Battlefield 4 در رزولوشن 3k و 60 فریم اجرا شد !

hosein me

کاربر سایت

بلاخره مشخص شده چراگیم پلی Battlefield 4 که چند روز پیش بخش شد چرا اینقدر شبیه به دمو های cgهست 17 دقیقه از گیم پلی بازی بی شک چیزی فراتر از انتظار بود
Patrick Bach رسما اعلام کرد نمایش خیره کننده بازی بخاطر اجرا شدن بازی در 3k Resolution بود وی همچنین افزود که که بازی روی یک کامپیوتر بسیار قدرتمند در حال اجرا شدن بود .
جالبتر این هست که بازی که با رزولیشن 3k با 60 فریم برثانیه در حال اجرا شدن بود

منبع

گرافیک معرکه هستش باید ببینیم در مقایسه با Crysis چی میشه
این نکته زیاد هم خوب نیست چون Crytek هم چندسال پیش برای کرایسس 1 بهترین و سنگین ترین گرافیک رو ارائه کرد اما چند تا سیستم تونست واقعا مطلوب اجراش کنه؟؟ (اون زمان)

این که روی 3k خروجی گرفتن فقط به درد صفحه 3k نمیخوره چون خودشون میدونن ملت از اینا ندارن که بخوان روش مانور بدن. مثلا به درد این میخوره که تصویر سه بعدی که نیاز به دو تصویر معمولی داره رو به راحتی خروجی بده یا برای خروجی های بیرون از تلویزیون مثله چیزی که تو دموی کینکت بعدی دیدیم بقیه اش بدرد بخوره.

یعنی این:

red-camera-resolutions1.jpg
جناب كيفيت 4k رو اشتباه نوشتين چون طول و عرض FULL HD رو هر كدام رو جداگانه ضربدر 2 بكنيد ميشود 3840 ضربدر 2160 كه جواب در مياد 8.294.400 پيكسل كه به ثبت رسيده .
قبل از اين استاندارد FULL HD به ثبت رسيد وبعد از 4K استاندارد 8k به ثبت رسيده احتمال زياد در آينده استاندارد 16k با رزولويشن 15360 ضربدر 8640 كه 133 مگاپيكسل ميباشد بچه هامون خواهند ديد.

گرافیک بازی واقعی ترین چیزیه که تو صنعت گیم میشه دید تو این تریلر 17 دقیقه ای فقط یکم از محیطای واقعیی که داریم میبینیم گرافیکش پایین تر بود اما خوب با این سیستمی که اینا بازیرو اجرا کردن احتمالا خیلی از شرکتا بتونن این گرافیکو دربیارن احتمالش خیلی کمه تو کنسولای نسل بعد یا حتی pc های خوب الان بشه یه چنین چیزی دید

دیدم کیفیتش چه قدر خفنه خوب بیشتر گیمرهای 1080 میکنند گرافیکو ببینند که زده میشند مثل تریلر نیست
نکنه سر مدالم همین کارو کردید

---------- نوشته در 02:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:34 PM ارسال شده بود ----------

اونی که ما دیدیم که 3K نبوده !!! همون 1080 دیدیم ... طرف خیلی چرت گفته .... رزولوشن چه ربطی به شبیه CG بودن داره ؟!

بازی رو 3k اجرا شده تریلر تو نت 1080 انکود شده تو انکود حس اینو داره aa af زیادی روی بازی هست ولی اینطور نیست
چه طور توضیح بدم یه عکس میگیری قشنگ نمیزنه رزولیشنشو کم میکنی با فتوشاپ(خیلی) قشنگتر میشه

داداش رزولوشن 3k مانیتور 3k میخواد.

نه لزوما. میشه روی 3K بازی رو رندر کرد بعد به رزولوشن 1080p Downscale کرد و بازی رو اجرا کرد. بعضی از PC Gamer ها (به خصوص اونایی که سیستم خرد کننده دارن:d) هم از این روش استفاده میکنند.

نه لزوما. میشه روی 3K بازی رو رندر کرد بعد به رزولوشن 1080p Downscale کرد و بازی رو اجرا کرد. بعضی از PC Gamer ها (به خصوص اونایی که سیستم خرد کننده دارن:d) هم از این روش استفاده میکنند.
میشه پورشه خرید و با پیکان بریم گردش .بعضی از خر پولا از این کارا میکنن:d

اگر مرد باشن و همین چیزی رو که نشون دادن با همین گرافیک و فیزیک بدن بیرون برای pc واقعا مردونگی کردن .

که خودمم زیاد امیدوار نیستم .اینا عادت گندشونه همیشه یه چیز خفن نشون میدن اخرش یک پورت از رو کنسول میزنن برای pc.

bf4 دیدم یه biglike جانانه داشت

اگه قراره بازیها فقط تو داستانو گیم پلی پیشرفت کنن دیگه چرا کنسولهای نسل بعدی وارد بازار بشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
yahoo_4.gif

خوب همین دوستان کنسول باز که گرافیک بازی براشون ارزشی نداره همه بازی هارو دارن 720p بازی میکنن و مدام میگن (رزولوشن 720p فرقی با 1080p نداره البته این حرف فقط تو فرومهای ایرانی زده میشه
:d) خوب همون کنسولهای ps3/xbox360 که دارن براشون بسه دیگه چه کاریه اینقدر منتظر نسل بعدی هستن و گرافیک بیشتر دی: رزولوشن 3k که دیگه فقط باید sli/کراسفایر کرد یا منتظر خدای معبود سری ماکس ول باشیم تا بتونیم 3k که هیچی 4k راحت تجربه کنیم ..
بازیهای انحصاری رو هم تو کلوپ گیم نت اکثرا رفقای پی سی گیمر یواشکی بازی میکنن .

