Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعاً باید برای سران EA تاسف خورد که بخشی از این بازی رو دادن دست اون ناشی های Danger Close

دموی Single Player توی E3 شباهتش به MOHW کاملاً معلوم بود مخصوصاً شکل طراحی اسلحه که مثلاً میخواستن بهترش کنن اما گند زدن
کلاً آثار شاهکارهای Danger Close مشهوده حالا باید ببینیم چقدر قهوه ای کردن بازی رو :d

اين بهترين بتلفيلد ساخته شده در تمام اعصاره :d
الكي ترول نكنيد هيت هم نورزيد :d

اون 60$ نازنين ام رو بگو كه رفت :((:((:((

بازي واقعا" كنترل نابودي داره ! همونطور كه گفتم كاملا" ردپاي دنجر كلوز در سر تا سر بازي به چشم ميخوره
كلا" چيز مثبتي كه من ديدم فقط همون قابليت LEAN ه و لا غير يعني براي بقيه چيزهاش بايد بازي رو درست كنند و گرنه اين هم خيلي راحت ميتونست بهتر از BF3 باشه ولي كار اشتباه شون اينه نميذارن بشه

اين مپ اش هم انگار تغيير يافته مپ هاي AFTERMATH ه خصوصا" همون مپي كه يه ساختمون بزرگ وسطش داشت
اميدوارم بقيه مپها خيلي بهتر از اين باشند

منم بتا رو بازی کردم با توجه به این که 60 دلار خرجش کردم بدک نبود:d کنترل تانک و ... که خوبه کنترل هلیکوپتر واقعا افتضاحه بلندش کردم مستقیم رفتم تو ساختمون روبرویی!
و باز هم با توجه به پولی که پاش دادم؛ اين بهترين بتلفيلد ساخته شده در تمام اعصاره :d (2)

منم بتا رو بازی کردم با توجه به این که 60 دلار خرجش کردم بدک نبود:d کنترل تانک و ... که خوبه کنترل هلیکوپتر واقعا افتضاحه بلندش کردم مستقیم رفتم تو ساختمون روبرویی!
و باز هم با توجه به پولی که پاش دادم؛ اين بهترين بتلفيلد ساخته شده در تمام اعصاره :d (2)
چرا تو برعكسي:d? كنترل هلي عالي شده كه:d

مشکل اینه همه ما از حس کنجکاوی میریم بازی رو در نهایت میخریم و همین باعث خرسندی DICE و DA میشه!:d
این bf4 که گذشت باید 2 سال دیگه صبر کنیم ببینیم بعدیش چی میشه؟!
دوستان جریان این بتا چیه؟! دو سه روز پیش دیدم چند نفر bf4 beta مولتی میزدند!
برو تو ستور قسمت GAME DEMOS/SHOOTER اونجا میتونی بتا رو دانلود کنی

چرا تو برعكسي:d? كنترل هلي عالي شده كه:d

صادق عملا" راست مي گه ! نسبت به BF3 براي من كنترل هلي جديد عذاب اوره ! نزديك 100 ساعت سورت پروازي هلي داشتيم بعد حالا فرتي بيان همه رو عوض كنن ! خوب اين يعني به باد رفتن همه تجربيات قبلي ! حالا بايد از اول به همه چي عادت كرد:|

دوستان تا کی میتونیم انلاین بازی کرد؟چند روز دیگه؟
مممنون

عملا" از الان 10 روز ديگه :|:d

صادق عملا" راست مي گه ! نسبت به BF3 براي من كنترل هلي جديد عذاب اوره ! نزديك 100 ساعت سورت پروازي هلي داشتيم بعد حالا فرتي بيان همه رو عوض كنن ! خوب اين يعني به باد رفتن همه تجربيات قبلي ! حالا بايد از اول به همه چي عادت كرد:|

عملا" از الان 10 روز ديگه :|:d
باو هر كي تو BF3 هلي سواره اومده اينجا تنظيمات رو گذاشته رو Veteran راحت بازي ميكنه . هر دست ٤٠-٥٠ تا كيل ميگيره. هيچكس به كنترل هلي اعتراض نداره.
تو هنوز تست نكردي متوجه نيستي:d

باو هر كي تو BF3 هلي سواره اومده اينجا تنظيمات رو گذاشته رو Veteran راحت بازي ميكنه . هر دست ٤٠-٥٠ تا كيل ميگيره. هيچكس به كنترل هلي اعتراض نداره.
تو هنوز تست نكردي متوجه نيستي:d

قبول دارم حرفت رو صادق چون يه دست بازي كردم با قبلي قاطي كردم هلي خورد تو در و ديوار گفتم بذارم بچه ها استفاده كنن :d
VETERAN نداشت LEGACY و اينطوري داشت فقط انگار ! فردا كامل بررسي مي كنم !

امروز فقط تانك رو بررسي كردم و واقعا" با اين محدود كردن گلوله هاي تانك مخالفم بد نيست اما حداقل بيشترش كنند ؟!
ادم گير نيرو پياده بيفته دهنش رو اسفالت مي كنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or