Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
سلام من با فایلایی که باهاش اوریجینال بازی می کنم رو می تونم باهاش این نسخه کرکی رو هم بازی کنم ؟ یا باید یه نسخه دیگه ای رو دانلود کنم ؟ :(:| الان با فایلای اوریجینال دارم امحان می کنم دی ال ال و کرکه و بقیه چیزارو می ریزم ولی به مستر سرور کانکت نمی شه :|=((

سلام من با فایلایی که باهاش اوریجینال بازی می کنم رو می تونم باهاش این نسخه کرکی رو هم بازی کنم ؟ یا باید یه نسخه دیگه ای رو دانلود کنم ؟ :(:| الان با فایلای اوریجینال دارم امحان می کنم دی ال ال و کرکه و بقیه چیزارو می ریزم ولی به مستر سرور کانکت نمی شه :|=((
باهمون فایلها میشه فقط شیوه ای که توی پست اول توضیح داده شده دیگه کار نمیکنه و باید برین سایت zloemu ثبت نام کنین و کلاینت و dll جدید رو از اونجا دان کنین

سلام دوستان
برای بازی کردن این بازی فایل هایی که تو پست اول هست رو دانلود کنم کافیه ؟
سروری که تو ایران باشه هم داره ؟

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or