Battlefield 4 در رزولوشن 3k و 60 فریم اجرا شد !

hosein me

کاربر سایت

بلاخره مشخص شده چراگیم پلی Battlefield 4 که چند روز پیش بخش شد چرا اینقدر شبیه به دمو های cgهست 17 دقیقه از گیم پلی بازی بی شک چیزی فراتر از انتظار بود
Patrick Bach رسما اعلام کرد نمایش خیره کننده بازی بخاطر اجرا شدن بازی در 3k Resolution بود وی همچنین افزود که که بازی روی یک کامپیوتر بسیار قدرتمند در حال اجرا شدن بود .
جالبتر این هست که بازی که با رزولیشن 3k با 60 فریم برثانیه در حال اجرا شدن بود

منبع

دوستان لینک دانلود ویدئو گیم پلی رو دارید ؟
3k خیلی زیاده برای بازی . مانیتورش هم حتما باید گرون باشه یا میشه با همین معمولی ها بازی کرد/؟

بیشتر شبیه جوکه یارو مگه نمیدونه همه نهایت رو 1080 میبینن(یعنی خروجی غیر این وجود نداره)اومده اونم رو یه رزولیشن غیر استاندارد 3K اونم با گرافیکی بسیار شبیه bf3 (به غیر دود و آتیشش).
"چرا اینقدر شبیه به دمو های cgهست" این تیکه رو هم نوشابه 2 لیتری واسه خودشون باز کردن خیلیا بعد دیدن تریلر عقیده داشتن که در حد نسل بعد نیستش

یعنی این:

red-camera-resolutions1.jpg
آقا دمت گرم, ولی من الان اینجوری شدم:wacko:

جندل مندل .....
یعنی من الان بیام یه بازی اتاری رو رزولوشن 16k اجرا کنم تبدیل به cg میشه......بعد لابد اواتار رو تو 480i اجرا کنی میشه پلنگ صورتی..ادم چه چیزا که نمیشنوه

دوستان لینک دانلود ویدئو گیم پلی رو دارید ؟
3k خیلی زیاده برای بازی . مانیتورش هم حتما باید گرون باشه یا میشه با همین معمولی ها بازی کرد/؟

عزیز multi display کردن تو ایران هم میشه همچین config ای کرده با حداقل سه مانیتور میشه به همچین res ای رسید

دوستانی که آگاهی دارن ؛ اگر میشه جواب سوال من رو بدن که چرا به جای تنظیم کردن خروجی روی رزولوشن 3K نیومدن خروجی رو همون 1080P بزارن و از اون توان پردازش که خالی شده برای اضافه کردن افکت و بهبود نورپردازی و این مسائل استفاده کنن ؟!

مـــرض داشتن! والا!
خیلی مونده تا نمایشگرهای با رزولوشن بیشتر از 1080p همه‌گـیر شن، چه دلیلی داشت توان پردازشی رو حـروم کنن واسه چیزی که کمتر از 0.0001%ـه گیمرها توان استفاده ازش رو دارن؟

بیشتر شبیه جوکه یارو مگه نمیدونه همه نهایت رو 1080 میبینن(یعنی خروجی غیر این وجود نداره)اومده اونم رو یه رزولیشن غیر استاندارد 3K اونم با گرافیکی بسیار شبیه bf3 (به غیر دود و آتیشش).
"چرا اینقدر شبیه به دمو های cgهست" این تیکه رو هم نوشابه 2 لیتری واسه خودشون باز کردن خیلیا بعد دیدن تریلر عقیده داشتن که در حد نسل بعد نیستش

خروجی غیر این وجود نداره ؟! 1080p الان به متداول ترین رزولوشن روی کامپیوتر های شخصی تبدیل شده اما اون تیکه حرفتون دیگه...
من که دمو رو دیدم به نظرم خیلی با BF3 فرق داشت و واقعا متحیر کننده بود برای من. به خصوص تعاملی بودن محیط خیلی عالی بود که کاراکترها حتی میتونستن چمن ها رو لگد کنند.

خروجی غیر این وجود نداره ؟! 1080p الان به متداول ترین رزولوشن روی کامپیوتر های شخصی تبدیل شده اما اون تیکه حرفتون دیگه....
منظورم بالاتر از این حد بود .حالا که گیر دادی منم یه گیر بدم مگه تصویر ثابت رو با p یا i میگن که نوشتی کامپیوترهای شخصی 1080p هستند؟!

واسه اینکه همش رو جلوه های بصری مانور میدن.دارن راه کرایتکو با صلابت ادامه میدن.

