Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
محسن دایس با این کار تو آسیبی نمبینه ! :d
خب پس میخوای چی بازی کنی ؟ Minecraft ؟ :p
البته کیلزون هم بدک نیست

همین که زدی اواترت رو میگیرم :d والا به خدا
اگه با این اوصاف رو محسن توی جت لاک کنن بزننش یه اسلحه واقعی میگیره میکشتمون از ما گفتن :d اول هم مهدی :d

اگه با این اوصاف رو محسن توی جت لاک کنن بزننش یه اسلحه واقعی میگیره میکشتمون از ما گفتن :d اول هم مهدی :d
توی یه ویدیوی رسمی که چند وقت پیش واسه معرفی مولتی BF4 نشون دادن طرف یه جت رو دقیقا با همین قابلیت مسخره لاک کردن RPG زد ترکوند:|اول که این ویدیو رو دیدم فک کردم حتما اینم یه اسلحه جدیده که این قابلیت رو داره ولی الان کاملا متوجه شدم قضیه چیه
e9b9e923575ea8d21.jpg

e9b901dbab64ae682.jpg

e9b9b9b815cb09d43.jpg

همین که زدی اواترت رو میگیرم :d والا به خدا

من چي كاره بيدم :(:-s:d

باو منو محسن با هم بوديم اينو ديديم ! تازه من اين مورد رو از GDC ميدونستم چون توي تريلر ها ديده بودم ! و حتي همين جا هم گفته بودم اما كسي توجه نكرد :|
در كل به نظرم بازي بازيه خوبيه اما اصالت كامل يك BF رو نداره و يه سري شاخصه هاي ديگه ايي قاطي ايش كردن

بهترين قابليت اضافه شده و بزرگترين و بهترين پيشرفت بازي كه هم حرفه اييه هم BF وار ميتونه باشه و هم واقع گرايانه اينه كه قابليت LEAN اومده توي بازي ! با همين LEAN و كاور گيري صحيح تونستم يه برتري خيلي خوبي نسبت به دشمن پيدا كنم 2 تاشون رو بزنم بدون اسيب ديدن

من ديگه به بازي عادت كردم:d فقط گاهي اوقات دور زدن با تانك خنده داره:))
فقط به طرز شديدي Arcade شده. مثلا روز هاي اول من ميخواستم با تانك مثل BF3 كه بايد درجه بندي ميكردي ميزدي بزنم ديدم نميخوره نگو اصلا نميخواد كاري كني فقط نشونه بگير به هرجا كه ميخواي بزن مستقيم ميخوره بهش:d
برج رو ميريزي چرا واسه كسي ميريزدش امتياز حساب نميكنه:d همه Suicide ميشن. مثلا من امروز انداختم ٨ نفري مردن:))
اين اسلحه اولي Carbine خيلي خوبه حتما امتحانش كنيد.

آخرین ویرایش:
اقا اینقدر ذکر مصیبت نخونید بازی جالبه ها! بعنوان کسی که کلا مولتی باز نیستم از این بتا خوشم اومده و امروز حدود 2-3ساعتی بازی کردم البته مشکلاتی که دوستان میگن هست مخصوصا وسایل نقلیه ولی به نسخه اصلی امیدوارم در کل! امروز هم نشستم پشت هلی و یکی دوتا از دوستان رو مستیم کوبوندم آسفالت لذت خاصی داشت:d

اقا اینقدر ذکر مصیبت نخونید بازی جالبه ها! بعنوان کسی که کلا مولتی باز نیستم از این بتا خوشم اومده و امروز حدود 2-3ساعتی بازی کردم البته مشکلاتی که دوستان میگن هست مخصوصا وسایل نقلیه ولی به نسخه اصلی امیدوارم در کل! امروز هم نشستم پشت هلی و یکی دوتا از دوستان رو مستیم کوبوندم آسفالت لذت خاصی داشت:d

والله رو PC من دارم بازیش می کنم به غیر از گرافیکش همه چیزش داغونه

چیزایی که به نظر غیر بالانس میاد به راحتی میتونه تو نسخه اصلی برطرف بشه چیز عجیبی نیست....تو بتل سه تو هر آپدیت کلی تغییرات اساسی میدادند تا تعادل بازی حفظ بشه...در مورد گرافیک هم بگم که این نسخه بر از باگ هست و نسخه نهایی با این خیلی فرق خواهد خیالتون راحت....حالا باز غور بزنید:d