اما همینطور که به درستی اشاره کردی کمی داستان تو بازی های مشترک فرق داره یه PC Gamer حرفه ایی هم که امثال Heaven Benchmark تجربه کرده میدونه گرافیک ناب و اساسا رزولوشن بالا فشار رو سیستم انواع اقسام تکنیک ناب تو بازی یعنی چی حاضره یه سیستم خرد کننده جم کنه .

اتفاقا crysis 3 رو هارد ssd نصب کردم جاتون خالی لودینگ بازی رو اصلا نمیدیدم اینقدر سرعت لود اجرا شدن بازی رفته بود بالا
..

کنسول فقط تو انحصاری خلاصه میشه همین ..
اساسا شرعا واجبه بازیهای مشترک مثل این ابر گیم فقط رو pc بازی کرد . arma III که دیگه انحصاری PCe اون که دیگه زندگیه

آخرین ویرایش:
جناب vavi
شما خیلی تاکید داری خودتونو حرفه ای ، پروفیشنال ، پریمــایر ، هاردکور ، خفن ، کار درست نشون بدی ! حالا شما ، رو PC ــیت حالشو رو ببر ما با قوطیمون یه جوری میسازیم ...! نه اینکه مثل شما حرفه ای ، پروفیشنال ، پریمایر ، هاردکور ، خفن ، کار درست نیستیم ! ما لقمه ی حاضر و آماده می خواییم دغدغه ی بالا و پایین شدن تک تک فریم ها تو PC لذت تمام بازی رو از ما می گیره ، ما همون ثبات فریم واسمون کافیه ! ما با کنسول هامون (قوطی) بزرگ شدیم !

جناب vavi
شما خیلی تاکید داری خودتونو حرفه ای ، پروفیشنال ، پریمــایر ، هاردکور ، خفن ، کار درست نشون بدی ! حالا شما ، رو PC ــیت حالشو رو ببر ما با قوطیمون یه جوری میسازیم ...! نه اینکه مثل شما حرفه ای ، پروفیشنال ، پریمایر ، هاردکور ، خفن ، کار درست نیستیم ! ما لقمه ی حاضر و آماده می خواییم دغدغه ی بالا و پایین شدن تک تک فریم ها تو PC لذت تمام بازی رو از ما می گیره ، ما همون ثبات فریم واسمون کافیه ! ما با کنسول هامون (قوطی) بزرگ شدیم !

درود نه بخدا موضوع اصلا این نیست
اخه یه دوستی کنسول باز بود بحث میکردیم گفتم راضی هستی بازی هارو داری 720p میزنی گفت والا هیچ فرقی بین 720p با 1080p وجود نداره گفت حاضرم 720p بازی کنم اما انحصاری هارو از دست ندم

بعد من سوال کردم خوب شمایی که اصولا گرافیک رزولوشن کیفیت بصری در بازی براتون ارزشی نداره چرا منتظر نسل بعدی کنسولها هستی خوب همین کنسولی که داری همه بازیها براش عرضه میشه که

بعد جواب داد نه خوب نسل بعدی گرافیک بیشتری ارائه میده .. بعد من گفتم خوب اگه دنبال گرافیک و رزولوشن بالاتری هستی چرا به بازی کردن تو 720p شکایتی نمیکنی بعد جواب داد خوب مگه فرقی بین 720p با 1080p هست ..
:d

آخرین ویرایش:
درود نه بخدا موضوع اصلا این نیست
اخه یه دوستی کنسول باز بود بحث میکردیم گفتم راضی هستی بازی هارو داری 720p میزنی گفت والا هیچ فرقی بین 720p با 1080p وجود نداره گفت حاضرم 720p بازی کنم اما انحصاری هارو از دست ندم

بعد من سوال کردم خوب شمایی که اصولا گرافیک رزولوشن کیفیت بصری در بازی براتون ارزشی نداره چرا منتظر نسل بعدی کنسولها هستی خوب همین کنسولی که داری همه بازیها براش عرضه میشه که

بعد جواب داد نه خوب نسل بعدی گرافیک بیشتری ارائه میده .. بعد من گفتم خوب اگه دنبال گرافیک و رزولوشن بالاتری هستی چرا به بازی کردن تو 720p شکایتی نمیکنی بعد جواب داد خوب مگه فرقی بین 720p با 1080p هست ..
:d

دوست گرامی ، فرق در مقدار هزینه کردن هست + اینکه انحصاری ها رو از دست میده .
انحصاری های PC از نظر من فقط RTS ها و ... مطرح هستند + DOTA .
HnS هم که اصلا روی PC معنی نداره و ...
بهرحال داشتن یک PC که بتونی از پس اون بازی ها بر بیاد ، متوسط باشه کنار کنسول های کپی خور شده خیلی به صرفه تر و بهتر از داشتن یک PC HIGH END است .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or