Battlefield 4 | PC

خوب ignهم اولین تصاویر به همراه ویدیو کوتاهی از باز ی را به نمایش در اورد تاریخ عرضه بازی هم فعلا 2014 اعلام شده
پست اول ابدیت خواهد شد


Published by: Electronic Arts
Genre: First-Person Shooter​
Release Date:
United States: TBA 2014​
UK: TBA 2014​
Australia: TBA 2014​
Japan: TBA​


Battlefield 4 Reveal Trailer

برای مشاهده تصویر اصلی (938x528) روی این نوار کلیک کنید.
vbjr04gl3y2xg2uyfntb.jpg





18 مورد دانستنی که از نمایش BF4 مشخص شد:

1-بیشتر قسمت Singlepalyer در چین جریان داره اما Demo که با عنوان
Fishing in baku نمایش داده شد در باکو، پایتخت اذربایجان جریان داشت. تیم US در باکو به دنبال یک قطعه ارزشمند Intel است که با ممانعت روس ها مواجه می شوند.

2- هدف دوم تیم US در بازی نجات دادن چند شخص مهم در شانگهای است. در داستان بازی ظاهرا تنش های بین روسیه،امریکا و چین شدت می گیرد، بطوریه که باعث کشمکش های جهانی می شود.

3-DICE می داند که مردم از کاراکتر های BF3 راضی نبودند، بنابر این یکی از اهداف اولیه انها توسعه شخصیت های بازی است. باوجود کشمکش های سیاسی که در داستان بازی وجود دارد، داستان بازی در واقع ارتباط شخصیت ها با یکدیگر است که گرفتار وضعیت اشفته ای شده اند.

4-بازیکنان نقش سربازی به نام Recker را به عهده دارند. دیگر سرباز ها در Sqaud به نام های sgt.dunn،Irish،Pac و Ruger هستند. صداپیشه Irish را
Michael K Williams به عهده دارد. بازیگری که نقش Omar Little را در The Wire بازی کرده است.

5-در پایان Demo، یک شخصیت زن چینی نشان داده می شود.( نام این زن ظاهرا Hanna است.) هنوز مشخص نیست که این زن با تیم US همکاری می کند یا در دیگر جبهه کشمش ها قرار دارد.

6- برای اینکه کاراکتر ها واقعی تر به نظر برسن، DICE از انیمیشن های صورت و بدن کاملا در بازی بهره زیادی برده است.

7-از بررسی Demo متوجه می شوید که DICE از عناصر قسمت Multiplayerدر قسمت Singleplayer استفاده کرده است.مانند Leaderboard و Stat Tracking

8- مانند Autolog در Need For Speed، رقابت هایی بین افراد در قسمت Campaign وجود خواهد داشت. این مورد می تواند بصورت بیشترین Dog Tag که در یک مرحله می توان بدست اورد یا سریعتر تمام کردن یک سکانس یا مرحله نسبت به دیگر دوستانتون و افراد دنیا باشد. این موضوع می تواند به ارزش تکرار مراحل بازی کمک کند.

9- قسمت داستانی BF3 بخاطر خطی بودن مورد انتقاد قرار گرفته بود و DICE هم به یکی از نقاط قوتشان تکیه می کند و به معرفی یک
Open Micro Sandbox که وسایل نقلیه در ان نقش دارد می پردازد که به بازیکنان اجازه می دهد که دشمنان را با روش های مختلف نابود کنند. شما می توانید با یک Jeep به منطقه تعیین شده بروید یا با احتیاط از یک سنگر به سنگر دیگر حرکت کنید. همچنین می توانید دشمنان را خودتان از بین ببرید یا از پشتیبانی هوایی( هلی کوپتر) کمک بگیرید. همچنین می توانید دشمنان را با Sniper از بین ببرید و یا به انها نزدیک شوید و از Shotgun استفاده کنید. این لحظات اکشن اغلب با یک صحنه سینمایی به پایان می رسد.

10- شما کنترل کاملی بر روی اعضای Squad خود ندارید اما می توانید به انها دستور بدهید که دشمنان را از بین ببرند و یا به انها فرمان
suppressing fire بدهید که به شما اجازه می دهد که از کنار به دشمنان حمله کنید.

11- ظاهرا DICE برای BF4 قسمت CO-OP نمی سازد و فقط بر روی قسمت داستانی و Multiplayer تمرکز دارد.

12- BF4 با نسل سوم موتور گرافیکی Frostbite در حال ساخت می باشد و بازی با 60 فریم بر ثانیه اجرا می شود.(حداقل روی PC). از دیگر ویژگی های Frostbite 3 می توان به افکت ذرات،صحنه های سینمایی، سطح های بازتابنده و تکنولوژی موثر اب که به سازنده اجازه می دهد که امواج خروشان دریای های ازاد را به تصویر بکشد.