امروز که داشتم با مهدی بتا رو بازی میکردم به یه نکته واقعا شرم آور پی بردم که به عنوان یه BF فن دیگه حرفی واسه گفتن ندارم و اون چیزی نیست به غیر از قابلیت لاک کردن RPG روی وسیله های مختلف:|قضیه از این قراره که اگه یه Recon توی تیم شما با Soflam روی تانک یا چاپر دشمن لاک بکنه در کمال تعجب شما از یه فاصله دور میتونید با RPG روی همون هدف لاک کرده و بدون اینکه طرف شانسی واسه فرار داشته باشه اونو بزنید اصلا هم احتیاج نیست تیرتون رو توی زاویه مستقیم شلیک کنید بلکه میتونید به اطراف شلیک کنید و گلوله RPG خودش میره میخوره به هدف:|

آخه من نمیدونم کدوم احمقی این طرح رو داده که RPG میتونه اینکار رو انجام بده یا اصلا تجهیزات اپتیکی RPG چجوری این امکان رو واسش فراهم میکنه که از Iron Sight واسه لاک کردن روی اهداف استفاده کنه البته میدونم که توی BC2 همچین قابلیتی با Tracer dart فراهم بود ولی همینجوری که بیشتر بچه ها میدونن BC2 بیشتر جنبه فان داشت و ادعایی به عنوان اینکه بازی اصلی سری BF هست نداشت ولی با کمال تاسف این قابلیت احمقانه توی عنوان اصلی و شماره دار BF اتفاق افتاده توی عنوانی که تا دیروز طرفدارن COD رو باهاش توی بحث واقعگرایانه تر بودن درگیریها نسبت به COD از میدون به در میکردیم ولی الان چی؟

یادمه یه زمانی با دیدن ویدیوهای بازیکنهای BF3 که طرف با RPG جت و هلی میزد یا فلان کس با اسنایپر اونم توی هوا و در حال داگ فایت با جت خلبان جت دشمن رو میزد و جتش رو میدزدید کل پشمامون فر میخورد و از اینکه BF رو داریم بازی میکنیم به خودمون افتخار میکردیم ولی الان توی BF4 مهارت یه عنوان بی ارزش شده چون دیگه نه هلی زدن با RPG لذت و سختی سابق رو داره و نه اسنایپ کردن از فاصله دور چون شما میتونید واسه فواصل مختلف قدرت تیر اسنایپرتون رو مشخص کنید که تا چه فاصله ای رو بتونه بزنه بعد خود تیر میره مستقیم میخوره به دشمن و اونو میکشه:|
یعنی واقعا خاک بر سر دایس و اعضای گروهشون که این بی احترامی رو به فنهای بازی کردن و ساخت بازی رو به Dice LA یا همون اعضای Danger Close سابق سپردن)x
R.I.P BATTLEFIELD:|
محسن حتما این ویدیوی ۸ دقیقه ای رو ببین! من که رسما کف کردم!!! استفاده کردن از قابلیت (قفل لیزری) RPG نیاز به مهارت بسیار بالایی داره. عمرا بتونی حتی یدونه هلی بزنی!;;)

Watch

Download

فقط گاهي اوقات دور زدن با تانك خنده داره:))
16473125498328899828.gif

فقط به طرز شديدي Arcade شده. مثلا روز هاي اول من ميخواستم با تانك مثل BF3 كه بايد درجه بندي ميكردي ميزدي بزنم ديدم نميخوره نگو اصلا نميخواد كاري كني فقط نشونه بگير به هرجا كه ميخواي بزن مستقيم ميخوره بهش:d
BF4 روی PC گیم پلی خیلی بهتری نسبت به کنسول ها داره! گیم پلی آرکید گونه کنسول همینه! توی بتل لاگ خیلی از بازیکن های PC همین حرف رو میزدند...
قبلا هم گفتم یک سری از باگ ها و بالانس نبودن و مشکلات دیگر بتا بطور حتمی و به مرور زمان حل خواهد شد! (درست مثل BF3) ولی چیزی که نگرانم میکنه کنترل هاي احمقانه هستش.

