Battlefield 4 در رزولوشن 3k و 60 فریم اجرا شد !

hosein me

کاربر سایت

بلاخره مشخص شده چراگیم پلی Battlefield 4 که چند روز پیش بخش شد چرا اینقدر شبیه به دمو های cgهست 17 دقیقه از گیم پلی بازی بی شک چیزی فراتر از انتظار بود
Patrick Bach رسما اعلام کرد نمایش خیره کننده بازی بخاطر اجرا شدن بازی در 3k Resolution بود وی همچنین افزود که که بازی روی یک کامپیوتر بسیار قدرتمند در حال اجرا شدن بود .
جالبتر این هست که بازی که با رزولیشن 3k با 60 فریم برثانیه در حال اجرا شدن بود

منبع

BF3یادم میگفتن برا در بهترین حالت اجرا شدن نیاز به 2 تا 580 داره خدا میدونه این چی میخواد بگن 3 تا تایتان هم من تعجب نمیکنم والا

[h=2]Battlefield 4 دررزولیشن 3k و 60 فریم اجرا شد ![/h]
01020105989958900243.gif

دوستانی که آگاهی دارن ؛ اگر میشه جواب سوال من رو بدن که چرا به جای تنظیم کردن خروجی روی رزولوشن 3K نیومدن خروجی رو همون 1080P بزارن و از اون توان پردازش که خالی شده برای اضافه کردن افکت و بهبود نورپردازی و این مسائل استفاده کنن ؟!

چند درصد میتونن بیش از res full hd رو تجربه کنن که این ها همچین حرکتی زدن همچین res هم نمیتونه تعیین کننده کیفیت CG بشه خود بازی به اندازه کافی بافت ها و افکت های فراوان داشت
که حتی روی 1080 هم زیبا جلوه کنه

خوبه پس برای همچین گرافیکی باید 8 میلیون کنار بذاریم! :)

:|
بنظر من که اینطور نیست یادت نیست درسته گفته بودن BF3 با دو تا 580 SLI اجرا میشه؟
من که الان راحت دارم با یه 560TI روی اخرین تنظیمات بازی میکنم بدون افت فریم اینا همش هایپ EA هنوز بهش عادت نکردید؟:d
بنظر من که با یه 670 تا 660TI میشه بازیش کرد بدون افت فریم و اخرین تنظیمات البته رو 1080P که همونم بسه بابا چه خبره
تازه این هایی که نام بردم دیگه خیلی خیلی حداکثر وگرنه بنظر من روی کار تهایی پایین تر از اینم راحت اجرا میشه
یه سوال مگه برای اجرای بازی روی3k نیاز به مانیتور 3kنداریم؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or