Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
یه سوال من لانچر حدید رو دانلود کردم و ثبت نام هم کردم ولی الان که میخوام به سرور وصل بشم یه پیغام از EA میاد که بازی رو باید فعال کنی من یوزر پس رو میزنم ولی میگه No internet Connection ...
داداش مشکل BFBC2 رو درست کردم به لطف خدا و دوستان و یوتیوب
;;) شما هم از بس ISP عوض میکنی این ارورهارو داری:d اکانتت رو ایمل کرده زلو برات فعال کن .نتت رو چک کن بدون قند شکن و وی پی ان وصل شو یا برو به این مسیر انشاالله درست میشود
C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License\DGR01609245.dlf remove this file
1. checked that I'm not behind a proxy.
2. Windows Firewall is turned off.
3. have no anti-virus or spyware programs running.
4. Windows Defender is turned off.
5. added all of the EA suggested ports in the port forwarding section of my router.
6. reset my Windows host files.
7. Ihave uninstalled and reinstalled both Origin .
8. cleared my Origin Download Cache.
9. tried connecting using a wired connection instead of wireless.
10. have done the ipconfig/iprenew, etc. process.
11. have done a full router factory reseT

- - -ویرایش - - -

توی F!lter Options تمام تیک هارو و زربدر هارو بردار یعنی همه مربع ها خالی باشن بعد سروها میان :)
ممنونم دوست عزیز فقط تیک PB باید باشد تا سرور ها بیان بالاخره کار دوستمو راه انداختم با کمکتون مچکرم واقعا...:x

یه سوال من لانچر حدید رو دانلود کردم و ثبت نام هم کردم ولی الان که میخوام به سرور وصل بشم یه پیغام از EA میاد که بازی رو باید فعال کنی من یوزر پس رو میزنم ولی میگه No internet Connection ...
چندبار تکرار کن درست میشه ماله نته

سلام کسی مال ابادان یا نزدیکاش هس بازی ازش بگیرم bF3 الان هر کاری میکنم بازی بالا نمیاد بالا هم ک میاد هی صفه EA میاد بابا کف کردم ا بس بازی نکردم :((

سلام کسی مال ابادان یا نزدیکاش هس بازی ازش بگیرم bF3 الان هر کاری میکنم بازی بالا نمیاد بالا هم ک میاد هی صفه EA میاد بابا کف کردم ا بس بازی نکردم :((
فایل های zbf3.exe , ClientLauncher , bf3.par, DLL را از شاخه ای که بازی battlefield 3 شما در آن قرار دارد،پاک کنید.
در سایت zloemu.org ثبت نام کنید و ایمیلی که زلو میفرسته رو فعال کن
فایل های زیر را دانلود کنید:

1. دی ال ال جدید: http://zloemu.org/files/bf3/Launcher.dll?d=1414933444
  2. یکی از لانچر هایی که دوست دارید: ZLOEmu
  3. فایل های جدید کلاینت را دانلود کنید: http://zlogames.ru/index.php?app=downloads&showfile=3
اگر با صفحه ea activATOR برخوردید، مشخصات ایمیل و پسوردی که با آن در سایت zloemu.org ثبت نام کردید را وارد کنید بعدشم حالشو ببر

- - -ویرایش - - -

سلام
همه ی اون کارایی رو که گفتین انجام دادم ولی وقتی که می خوام وارد بازی بشم این ارور رو می ده
NOT ACTIVATED
[Alert] ERR_LOGIN_ACCOUNT 3 1 -1

در ضمن من اکانتم رو اکتیو کردم و واسم از EA چیزی نیاورد که اکتیو کنم و این دومین اکانتم هستش
برای اکانت اولم از EA واسه اکتیو کردن اورد ولی این یکی نه !!!! کسی می تونه کمکم کنه لطفا ؟
the fix
C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License\DGR01609245.dlf remove this file

you might have to go in to folder settings and tick "show hidden folders/files" to see programdata

خوب دوستان درخواست کردن که در مورد این RusiGanGiraN یک سری توضیحاتی را ارائه بدهم.

ببینید همیشه انسان های مخرب در جامعه وجود دارند که برای تفریح و آسایش خودشون زندگیو تفریح و آسایش دیگران را به هم میزنند.
این قضیه حتی توی یک چ س مثقال بازی bf3 هم وجود داره.
این آقا را هم من خودم چیتش را یک ماه پیش تشخیص دادم و بنش کردم.
بعد اومد خواهش کرد که آن بن بشه.
ما هم بش لطف کردیم و آن بن کردیم.
ولی خوب دوباره خطا کرد و برای همیشه از GGC Stream بن شد.حالا هم برگشته به bf4 یا اینکه یک اکانت fake جدید. البته اگر به صورت سریال هارد دیسک بن شده باشه که یکم هزینه بره دوباره اکانت ساختنش.

