Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
کسی اهل استان بوشهرهست من خودم خونمون نزدیکای عسلویه هست که بتونه نسخه پریمیوم بازی بتل 3 رو واسم بفرسته ممنون میشم بخدا
میتونم برات بفرستم اما هزینه DVD خام + هزینه پست رو خودتون باید بدید . اینجا برای یکی فرستادم ، دو روزه میرسه

تا من بخوام بازیو دان کنم فکر کنم سرورا بپوکند.دوستان الان کسی میتونه بازی کنه حداقل دل خوشی داشته باشیم بعده این هم دان بتونیم ان.. بزنیم.

آخرین ویرایش:
تا من بخوام بازیو دان کنم فکر کنم سرورا بپوکند.دوستان الان کسی میتونه بازی کنه حداقل دل خوشی داشته باشیم بعده این هم دان بتونیم ان.. بزنیم.
اینطور که گروه زلو نشون داده قرار نیست فعلا سرور ها ازبین برن بلکه بعد از این همه مدت کیفیت سرورها بهتر شده پشتیبانی زلو بهتر شده مطمئنا bf4 تا یه چند وقت دیگه توسط همین گروه هک میشه واحتمالا هک شده چون یه ویدیو توی یوتیوب هست که مدعی میشه هک شده ولی احتمالا تا عرضه بتل بعدی عمومی نشه مثل همین 3

سلام چرا وقتی آپدیت 2.5 گیگی رو ران میکنم تا آپدیت کنه تا اخر میره ولی بعدش میگه game data files are corrupt reinstall the game and try again لطفا کمک کنید و لینک فایل های مورد نیاز هم بذارید لطفا آپدیت باشه با تشکر(بد کمپانی 2)

چرا نمیشه توی سایت emulatonexus ثبت نام کرد؟؟کمک لطفا
مشکلت کجاست ؟ یه عکسی یا پیغام ارروری که میگیری رو بزار .
راستی سرورهای EN هیچکدوم PB Protected نیستن یعنی تو هر سروری 2 تا یا 3 تا هکر هست :d ولی خیلی کم Aimbot رویت میشه .

مشکلت کجاست ؟ یه عکسی یا پیغام ارروری که میگیری رو بزار .
راستی سرورهای EN هیچکدوم PB Protected نیستن یعنی تو هر سروری 2 تا یا 3 تا هکر هست :d ولی خیلی کم Aimbot رویت میشه .
=))داداش سلام فدات بشم که اینقد بامرامی خندم واسه هکرایی که گفتی.اینم عکس ارورها اصن درست میرم؟وقتی creat میزنم اینجوری میشه و هیچ ایمیلی هم واسه فعال سازی نمیاد.راستی دادا ی لطفی کن فایلهایی که نیازه به غیر از اون 2.5 گیگیه رو لینک بذار دان کنم دمتگرم:xمخصوصن کلاینت. تووو سایتش اصن پیدا نکردم فقط دی ال ال رو از زلو دان کردم ممنون کمک کمک;)
36124049133601883968.jpg
98295350898233303240.jpg
61698845093325067895.jpg
77657032486234759216.jpg

آخرین ویرایش:
=))داداش سلام فدات بشم که اینقد بامرامی خندم واسه هکرایی که گفتی.اینم عکس ارورها اصن درست میرم؟وقتی creat میزنم اینجوری میشه و هیچ ایمیلی هم واسه فعال سازی نمیاد.راستی دادا ی لطفی کن فایلهایی که نیازه به غیر از اون 2.5 گیگیه رو لینک بذار دان کنم دمتگرم:xمخصوصن کلاینت. تووو سایتش اصن پیدا نکردم فقط دی ال ال رو از زلو دان کردم ممنون کمک کمک;)
36124049133601883968.jpg
98295350898233303240.jpg
61698845093325067895.jpg
77657032486234759216.jpg

صفحه نکسوز عوض شده ولی تو همون صفحه یک چیزی گذاشته دانلود بزن خب!تو فروم نیست اون دی ال ال تو صفحه اصلیه!
برا ثبت نام هم فکر کنم کد تایید ببینن ادمی ... :دی واست لود نشده احتمالا با مرورگر دیگه ای امتحان کن بعد چرا هات اسپات اجرا کردی!
اگه سایت درسته و قیلتر نیست بدون اونم تست کن افغانی! :دی
شوخی میکنم :d تقصیر خودته تو عکس زدی :)

