Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
یه خبر خوب البته برای ما ایرانی ها که با سرور های بتل 4 پینگ خوبی نداریم
مولتی بتل 4 توسط همین گروه زلو هک شده و دارن تستش میکنن ولی فعلا قرار نیست عرضه رسمی بکنن و مرحله ی تستن

مولتی بتل 4 توسط همین گروه زلو هک شده و دارن تستش میکنن ولی فعلا قرار نیست عرضه رسمی بکنن و مرحله ی تستن

ممنون.میشه منبع خبرتونو بزارید؟

بله، البته خبر جدیدی نیست، مدتهاست دارن روش کار میکنن و چند وقت پیشم تو سایتشون گذاشتن
سرورای BF4 Zlo اماده شه EA از فروش BF4 کامپلت ورشکسته میشه :d

بچه ها سلام چرا سرورها را رو نمیاره بد کمپانی 2 کمک لدفن
17302067387341164437.jpg

سلام نمیدونی دقیقا کی بتلفید 4 هک شده رو عرضه میکنن یا همون رسانه ایی میکنن
هنوز هیچی معلوم نیست، اصولا این جور هک و شبیه سازیا زمان مشخصی نداره، یهویی میگن سرورا برقراره و تو سایتشون فایل های مورد نظر و واسه دانلود رو میذارن و بعدش میتونیم جوین شیم.

روس ها هم بهش اضافه کن :d
البته درسته ایران بازار بزرگی برا کشور های دیگه به حساب میآد اما فکر کنم ما رو فاکتور گرفته و میگیرند! در کل حسابمون نمیکنند!:d
درسته که بنیم ولی اونقدر زلو میزنیم تا تسلیم شن و بازی رو بذارن On The House :d
این یعنی پیروزی ما پایرت خورا :d

بچه ها سلام چرا سرورها را رو نمیاره بد کمپانی 2 کمک لدفن
17302067387341164437.jpg
اون dll رو ریختی؟وقتی بازی تازه باز میشه اون پایین باید نوشته باشه پروژه روم فلان !

فکر کنم تا پرمیموم بتلفیلد 4 کامل نشه هکش نمی کنند
دوستان یه سوال؟ اگه بتلفیلد 4 هک شه سرورای بتل...3 از کار میفتند؟
معمولا فکر میکنم به دلیل قانون کپی رایت و اینا میزارن نسخه جدیدترش بیاد بعد چند ماه یا یکسال شایدم بیشتر ! نسخه بدن بیرون!
چون خارجی ها! تا نسخه جدید میآد اکثرا کوچ میکنند! اینجوری کمتر هم به مشکل میخورند فک کنم! d:

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

هنوز هیچی معلوم نیست، اصولا این جور هک و شبیه سازیا زمان مشخصی نداره، یهویی میگن سرورا برقراره و تو سایتشون فایل های مورد نظر و واسه دانلود رو میذارن و بعدش میتونیم جوین شیم.

درسته که بنیم ولی اونقدر زلو میزنیم تا تسلیم شن و بازی رو بذارن On The House :d
این یعنی پیروزی ما پایرت خورا :d
عمو پول دوست یه بار این کارو واسه Battlefield3 کرد واسه سود فروش Premium. هنوز که هنوز بعد از 5 ماه TDM و Metro پر چیتر هست. هر از چندگاهی هم میبینی یه Infantry تو Heli چندبار Headshotت میکنه. BF4 که الان قیمتی نداره بخر خیالتم راحت کن.
از این نمونه ها هم زیاد هست. وقتی تو 5 روز به اندازه کل کاربرای Origin اکانت ساخته میشه!
Progression - SilentTest - Battlelog / Battlefield 3

اون dll رو ریختی؟وقتی بازی تازه باز میشه اون پایین باید نوشته باشه پروژه روم فلان !

معمولا فکر میکنم به دلیل قانون کپی رایت و اینا میزارن نسخه جدیدترش بیاد بعد چند ماه یا یکسال شایدم بیشتر ! نسخه بدن بیرون!
چون خارجی ها! تا نسخه جدید میآد اکثرا کوچ میکنند! اینجوری کمتر هم به مشکل میخورند فک کنم! d:

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

سلام ریختم دی ال ال رو توو پوشه بازی و آر دی ال هارو حذف کردم اون لودر هم که گفتن نمیخواد بریزی دی ال ال کافیست ولی نمیدونم چرا سرورهارو نشان نمیده کمک لطفا

یه سوال من لانچر حدید رو دانلود کردم و ثبت نام هم کردم ولی الان که میخوام به سرور وصل بشم یه پیغام از EA میاد که بازی رو باید فعال کنی من یوزر پس رو میزنم ولی میگه No internet Connection ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or