حالا ما کاری نداریم.
بحث اینجاست که ادعای حرفه ای بودن هم میکنه این بشر.
عزیز من یک آدم حرفه ای واقعی هیچ وقت کار غیر حرفه ای انجام نمیده که ارزش کار خودشا بیاره پایین.
با این کارت، شما خدای بتلفیلد هم باشی حداقل برای من دیگه ... هم نیستی.
من یک سری از دوستان که از قدیم mw2 میشناختمشون را میبینم واقعا میگم اینها بازیکن حرفه ای هستند.همیشه حرفه ای رفتار کردن و بازی کردن.برای همین همیشه حرفه ای میبینیشون.
پیشنهاد میکنم کلن landa را جستجو کنی یک سری بچا حرفه ای هستند در بتلفیلد.که کلن حرفه ای شون را از mw2 alter ایجاد کردن.
این بازیکن ها و امثالهم حرفه ای هستند نه شما و بقیه.
من شما را با rockstar چیتر آشوب گر mw3 یکی میبینم.اونجا هم از این نخاله ها زیاد داشتیم.

خوب دوستان درخواست کردن که در مورد این RusiGanGiraN یک سری توضیحاتی را ارائه بدهم.

ببینید همیشه انسان های مخرب در جامعه وجود دارند که برای تفریح و آسایش خودشون زندگیو تفریح و آسایش دیگران را به هم میزنند.
این قضیه حتی توی یک چ س مثقال بازی bf3 هم وجود داره.
این آقا را هم من خودم چیتش را یک ماه پیش تشخیص دادم و بنش کردم.
بعد اومد خواهش کرد که آن بن بشه.
ما هم بش لطف کردیم و آن بن کردیم.
ولی خوب دوباره خطا کرد و برای همیشه از GGC Stream بن شد.حالا هم برگشته به bf4 یا اینکه یک اکانت fake جدید. البته اگر به صورت سریال هارد دیسک بن شده باشه که یکم هزینه بره دوباره اکانت ساختنش.

حالا ما کاری نداریم.
بحث اینجاست که ادعای حرفه ای بودن هم میکنه این بشر.
عزیز من یک آدم حرفه ای واقعی هیچ وقت کار غیر حرفه ای انجام نمیده که ارزش کار خودشا بیاره پایین.
با این کارت، شما خدای بتلفیلد هم باشی حداقل برای من دیگه ... هم نیستی.
من یک سری از دوستان که از قدیم mw2 میشناختمشون را میبینم واقعا میگم اینها بازیکن حرفه ای هستند.همیشه حرفه ای رفتار کردن و بازی کردن.برای همین همیشه حرفه ای میبینیشون.
پیشنهاد میکنم کلن landa را جستجو کنی یک سری بچا حرفه ای هستند در بتلفیلد.که کلن حرفه ای شون را از mw2 alter ایجاد کردن.
این بازیکن ها و امثالهم حرفه ای هستند نه شما و بقیه.
من شما را با rockstar چیتر آشوب گر mw3 یکی میبینم.اونجا هم از این نخاله ها زیاد داشتیم.
سلام بهنام خان دادا لطفا فن بازی نکن و بتل رو هیچ جوره با کاد مقایسه نکن .چیت منو اگه شما فهمیدی که یادمه khark island tdm بود تا حالا به اون ضایعی چیت نزده بودم تازه همه بچه ها خنده ول کردن تووو چت باکس :d بعدشم اکانت قبلیم هنوز فعاله و میتونم تووو سرورایی که pb no هست بازی کنم سرورهای شلوغی هم هست چون همکارانم بیشتر اینجور جاها میرن:d بعدشم من جوابتو تووو سایت خودت دادم ولی دیدی بنفعت نیست برداشتی حذفشون کردی:p حاجیت داره به دیگران همه جور آموزشی میده حالا خوب یا مخرب کاری که از دستم برمیاد همه میدونن دیگه بازی نمیکنم اینجا هم میام باس خاطر اینکه معلوماتم به روز باشه و در حد توانم کمک دوستان کنم بعدشم به دل نگیر شما برو با مخابرات مشکلتو حل کن به خاطر 1kb دعوا نکن=))در کل شما بزرگ مایی داداش:x

سلام بهنام خان دادا لطفا فن بازی نکن و بتل رو هیچ جوره با کاد مقایسه نکن .چیت منو اگه شما فهمیدی که یادمه khark island tdm بود تا حالا به اون ضایعی چیت نزده بودم تازه همه بچه ها خنده ول کردن تووو چت باکس :d بعدشم اکانت قبلیم هنوز فعاله و میتونم تووو سرورایی که pb no هست بازی کنم سرورهای شلوغی هم هست چون همکارانم بیشتر اینجور جاها میرن:d بعدشم من جوابتو تووو سایت خودت دادم ولی دیدی بنفعت نیست برداشتی حذفشون کردی:p حاجیت داره به دیگران همه جور آموزشی میده حالا خوب یا مخرب کاری که از دستم برمیاد همه میدونن دیگه بازی نمیکنم اینجا هم میام باس خاطر اینکه معلوماتم به روز باشه و در حد توانم کمک دوستان کنم بعدشم به دل نگیر شما برو با مخابرات مشکلتو حل کن به خاطر 1kb دعوا نکن=))در کل شما بزرگ مایی داداش:x

پاک کردن کامنت ها به نفع!!!انگار دیتاسنتر هاست ایران ماله منه.
در ضمن مشکلات مخابرات مربوط به من نیست.من چه این سرور ران بشه. چه ران نشه.برای فان بازی می کنم ولی برای تفریح خودم یک ثانیه هم کثیف کاری نمی کنم و تفریح دیگران را خراب نمی کنم.این مهمه.
شما و همکارانتون هم یک روزی میفهمید نتیجه را.

