Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
دوستان من باید دقیقا چه فایل هایی رو بریزم تو پوشه بازی ؟
توی سایت zlo ثبت نام کردم
فایل های بازی رو هم کامل دارم
بعد یه سوال دیگه من الان توی اکانت اوریجین این بازی رو دارم اگر با روش zlo بازی کنم از اونجا بن نمیشم؟
و اینکه سرور های ایرانی بازی در کل چطورن ؟ شلوغ هستن؟
ممنون:x

دوستان من باید دقیقا چه فایل هایی رو بریزم تو پوشه بازی ؟
توی سایت zlo ثبت نام کردم
فایل های بازی رو هم کامل دارم
بعد یه سوال دیگه من الان توی اکانت اوریجین این بازی رو دارم اگر با روش zlo بازی کنم از اونجا بن نمیشم؟
و اینکه سرور های ایرانی بازی در کل چطورن ؟ شلوغ هستن؟
ممنون:x
فایل کلاینت و dll رو از همون سایت zloemu که ثبت نام کردین بریزین توی پوشه بازی سرور هم خوبه امروز که خیلی سرور شلوغ بود

از لانچر قدیمی استفاده کنید!
برای اجرای لانچر از گزینه run as administrator استفاده کنید!
در آخر فایروال سیستمتون رو چک کنید!(یا فایروال آنتی ویروستون در صورت وجود!)

از لانچر قدیمی استفاده کنید!
برای اجرای لانچر از گزینه run as administrator استفاده کنید!
در آخر فایروال سیستمتون رو چک کنید!(یا فایروال آنتی ویروستون در صورت وجود!)

hamin kar mikardam ta hamin y hafte pish bad y ho updyt jadid omad dll e 500 kb on k rikhtam ta fardash bazi bala miomad :S mi2ni basm lanchera dll upload koni ? ? :(
haji

هر کار میکنم نمیشه همون ارور رو میده لانچر هم این بالایی رو دان کردم
میگم یه وقت نباید فایل همه دی ال سی هارو داشته باشیم ؟ چون حجم بازی من 28 گیگ هست
نمیدونم والا. ویندوز عوض کنید یا بازی رو کامل دوباره نصب کنید شاید درست بشه!
حجم بازی من جایی که نصب کردم 34 گیگ شده

دوستان دقیقا یدونه اتک چاپرو توی bf3 چجوری باید با مثلا استینگر یا ایگلا زد؟؟؟

یه نفر بود لا مصب ابن مارو پاره کرد دو بار پشت سرهم روش لاک می کردیم بازم هیچیش نمیشد شمش سوییچ می کرد رو صندلی گانر tv میزن مارو پاره کرده بود......

طبق معمول هم ما نه خلبان جت درست و حسابی داشتیم و نه خلبان هلی کلا rape بودم .....

لاک کردن با soflam و زدن با jav بهتر از استینگر کار میکنه یا مثل هموناس؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or