Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
1.نه گیر نمیده...

2.هردوتاش پلیر زیاد داره خیالت راحت..

3.اگر پینگت خوب باشه من تاحالا به مشکلی نخوردم...

4.اگر توی ارجینال بن شدی که دائمی هست شاید درخواست بدی از بن درت بیارن باز من مطمئن نیستم ولی توی کرکی حساب کتاب نداره.....

خوب حالا به نظر شما کدوم قشنگ تر چون من فقط 3 رو بازی کردم 4 رو نمی دونم
خیلی ممنون

خوب حالا به نظر شما کدوم قشنگ تر چون من فقط 3 رو بازی کردم 4 رو نمی دونم
خیلی ممنون

من خودم سه رو دوست دارم ولی پیشنهاد من ۴ه چون هم جدیدتره و پلیر های بیشتری داره هم تا چند وقت دیگه اپدیت ها و مپ های بیشتری با دی ال سی اضافه میشه

دوستان من میرم تو بازی بازی میکنم یا اوایل بازی یا وسطای بازی یا اخر بازی dc میشه چیکار کنیم راه حل نیست launcher.dll با launcher client رو جدیدن از زلو دان کردم راهنمایی کنید

دوستان من میرم تو بازی بازی میکنم یا اوایل بازی یا وسطای بازی یا اخر بازی dc میشه چیکار کنیم راه حل نیست launcher.dll با launcher client رو جدیدن از زلو دان کردم راهنمایی کنید
مال منم همینطور شده مشکل از نته کاری نمیشه کرد

سلام
اقا من هر کاری که گفتید کردم منتهی میرسه به این صفحه اوریجین هر چی یوزر،جیمیل و پسورد ام رو میزنم میگه invalide!!!
نکته جالب اینجاست که لاگین لانچر مشکلی نداره و میشناسه منو ولی این فعالسازی زلو که صفحه ی اوریجین داره ازم غلط میگیره
چی کار کنم تو رو خدا کمک کنید دیوانه شدم!

91e7pmkiz7b87dusngna.jpg

سلام
اقا من هر کاری که گفتید کردم منتهی میرسه به این صفحه اوریجین هر چی یوزر،جیمیل و پسورد ام رو میزنم میگه invalide!!!
نکته جالب اینجاست که لاگین لانچر مشکلی نداره و میشناسه منو ولی این فعالسازی زلو که صفحه ی اوریجین داره ازم غلط میگیره

91e7pmkiz7b87dusngna.jpg

سلام شما اینجا ثبت نام کردید؟
ZLOEmu

سلام

91e7pmkiz7b87dusngna.jpg
اون گیرم میده تو هم باید گیر بدی بهش!!:d
یک 30.20.10.8.7 بار بزن رد میشه!بعد دیگه نمیآد.
خودم 10 15 بار زدم اکی شد.
اگه نشد از پوشه اکتیو ea یک بک اپ بگیر بعد فایل های توشو پاک کن ببین میشه.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

سلام

91e7pmkiz7b87dusngna.jpg

مشکل از کلاینته دوست منم همین مشکلو داشت با عوض کردن کلاینت درست میشه

بچه ها چرا وقتی با هر لانچری تست میکنم میخواد از طریق خود اوریجین بازیو لانچ کنه؟ اخه اینجوری نمیشه که! مشکل از کجاس؟

edit
Solved

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or