al2
کاربر سایت
چجوری باید ریختش رو کنسول؟؟
چجوری باید ریختش رو کنسول؟؟
تانك؟قبول دارم حرفت رو صادق چون يه دست بازي كردم با قبلي قاطي كردم هلي خورد تو در و ديوار گفتم بذارم بچه ها استفاده كنن :d
VETERAN نداشت LEGACY و اينطوري داشت فقط انگار ! فردا كامل بررسي مي كنم !
امروز فقط تانك رو بررسي كردم و واقعا" با اين محدود كردن گلوله هاي تانك مخالفم بد نيست اما حداقل بيشترش كنند ؟!
ادم گير نيرو پياده بيفته دهنش رو اسفالت مي كنن
مگه تانك داريم؟
اهان ماكت مقوايي رو ميگي كه ٤ تا noobtube ميخوره ميتركه:d گلوله هاش كه هيچي بيشتر شبيه ابپاش ميمونه:d gunner تانك از راننده تانك بيشتر damage ميكنه.
قضیه از این قراره که اگه یه Recon توی تیم شما با Soflam روی تانک یا چاپر دشمن لاک بکنه در کمال تعجب شما از یه فاصله دور میتونید با RPG روی همون هدف لاک کرده و بدون اینکه طرف شانسی واسه فرار داشته باشه اونو بزنید اصلا هم احتیاج نیست تیرتون رو توی زاویه مستقیم شلیک کنید بلکه میتونید به اطراف شلیک کنید و گلوله RPG خودش میره میخوره به هدف

BFBC 2 هم اينجوري بود:d البته اون سخت بود چون بايد Trace ميكردي:d اينجا ١٠٠ تا اسانسور داره Recon ها ميرن بالا lock ميكنن:dWTF ؟؟!!!:d
اینطوری که خیلی مسخره است ! وقتی توی دنیا واقعی همیچین چیزی امکان نداره چرا این کارو کردن !![]()
البته شاید این قابلیت اختراع شده ما خبر نداریم !![]()
محسن دایس با این کار تو آسیبی نمبینه ! :dاگه واقعا این شرایط توو بازی این نسل و اون نسل باشه اگر من این بازی رو گرفتم , 60 روز نه اینجا نه توو psn پیدام نمیشه :d یه چیزی گفتم که بعدا نزنم زیرش :d
همینمون مونده به خدا دست به گریبان اینجور بازی بشیم همونجور که COD رو تحریم کردم این رو هم با این شرایط توو لیست تحریم قرار میدم , الان اگه کسی بگه دایس با این کار تو آسیبی نمیبینه از خنده میمیرم چون باور دارم اگه هر کس کار خودشو توی دنیا انجام بده به مرور تاثیرش رو هم خواهند دید