هر از چندگاهی هم میبینی یه Infantry تو Heli چندبار Headshotت میکنه. BF4 که الان قیمتی نداره بخر خیالتم راحت کن.
از این نمونه ها هم زیاد هست. وقتی تو 5 روز به اندازه کل کاربرای Origin اکانت ساخته میشه!
Progression - SilentTest - Battlelog / Battlefield 3
کاملا درسته
یه بار تو اوریجین تو مپ کاسپین سوار تانک بودم که دیدم یکی منو با M98 منفجر کرد :d
رفتم تو سایتای مختلف خوندم و دیدم میگن که این حقه ماله هکراس و در حالت عادی بهیچوجه امکان پذیر نیست
خیلی وقتا هم تو مپای مختلف میرم میبینم از 60 نفر 30-40 تا کلنل لول بالا هستن که همیشه چندتاشون چیترن و میزنن بازی رو به گند میکشونن :|
هر چیم همه بهشون فحش و اخطار و بد و بیراه میگن عین خیالشون نیست
ملت عادت کردن به یه شبه ره صدساله رفتن :|
دیگه اونقدر حالت گرفته میشه که قید بازی رو بزنی و بیای بیرون:|
عوارض On The House :|

داداش 50% مال اینه که سرور PB نیست .
اتفاقا همه سرورایی که تا الان جوین شدم PB داشته
حتی اون دفعه ای که با M98 از تو تانک زدنم
بعضی اوقات یکی میبینی aimbot زده تابلو همه هم میبینن و هی تو مسنجر میگن ولی تا مدت زیادی بن نمیشن
نمیدونم چرا اوریجین اینجوریه
PB بعضی اوقات انگار کار نمیکنه

پاک کردن کامنت ها به نفع!!!انگار دیتاسنتر هاست ایران ماله منه.
در ضمن مشکلات مخابرات مربوط به من نیست.من چه این سرور ران بشه. چه ران نشه.برای فان بازی می کنم ولی برای تفریح خودم یک ثانیه هم کثیف کاری نمی کنم و تفریح دیگران را خراب نمی کنم.این مهمه.
شما و همکارانتون هم یک روزی میفهمید نتیجه را.
سلام ببین مشتی من اگه کثیفم مثه مرد چیت میزدم و میگفتم چیترم ولی یه سریا میان چیت میزنن قسم ناموس و خدا و پیغمبر میخورن میگن ما چیت باز نیستیم شما ه اینقد ادعا داری اصن دقت کردی یه سریا که اسم نمیبرم تووو 3 روز از لول 1 اومد 44 چرا طرف اصن cq بلد بود چون فقط پشت تانک بود حتما میگی خوب بلد بوده نه دادا یا میگی vehicle که چیت نداره اتفاقا داره خوبم داره پس اینقد نگو کثیف کثیف و .... به قول دوستمون اینجا نته حالا شما و ترول کردنات یا حق

اتفاقا همه سرورایی که تا الان جوین شدم PB داشته
حتی اون دفعه ای که با M98 از تو تانک زدنم
بعضی اوقات یکی میبینی aimbot زده تابلو همه هم میبینن و هی تو مسنجر میگن ولی تا مدت زیادی بن نمیشن
نمیدونم چرا اوریجین اینجوریه
PB بعضی اوقات انگار کار نمیکنه
خب برو سرور های اصلی EA 1% شانس برخورد با چیتر داری :d البته اونجا باید با یه سری Colonel 100 هایی دست و پنجه نرم کنی که از چیتر بدتر میزننت :> .

دوستان توی راندن جت بعضی اوقات که طرقو تعقیب میکنم یه دفعه در عرض 1 ثانیه طرف 180 درجه میچرخه و برمیگرده.یعنی وقتی مثلا نوک هواپیما رو به جلوءه و داره مستقیم میره یه دفه برمیگرده و این بار خلاف جهت میره.تکنیکش چه طوریه؟؟!

میگم این pb من نمیدونم چشه هرچی آپدیتش میکنم مینویسه آپدیت شد ولی باز تو سرورای pbدار کیک میشم!!!:| نمدونید چشه!!!؟؟

سلام بگو چه اروری میده ی شاتی یا تکست ارور رو بده کمکت کنیم دادا

- - -ویرایش - - -

دوستان توی راندن جت بعضی اوقات که طرقو تعقیب میکنم یه دفعه در عرض 1 ثانیه طرف 180 درجه میچرخه و برمیگرده.یعنی وقتی مثلا نوک هواپیما رو به جلوءه و داره مستقیم میره یه دفه برمیگرده و این بار خلاف جهت میره.تکنیکش چه طوریه؟؟!

تووو جت روندن مهم ترین چیز کم و زیاد کردن سرعته که با leftctrl و shift کنترل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or