اشــتباه می‌کنی. دایس اگه رو جلـوه‌های بصری مانور میده، در کنارش یکی از بهترین(به نظر من بهترین) تجربه‌های Multiplayer رو به گیـمرها هدیه می‌کنه.
شما کمتر کسی رو پیدا می‌کنی که سراغ مالتی BF رفته باشه و راضی نباشه.
در حال حاضر هم که مهمترین بخش یه بازی FPS واسه اکثر گیمرها، همون بخش Multiplayer هست.

یادش بخیر زمانی که بازی ها از یه حد گرافیک بالاتر نمیرفتن و تمام تمرکز بازیسازها روی موسیقی و داستان و گیم پلی بود.
شاهکارهایی مثل halflife , shadow of clusus , ico ساخته شدند.
الان بازیسازها پز گرافیکی رو میدن که مثلا مثل کرایسیس روی کنسول با کمکه خدا اجرا میشه و نمرات و امتیازهای بخور و نمیر کسب میکنن.
بخش کمپین بتل که هیچ ولی مولتیش جونش رو خرید.بچه هایی که مولتی میزنن راضین.
امیدوارم بتل 4 حداقل پسرفت نکنه.
کاش رو کنسول 60 فریمش میکردن.60 فریم یکی از رمزهای موفقیت رقیب بتل هست به خدا.
البته یه عـده از دوستان کم سن و سال هم هستن که عـادت کردن همین حرفا رو به صورت طوطی‌وار توی تمام تاپیک‌ها تکرار می‌کنن که یعنی ما هم هستیم!

شرمنده بابت آف تاپیک.
الان منظورت منم؟اره یا نه؟
کاری نکن که شرمنده بشی

آخرین ویرایش:
یادش بخیر زمانی که بازی ها از یه حد گرافیک بالاتر نمیرفتن و تمام تمرکز بازیسازها روی موسیقی و داستان و گیم پلی بود.

الان بازیسازها پز گرافیکی رو میدن که مثلا مثل کرایسیس روی کنسول با کمکه خدا اجرا میشه و نمرات و امتیازهای بخور و نمیر کسب میکنن.

این جملات دیگه خیلی کلیشه‌ای شده. هنوزم سازنده‌ی خوب داریم، هنـوزم به اندازه‌ی کافی بازی خوب هست. مشکل اصلی اینه که ماها توی دوران بچگی با خیلی از بازی‌های "تاپ"ِ نسل‌های قبلی بزرگ شدیم و خاطره داریم و اگه هــزار تا بازی بهتر از اونا هم واسمون بسازن، دیگه اون لذت گذشته رو نخواهیم برد.
در ضمن، همون Half-Life موقعی که اومد، انقلاب گرافیکی به پا کرد، نسخه‌ی دوم بازی که رسمــاٌ به فیزیک در دنیای گیم معنا داد. این طور نبود که اون زمان گرافیک فاکتور مهمی نبوده باشه، مهم بوده، خیلی هم بوده. ولی من و شما 10 سال پیش به این چیزا فکــر نمی‌کردیم و فقط از بازی‌هایی که دوست داشتیم لذت می‌بردیم، الان که سنمون بالاتر رفته و دیگه مثه سابق نمی‌تونیم با بازی کردن ارضا بشیم، دنبال بهوونه می‌گردیم که این وضعیتمون رو توجیه کنیم و به همین دلیل ربطش می‌دیم به سازنده‌های بازی‌ها.
خیلی‌ها که توی این نسل بازی کردن رو شروع کردن، 10 سال دیگه میان و می‌گن: یادش به خیر زمانی که ND بازی می‌ساخت و فقط واسش موسیقی و گیم‌پلی مهم بود Blah Blah Blah !

البته یه عـده از دوستان کم سن و سال هم هستن که عـادت کردن همین حرفا رو به صورت طوطی‌وار توی تمام تاپیک‌ها تکرار می‌کنن که یعنی ما هم هستیم!

شرمنده بابت آف تاپیک.

الان منظورت منم؟اره یا نه؟
کاری نکن که شرمنده بشی

مــرد موءمن یه ساعت واست تایپ کردم و دارم جوابت رو می‌دم و می‌گم سنت بالا رفته دیگه حال نمی‌کنی، واسه همین سازنده‌ها رو بهوونه می‌کنی. اونوقت بر می‌گردی این جوابو به من می‌دی؟
لاقل پست طرف رو بخـون بعد از پشت کیبورد واسه ملت خط و نشون بکش. گــردن کلفتی کردن از پشت میز کامپیوتر هم هـُنر نیستا !

آخرین ویرایش:
نسلهای قبل نسلهای طلایی کیم بوده.
الان هر بازی ای گرافیک و مولتی خوبی داشته باشه سر زبونا میفته.
مخصوصا اگه متای بالایی هم بگیره که میشه سند و مدرک دوستان که با اون ثابت کنن فلان بازی بازیه خوبیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or