13-پلتفرم های BF4 در حال حاضر PS3،XBOX360 و PC است اما با قدرتی که Frostbite 3 دارد به نظر می رسد که بازی برای PS4 و کنسول نسل بعد مایکروسافت عرضه شود. هر چند EA هنوز انتشار BF4 بر روی کنسول های نسل بعد را تایید نکرده است.

14- نسخه جدید Battelog تعامل بهتری با کنسول ها دارد. DICE می گوید که Battelog باید در کنسول ها هم مانند PC خوب باشد.

15- اشتراک Premium هم برای BF4 وجود دارد. EA می گوید که بعدا جزئیات بیشتری درباره Premium منتشر خواهد کرد. برای افرادی که بازی را پیش خرید می کنن یک بسته الحاقی Premium مانند Back to karkand تعلق می گیرد.

16- تخریب پذیری بازی به حالت اصلی خود بر می گردد. Micro-destruction که در بسته الحاقی Close Quarter بازی BF3 معرفی شد، در BF4 هم وجود خواهد داشت. تخریب پذیری در مقیاس های بزرگتر مانند فروپاشی درونی یک ساختمان در بازی وجود خواهد داشت. در طی Demo، شخصیت Recker از Shotgun برای شکستن دیوار چوبی استفاده می کند. همچنین از نارنجک انداز استفاده می کند برای ریختن دیوار بتونی به منظور نفوذ به دشمنان از کنار. در یک سکانس تعقیب و گریز، یک هلی کوپتر دیوار های بتونی و پنجره ها را نابود می کند.

17-برخلاف نسخه های پیشین BF، محیط دارای پویایی و تعامل بیشتری است. اگر شما به یک ماشین پارک شده نزدیک شوید، ممکن است دزدگیر ماشین به کار بیفتد و دشمنان از حضور شما اگاه شوند یا اگر در جنگل به سرعت حرکت کنید، دسته ای از پرنده ها فرار می کنند و دشمنان وادار به بررسی محیط می شوند.

18- در اخر Demo، صحنه ای نشان داده می شود که به نظر می رسد BF4 دارای نبرد های دریایی همراه با کشتی های بزرگ و قایق های کوچکتر PT خواهد بود.

DICE اطلاعات بخش Multiplayer را برای تاریخ دیگری نگه داشته است. در E3 امسال باید شاهد انتشار اطلاعات جدید باشیم.



06835383682417405798.png


HD H.264 MP4: 352.3MB Download
Hi-Res H.264 MP4: 372.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP: 95.4MB Download
 
آخرین ویرایش:
من که امیدی به این بازی ندارم مثل شماره قبل خطی باید باشه کلا بد جوری رفته تو سبک COD چندتا دمو از بازی دیدم با اینکه هیجان بازی در حد فیلمای اکشن و جنگ ستارگان بود ولی معلوم بود که کاملا خطیه تو این بازی های این سبک گیمر فقط مشغول تماشای صحنه های جذاب و سینماییه تا اینکه تو بازی به چالش کشیده بشه و درگیر هیجان بازی بشه یکی از دلایل افت بازی ها هم همینه
 
dice بتلفیلد 4 آلفا را فقط برای تست کدنویسی های نت و همچنین برای تست قسمت اصلی اون یعنی تست استرس قسمت مولیت پلیر استفاده خواهد کرد .
این بتلفیلد 4 آلفا شامل فقط یک مرحله “Siege of Shanghai” هست اما مانند تریلری که شما در E3 دیدید نخواهد بود .
در حقیقت اکثر تکسچرها و اکثر افکتها از روی بازی remove شده و اصلا شبیه به آن چیزی که شما در E3 مشاهده کردید نخواهد بود .




EA به طور RANDOM و تنها از طریق اوریجین دعوتنامه هایی رو به افراد خوش شانس فرستاده .
پس اگر شما اون فرد خوش شانس باشید دعوتنامه را در قسمت ORIGIN GAMES خود مشاهده خواهید کرد .
طبق گزارشات BF4 ALPHA حجمی در حدود 4.5gb داشته و فقط روی pc قابل دسترس خواهد بود .
BF4 alpha خیلی محدود بوده و عوتنامه های بیشتری فرستاده نخواهد شد .
ولی BF4 BETA باید برای کسانی که bf3 را به صورت premium خریداری کرده اند در زمان مقرر در دسترس باشد که اینطور خواهد بود .

