ميشه زدشون.

نه من مي گم چرا PC اون همه چيز ميز داره كنسول كلا" هيچي نداره :|
صادق توي بتل لاگ هم من همين الان ديدم ملت اعتراض كرده بودن به اين موضوع !

منم خودم امروز خيلي بازي باختم به همين دليل چون ميرفتم B رو (برج افتاده بود ) مي گرفتم تا مي اومدم برم سراغ C يا A ميديدم يكي داره دوباره مي گيرتش و يارهاي من عملا" نقش بز رو بازي مي كردن :|

ولي صادق دلايلي كه مياري دليل محكمي نميشه بر نبود قايق :| وقتي B رو ميخوام بگيرم كه نميتونم سنگر حفر كنم برم بشينم توش اسنايپرها نزنن :|:d باو روي پشت بوم روي زمين تو هوا دشمن داره به ادم حمله مي كنه مي گي توي B نبايد وايساد ؟
اگر يه قايق بود اين مشكلات پيش نمي اومد :d باهاش ملت رو مي بستم به رگبار كه هي از چپ و راست كمپ نكنن !

اقا من قايق ميخواستم كلا" :((

ولي شانس ما يه چيزي خوب شد ! اين اپگريد توپ 25mm اسكات هلي خوبه توي بازي نبود و گرنه رسما" همه به باد فنا مي رفتن:|
تامك و نفر رو قشنگ له مي كرد :|

بالاخره قسمت شد اين كانتر نايف رو ببينيم . خيلي باحال بود . رو پشت بوم 3 نفري داشتيم اسنايپ ميكرديم يه دفعه يه هلي اومد نشست و 3 نفر پياده شدن . سوييچ كردم به كلت , اومدم بزنمش نامرد نايفو زد منم كانترش كردم >:) . بعد هم كه يه نفر مونده بود با كلت زدمش و kit طرف رو برداشتم هلي رو ريپير دادم رفتم . اون تك تيره بالاي برج هم باحاله. به هر كي يه تير بخوره ميميره .

راستي اين برج پايه هاش كجاست بزنم بريزه ؟ يه عكسي بزارين .

كنترل وسايل خيلي رو اعصابه. جاي نشستن هم با نايف عوض كردم مشكلي ندارم . اين آهنا هستش از زمين ميزنه بيرون خيلي خوبه , 2 تا تانك داشت ميومد پريدم سريع فعالش كردم , گير كردن تانكا بعد با RPG به خدمتشون رسيدم.

بالاخره قسمت شد اين كانتر نايف رو ببينيم . خيلي باحال بود . رو پشت بوم 3 نفري داشتيم اسنايپ ميكرديم يه دفعه يه هلي اومد نشست و 3 نفر پياده شدن . سوييچ كردم به كلت , اومدم بزنمش نامرد نايفو زد منم كانترش كردم >:) . بعد هم كه يه نفر مونده بود با كلت زدمش و kit طرف رو برداشتم هلي رو ريپير دادم رفتم . اون تك تيره بالاي برج هم باحاله. به هر كي يه تير بخوره ميميره .

راستي اين برج پايه هاش كجاست بزنم بريزه ؟ يه عكسي بزارين .

كنترل وسايل خيلي رو اعصابه. جاي نشستن هم با نايف عوض كردم مشكلي ندارم . اين آهنا هستش از زمين ميزنه بيرون خيلي خوبه , 2 تا تانك داشت ميومد پريدم سريع فعالش كردم , گير كردن تانكا بعد با RPG به خدمتشون رسيدم.
چند تا ستون از اونطرف ساختمون که به طرف دریاست اونارو باید بزنی
اون اهن ها که کلا چرته من با تانک راحت از روش رد شدم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or