Battlefield 4 در رزولوشن 3k و 60 فریم اجرا شد !

hosein me

کاربر سایت

بلاخره مشخص شده چراگیم پلی Battlefield 4 که چند روز پیش بخش شد چرا اینقدر شبیه به دمو های cgهست 17 دقیقه از گیم پلی بازی بی شک چیزی فراتر از انتظار بود
Patrick Bach رسما اعلام کرد نمایش خیره کننده بازی بخاطر اجرا شدن بازی در 3k Resolution بود وی همچنین افزود که که بازی روی یک کامپیوتر بسیار قدرتمند در حال اجرا شدن بود .
جالبتر این هست که بازی که با رزولیشن 3k با 60 فریم برثانیه در حال اجرا شدن بود

منبع

^^ اصلاً گیــریم که 4K بوده باشه و ما نسخه‌ی با رزولوشن پایین‌ترش رو دیده باشیم. خُب که چی؟ 2 تا 7990 با هم کراس‌فایر کنی که مثلا 4K اجــرا شه هـُنره؟
اگه با یه سخت افــزار ثابت دست به چنین کاری می‌زدن ارزش داشت، ولی یه PCـیه خرکی گذاشتن باهاش اینو اجـرا کردن، به خودشونوم افتخار می‌کنن :d

حس نمیکنید که افول صنعت بازیهای کامپیوتری و نمیدونم تهدید بازیهای موبایل و پورتابل یه جورایی خفه شده .. بعد از سالها با گیم دارم حال میکنم

بازی فراتر از اون چیزی هست که انتظار داشتم . منتظر گیم پلی بهتر هستم . با اینکه اونچه در ویدیو مشاهده شد گیم پلی تکراری بود اما بی شک با عنوانی قدرتمند طرفیم .

ولی یه PCـیه خرکی گذاشتن باهاش اینو اجـرا کردن، به خودشونوم افتخار می‌کنن
حالا خودمونیم هر چقدر هم که قدرت و سیستم داشته باشی باز هم تولید همچین چیزی هنره و حق دارن به خودشون افتخار کنن

یعنی crysis رو 4k اجرا کنی اون HCG های سی جی یا اولترا سی جی میشه؟؟ :lol:
بازی نمایشش خوب بود رو 9k هم اجرا بشه منفعتی توش نیست pc gamer که رو ی مانیتور حداکثر 21 اینچ بازی میکنه console گیمر هم رو ی 60 حداکثر و همه هم رو 1080 و گنجایش بیشترش رو نداره البته رو tv ها باز جای کار داره ولی رو مانیتور؟ آ . آ ! این روزولوشنا تا وقتی چانی با جزئیات فراوان و خیره کننده نباشه ارزش صرف هزینه ندارند
این خبر فقط جنبه پز دز کردن داره

اونی که ما دیدیم که 3K نبوده !!! همون 1080 دیدیم ... طرف خیلی چرت گفته .... رزولوشن چه ربطی به شبیه CG بودن داره ؟!

بله چون بالاترین ویدیوی که بخش شده تو نت 1080 بودهولی بنا به گفته خودشان چیزی که برای عموم نمایش داده شده با کیفیت 3kبوده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or