محسن حتما این ویدیوی ۸ دقیقه ای رو ببین! من که رسما کف کردم!!! استفاده کردن از قابلیت (قفل لیزری) RPG نیاز به مهارت بسیار بالایی داره. عمرا بتونی حتی یدونه هلی بزنی!;;)
http://www.mediafire.com/watch/glof1fe5o81yayf/That_RPG_Montage.MP4http://www.mediafire.com/download/glof1fe5o81yayf/That_RPG_Montage.MP4
کاملا از خنده هاشون مشخصه چقدر بنده های خدا واسه زدن چاپر سختی میکشن:dیعنی اگه توی BF4 جت من رو اینجوری بخوان با RPG بزنن میرم دفتر مرکزی دایس رو منفجر میکنم:|:d

اون روز به بچه ها گفتم !
گفتم كه ما چه بخوايم چه نخوايم همين BF4 رو بازي مي كنيم چون هيچ بازي ديگه ايي نيست كه بشه جايگزين BF اش كرد !

در اين كه بازي رو DANGER CLOSE به سبك خودش ساخته شكي نيست ولي با همين هم تا حدودي ميشه كنار اومد ! البته ميترسم اين اسنايپر نيمه اتوماتيك ها خيلي بيشتر بشن و اين خيلي بده :|
تانك واقعا" زره و توپ ضعيفي داره ! اون اوايل با توپ تانك BF3 ميزدي زير پاي دشمن كشته ميشد ولي بعد اپديت دادن ديگه زياد دميج نمي گرفتن الانه هم BF4 بتاش دست كم اين مدليه !

يه چيز ديگه رو مخ تانك هم اينه كه توي BF3 اگر خط سلامتي تانك ات كم ميشد كلي اژير ميزد تا متوجه شي كه در خطري ولي الان توي BF4 حتي يه بيييييييييييييييييق هم نمي گه چه برسه به بوق و اژير :| اين باعث ميشه كه ادم نفهمه دنيا از چه قراره و به همين خاطر مردن هاي داخل تانك اش ( كه توي BF3 براي من خيلي كم بود خصوصا" در برابر تانك كه قرار مي گرفتم ) زياد ميشه

اسلحه ها هم خوب اند ولي بايد كمي توي دميج شون تجديد نظر بشه ! و اينكه بايد زماني كه ميشه يار رو REVIVE كرد بيشتر كنند و زمان RESPAWN رو كمتر كنند :| 10 ثانيه اصلا" نبض بازي رو مي گيره :|
صادق نميشه AK5C رو لو ندي :|:d البته خود ACW-R هم فوق العاده است ولي فقط توي نبرد نزديك فايده داره

بازي خوب ه اما الان خيلي دوست دارم برگردم به دوران طلايي BF3 :((
BF4 هم بيخ ريشمونه و اميدوارم حداقل مپ هاي ديگه اش خوب باشن و براي كنسول اين همه ازش ندزدن :| چون توي كنسول هم قايق نذاشتن هم IFV هم اتك هلي :| ميترسم توي بقيه مپ ها هم همين اش باشه و همين كاسه :|

پيش به سوي BF4 :|:((:d

کاملا از خنده هاشون مشخصه چقدر بنده های خدا واسه زدن چاپر سختی میکشن:dیعنی اگه توی BF4 جت من رو اینجوری بخوان با RPG بزنن میرم دفتر مرکزی دایس رو منفجر میکنم:|:d
دوستان این چیزی که من از این دمو دست گیرم شد اینه که یارو با rpgمستقیما قفل نمیکنه ،این دوستش بود که با یه دوربین با امواج الکترو مفناطیسی، اول لاک میکرد بعد اون یکی میزد.
در تکنلوژی جدید موشک یا راکت یه سنسور به صورت یه کیت که امواج رو مگیره در نوک راکت نصب میشه که اگه یه دوربین با امواج الکترو مغناطیس رویه یک هدف لاک کنه ،اون سنسور راکت رو به سمت موج قفل شده حرکت میده.این تکنلوژی رو که حدودا 2 ساله تویه ارتش آمریکا استفاده میشه رو از امواجی که ملخ میفرسته ،گرفتن.حالا امکانش هست که تویه این بازی در نوک راکت rpg اون سنسور رو کار گذاشته باشن
اون ذراتی رو هم که چاپر یا جت در هنگام اسابت موشک از خودش خارج میکنه دوستان حتما میدونن که ذرات منیزیمه که حرات زیادی رو در اون لحظه داره و باعث میشه که جهت موشک رو عوض کنه