 
آخرین ویرایش:
dice بتلفیلد 4 آلفا را فقط برای تست کدنویسی های نت و همچنین برای تست قسمت اصلی اون یعنی تست استرس قسمت مولیت پلیر استفاده خواهد کرد .
این بتلفیلد 4 آلفا شامل فقط یک مرحله “Siege of Shanghai” هست اما مانند تریلری که شما در E3 دیدید نخواهد بود .
در حقیقت اکثر تکسچرها و اکثر افکتها از روی بازی remove شده و اصلا شبیه به آن چیزی که شما در E3 مشاهده کردید نخواهد بود .




EA به طور RANDOM و تنها از طریق اوریجین دعوتنامه هایی رو به افراد خوش شانس فرستاده .
پس اگر شما اون فرد خوش شانس باشید دعوتنامه را در قسمت ORIGIN GAMES خود مشاهده خواهید کرد .
طبق گزارشات BF4 ALPHA حجمی در حدود 4.5gb داشته و فقط روی pc قابل دسترس خواهد بود .
BF4 alpha خیلی محدود بوده و عوتنامه های بیشتری فرستاده نخواهد شد .
ولی BF4 BETA باید برای کسانی که bf3 را به صورت premium خریداری کرده اند در زمان مقرر در دسترس باشد که اینطور خواهد بود .


پس این کرک شدش سر کاریه
dl نکنیم؟
 
پس این کرک شدش سر کاریه
dl نکنیم؟

میخواید ورق سفید کاغذ ببینید ؟ دانلود کنید .
بله .
کی گفته کرک شده ؟
از کی تا حالا قسمت مولتی بتلفیلد کرک شده که این دومیش باشه ؟
ی عده فقط میان اطلاعات غلط میدن
شما برای دسترسی باید اکانت اورجین داشته باشید و حداقل یک گیم از ea رو داشته باشید .
تازه اگر دعوتنامه براتون ارسال شده باشه .
 
میخواید ورق سفید کاغذ ببینید ؟ دانلود کنید .
بله .
کی گفته کرک شده ؟
از کی تا حالا قسمت مولتی بتلفیلد کرک شده که این دومیش باشه ؟
ی عده فقط میان اطلاعات غلط میدن
شما برای دسترسی باید اکانت اورجین داشته باشید و حداقل یک گیم از ea رو داشته باشید .
تازه اگر دعوتنامه براتون ارسال شده باشه .
نمیدونم والا نصف بچه های اشنا اینو زدن برا DL
دانلود نسخه ی ازمایشی بازی Battlefield 4 برای PC
 
نمیدونم والا نصف بچه های اشنا اینو زدن برا DL
دانلود نسخه ی ازمایشی بازی Battlefield 4 برای PC

جلاالخالق :-o
وقتی که بازی فقط از طریق battlelog اجرا میشه چطور کرک شده ؟
بعد اون چندتا عکس همش demo gameplay و cg هست نه خود بازی
عکس هایی رو که تو پست بالا گذاشتم برید ببینید .
منبع رو ببینید . بخونید .
اصلا چرا بازی که هنوز در دست ساخته باید براش تاپیک زده بشه ؟
و اخبار fake قرار بگیره ؟
مثل بتل 3 ی نسخه آلفا خواهد داست یک نسخه بتا و در نهایت نسخه پولیش شده نهایی .
این نسخه هم اصلا سینگل نیست .
وقتی که گفته :
The Battlefield 4 alpha trial kicks off today.
DICE
will use the alpha to test out the netcode and general multiplayer stress testing
:|:|:|:|
 
خوب حسین جان چی شد؟ چند تا عکس یا فیلم بذار بینیم چیه از کار در اومده.


sent from my HTC ONE X.PATRIOT
درود
والله دانلود تمام شد ولی موقع اجرا میگه باید وصل بشیم به اورجین !
ظاهرا کرک نداره کسی کرک 3DMداره بد تست کنم !
ممنون
 
درود
والله دانلود تمام شد ولی موقع اجرا میگه باید وصل بشیم به اورجین !
ظاهرا کرک نداره کسی کرک 3DMداره بد تست کنم !
ممنون
همونطور که اقا رضا گفت این بازی تست اولیه ی نسخه ی مولتی بازی هست برای تستر ها و بهبود اونه که قابلیت کرک هم نداره
 
نسخه بتا تا 2 الی 3 ماه آینده بیرون میاد و اونایی که پریمیوم bf3 هستن تست میکنن و تصاویرش رو داخل تاپیک های مربوطه قرار خواهند داد .
اگر تا اون موقع بودم که درخدمتتون هستم .
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or