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

صفحه نکسوز عوض شده ولی تو همون صفحه یک چیزی گذاشته دانلود بزن خب!تو فروم نیست اون دی ال ال تو صفحه اصلیه!
برا ثبت نام هم فکر کنم کد تایید ببینن ادمی ... :دی واست لود نشده احتمالا با مرورگر دیگه ای امتحان کن بعد چرا هات اسپات اجرا کردی!
اگه سایت درسته و قیلتر نیست بدون اونم تست کن افغانی! :دی
شوخی میکنم :d تقصیر خودته تو عکس زدی :)

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
سلام داداش با ی مرورگر دیگه رفتم همون طور که گفتی ثبت نام کردم ممنون حالا من کلاینت رو میخوام dll رو دارم نمیدونم از کجا دان کنم لینک بذار دادا دمتگرم فقط کلاینت میخوام تووو سایتاشون اصن پیدا نمیکنم روسی هم نوشته ترجمم میکنم نمیدونم کجاس اصن لطف کنید لینک بذارین ممنون:x
96205962970502700324.jpg
14092664716530135353.jpg

سلام داداش با ی مرورگر دیگه رفتم همون طور که گفتی ثبت نام کردم ممنون حالا من کلاینت رو میخوام dll رو دارم نمیدونم از کجا دان کنم لینک بذار دادا دمتگرم فقط کلاینت میخوام تووو سایتاشون اصن پیدا نمیکنم روسی هم نوشته ترجمم میکنم نمیدونم کجاس اصن لطف کنید لینک بذارین ممنون:x
96205962970502700324.jpg
14092664716530135353.jpg
Client Hook رو از اینجا دانلود کن . از هر کدوم از لینک ها که شیلتر نیستن و کار میکنه دانلود کن و بریز توی پوشه بازی کنار BFBC2Game.exe
کلاینت بازی رو هم بهترین جا برای دانلودش تورنت هست ولی از اینم میشه استفاده کرد اما سایت های ایرانی زیادی هم هستن که لینک مستقیم دارن دیگه انتخابش با خودته .
اینم لینک دانلود Battlefield: Bad Company 2 Client Patch R11 دانلود
توضیحات : اول بازی رو نصب کن بعدش آپدیت R11 و بعدش Client Hook رو بریز تو پوشه بازی .
پ.ن : تو چرا EN و Zlo رو با هم قاطی کرد بعد تو تاپیک BF3 گذاشتی ؟ :d

آخرین ویرایش:
Client Hook رو از اینجا دانلود کن . از هر کدوم از لینک ها که شیلتر نیستن و کار میکنه دانلود کن و بریز توی پوشه بازی کنار BFBC2Game.exe
کلاینت بازی رو هم بهترین جا برای دانلودش تورنت هست ولی از اینم میشه استفاده کرد اما سایت های ایرانی زیادی هم هستن که لینک مستقیم دارن دیگه انتخابش با خودته .
اینم لینک دانلود Battlefield: Bad Company 2 Client Patch R11 دانلود
توضیحات : اول بازی رو نصب کن بعدش آپدیت R11 و بعدش Client Hook رو بریز تو پوشه بازی .
پ.ن : تو چرا EN و Zlo رو با هم قاطی کرد بعد تو تاپیک BF3 گذاشتی ؟ :d

سلام دادا من اول این مشکل رو تووو فروم bc2 گذاشتم کسی ج نداد بعدشم خودت میدونی دیگه حال گیم ندارم چ برسه به bc2 این کارو دارم واسه یکی از دوستانم میکنم اون دیگه از خودم خنگ تره داداش من r11 رو براش گرفتم آپدیت هم کردم همین hook رو ندارم دیگه این رفیق ما منو گچی کرد تورو خدا این کلاینت هوک رو بذار براش دان کنیم تمومش کنیم بره بعد 6 سال هوس bc2 کرکی کرده حالا...اینم از فایل بازیش.پچ یا کرک مولتیش که اسمش NEXUSBC2LOADER هس میخواد فقط لینکشو بذارین دان کنم چون سرورهارو نمیاره. دوستان ببخشید زیاد سوال میپرسما دم همتون گرم
70901587160826570650.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or