کنترل وسایل نقلیه یکم سخته ولی بالاخره ادم عادت میکنه :دی دور زدن با تانک خیلی سخته من میرم تو در و دیوار :|
تنها ایراد جدی بنظر من اون اسلحه های روی زمینه! خیلی نوب بازیه :دی
بازی خیلی سریع شده خیلی خوبه این گیم پلی رو PS4 ـه 60 فریم چه بچسبه =p~

قابلیت لاک کردن RPG روی وسیله های مختلف
:|
قضیه از این قراره که اگه یه Recon توی تیم شما با Soflam روی تانک یا چاپر دشمن لاک بکنه در کمال تعجب شما از یه فاصله دور میتونید با RPG روی همون هدف لاک کرده و بدون اینکه طرف شانسی واسه فرار داشته باشه اونو بزنید اصلا هم احتیاج نیست تیرتون رو توی زاویه مستقیم شلیک کنید بلکه میتونید به اطراف شلیک کنید و گلوله RPG خودش میره میخوره به هدف
:|
محسن این قابلیت رو یک سری از خوانواده های RPG دارن و چیزه جدیدی نیست خیلی وقت هست که RPG هایی با قابلیت HEAT SEEKER (گرما یاب) توسط روسیه ساخته شده!
اینا هم اومدن بگن یه چیز جدید اضافه کردیم اینو گذاشتند
من هر چی بازی میکنم سعی میکنم به بازی عادت کنم اما بعد مدتی که DA میاد تو ذهنم پشیمون میشم:|
پس بازم میگم خاک بر سر دایس:d

دوستان این چیزی که من از این دمو دست گیرم شد اینه که یارو با rpgمستقیما قفل نمیکنه ،این دوستش بود که با یه دوربین با امواج الکترو مفناطیسی، اول لاک میکرد بعد اون یکی میزد.
در تکنلوژی جدید موشک یا راکت یه سنسور به صورت یه کیت که امواج رو مگیره در نوک راکت نصب میشه که اگه یه دوربین با امواج الکترو مغناطیس رویه یک هدف لاک کنه ،اون سنسور راکت رو به سمت موج قفل شده حرکت میده.این تکنلوژی رو که حدودا 2 ساله تویه ارتش آمریکا استفاده میشه رو از امواجی که ملخ میفرسته ،گرفتن.حالا امکانش هست که تویه این بازی در نوک راکت rpg اون سنسور رو کار گذاشته باشن
اون ذراتی رو هم که چاپر یا جت در هنگام اسابت موشک از خودش خارج میکنه دوستان حتما میدونن که ذرات منیزیمه که حرات زیادی رو در اون لحظه داره و باعث میشه که جهت موشک رو عوض کنه
دوست عزیز لطفا وقتی اطلاعی نداری حرفی نزن که ملت بهت بخندن اون RPG که این قابلیت رو داره حداقل RPG-7 نیست که توی BF4 و BF3 ازش استفاده شده اصلا این نوع از RPG تجهیزات اپتیکی و کلاهک جنگی لازم واسه لاک کردن روی اهداف رو نداره حالا باز اگه از RPG-29 استفاده شده بود که مدرنترین RPG هست باز میشد این فرضیه رو قبول کرد چون RPG-29 هم دوربین دید در شب و هم قابلیت نشونه گیری از طریق لیزر رو داره
ضمنا دایس نمیتونه سر خود و الکی بیاد سلاح از خودش درست کنه و تحویل ملت بده چون اگه بخوایم اینجوری حساب کنیم هزار و یک تجهیزات و قابلیتهای تخیلی رو میتونه به وسایلی مثل تانک و چاپر و جت اضافه کنه و بازی رو به گند کامل بکشه
اینم عکس RPG-29 خودتون میتونید تفاوتها رو با RPG-7 که قدیمی ترین نوع از این سلاح هست بوضوح ببینید
RPG-29_USGov.JPG

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or