Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مد obliteration از الان در دسترس هست و میتونید بازی کنید . باید از server browser استفاده کنید و تو quick mach نیستش . الان میرم ببینم چجوریه .

خب transport chopper و جت اسکی به مد اضاقه شده و scout هم حذف شده . بمب زیاد طول نمیکشه که بترکه پس اگه دور بودین به سمت بمب نرین . هر تیم 3 تا objective داره.

قربونه اینترنم برم , یه راند هم نتونستم تا آخر برم .

به نظر من گیم پلی بازی خیلی خوب شده...هر کی رو اراده میکنم میزنم..domination به راحتی 30 به 5 گاهی مواقع بازی رو تموم میکنم البته بسته به کمی شانس ...حالا نمیدونم سروراش بهترن یا اینترنت من خوبه:d یا بقیه نوبن...یا خودم نوبم:p!!!تنها مشکل باگ و گرافیک ناجوره که از زیاد بازی کردن دمو منصرف میکنه...

به نظر من گیم پلی بازی خیلی خوب شده...هر کی رو اراده میکنم میزنم..domination به راحتی 30 به 5 گاهی مواقع بازی رو تموم میکنم البته بسته به کمی شانس ...حالا نمیدونم سروراش بهترن یا اینترنت من خوبه:d یا بقیه نوبن...یا خودم نوبم:p!!!تنها مشکل باگ و گرافیک ناجوره که از زیاد بازی کردن دمو منصرف میکنه...

در دمو باگ و باگ های گرافیکی کاملا طبیعیه

اين مود OBLITRATION ه چيه اسمش ؟!
كلا" ساخته شده ادم بيفته توي يه تيم نوب و در تمامي دقايق حرض بخوره ! ديشب چند دست بازي كردم فقط حرص خوردم !

يه چيز جالب ! DAMAGE اسلحه هاي PDW با DAMAGE شاخه CARBINE يكيه !!!
يعني دميج يه پارابلم 9 ميلي متري با يه 5.56 ناتو يكي ه ! تازه طول خان اسلحه و موردهاي ديگه رو بيخيال ميشيم :|
اصلا" ميشه آيا ؟:|

يه مورد ديگه هم اينكه ديشب هي اسنايپر بازي در اورديم يه 10-20 تايي كيل گرفتيم !

10 نفر رو كه كشتم بازي يهو قاطي كرد هر چي داگ تگ بود مال اسلحه هاي ديگه رو بهم داد :))
البته يكي از بچه هاي PC هم گفته بود اين رو ولي نديده بودم ولي يهو هر چي مستر داگ تگ مال مثلا" M416 M16A4 QBR و ... بود رو داد ! حدود 10-15 تايي ميشد !
ولي واقعا" نسبت به طراحي هاي بتل 3 سطح شون پايين تر و ضايع تر بود ! اصلا" حال نكردم
اسلحه جديد هم توشون بود كه قبلا" توي بتل 3 نبود !

يه اسنايپر هم بود كه دقيق توي مدال هم بودش :| اسلحه دفاع شخصي هم يه سري ديدم !

الان رفتم ديدم كه همه داگ تگ هارو ميشه شكل هاشون رو ديد !

طراحي شون به نظر من هم افت كرده و هم پيشرفت ! براي من جالب نيستن من از اين داگ تگ هايي كه هي اسكلت و جمجمه توشونه خوشم نمياد اما اينجا متاسفانه (حداقل براي من ) همه داگ تگ هم از دم يه دونه اسكلت دارن :| اونهايي هم كه اسكلت ندارن خيلي ضايع اند :|

اسلحه هاشون هم بد نيست جديد داره ولي من خودم منتظر MTAR-21 ام ! اون اسلحه دلنشيني بود برام توي BF3 چون قشنگ و سريع بود ! اميدوارم يهو نبرنش توي ASSAULT RIFLE ها :|

داگ تگ هاي خود اسلحه ها و ماشين ها پسرفت كرده نسبت به BF3 يه طراحي خيلي ساده دارن در صورتي كه توي بتل3 يه حالت هنري و طراحي خاص داشتن !

Last edited by a moderator:
الان رفتم ديدم كه همه داگ تگ هارو ميشه شكل هاشون رو ديد !

طراحي شون به نظر من هم افت كرده و هم پيشرفت ! براي من جالب نيستن من از اين داگ تگ هايي كه هي اسكلت و جمجمه توشونه خوشم نمياد اما اينجا متاسفانه (حداقل براي من ) همه داگ تگ هم از دم يه دونه اسكلت دارن :| اونهايي هم كه اسكلت ندارن خيلي ضايع اند :|

اسلحه هاشون هم بد نيست جديد داره ولي من خودم منتظر MTAR-21 ام ! اون اسلحه دلنشيني بود برام توي BF3 چون قشنگ و سريع بود ! اميدوارم يهو نبرنش توي ASSAULT RIFLE ها :|

داگ تگ هاي خود اسلحه ها و ماشين ها پسرفت كرده نسبت به BF3 يه طراحي خيلي ساده دارن در صورتي كه توي بتل3 يه حالت هنري و طراحي خاص داشتن !
پس جا داره بگیم آشپز که 2 تا بشه غذا یا شور میشه یا بی نمک:d(سازنده های مخترع مدال به این تیم اضافه شده دیگه)

یه چیز مسخره که توی این نسخه هست اینه که وقتی مثلا یه اسلحه CARBIN رو انلاک میکنی می تونی با تمام کلاس ها ازش استفاده کنی!!!!!!!!!
یعنی این خاک بر سرا نمی فهمم که گندی زدن به بازی؟!
یارو با کلاس ریکان میاد با AK-5C ادم رو به رگبار میبنده!
کلا یکی از نکته های منحصر به فرد بازی همی کلاس های اختصاصیش بود اگه اینطوره من دیگه فرقی بین COD و این سری BF نمیبینم![-(

فقط کامپیوتر 64 نفر ساپورت میکنه
PS4 فکر نکنم بیشتر 32 نفر بیشتر ساپورت شه
Ps4 ٦٤ نفر ساپورت ميكنه.
----
اتفاقا كار خوبي كردن Carbine رو براي همه ي كلاس ها گذاشتن. نميدونم مشكلتون چيه؟:d توي BF3 هم PDW ها بودن كه يه سريشون از همين Carbine ها قوي ترن.

Ps4 ٦٤ نفر ساپورت ميكنه.
----
اتفاقا كار خوبي كردن Carbine رو براي همه ي كلاس ها گذاشتن. نميدونم مشكلتون چيه؟:d توي BF3 هم PDW ها بودن كه يه سريشون از همين Carbine ها قوي ترن.
من خودم بیشتر ریکان میگیرم و این خیلی به نفع ریکان ها هست که خیلی ضعیف بودن و فقط میتونستند ادم بکشند!
اما تو این bf4 ریکان ها c4 دارند و خیلی قوی تر شدندیارو میاد کلاس ریکان میگیره واسه c4 ش و بجای یه SNIPER RIFLE میره یه کاربینی چیزی میگیره
در اینجا دیگه اسمی از ساپورت و ریکان و اسالت و انجینر نمیمونه همه کلاس ها میتونن یه اسلحه رگبار داشته باشن و دیگه به نظرم اون خاصیت قبل رو نداره!

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or