Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
منم همین مشکلو دارم. اون صفحه لاگین ea که میگین برا من نمیاد. کلاینت اینارو از اول ریختم بازم درست نشد.
کل چیزایی که لانچر برا من نشون میده اینا هستن:
Connected to master
Auth success
Launcher version on server 0x00000003
Server select ok
[StateChanged] State_Init State_ClaimReservation 0
[StateChanged] State_NotLoggedIn State_ClaimReservation 0
NOT ACTIVATED
[Alert] ERR_LOGIN_ACCOUNT 3 1 -1

منم همین مشکلو دارم دفعه ی قبل صفحه ی ea میود و اکتیو میشد ولی ایندفعه که رفتم انگار اکانت پاک شده بود مجبور شدم یه اکانت دیگه بسازم دوباره کلاینتو کپی کردم و دیگه اینبار صفحه ی ea نیومد و این ارور را میده دوستان حل شد برین به آدرس زیر تمام فایل های این پوشه رو پاک کنین
C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License

آخرین ویرایش:
میشه لطفا یکی بگه دقیقا چه فایلهایی را جدید دانلود کردید ؟ من دوتا فایل کلاینت و لانچر را دانلود کردم اما صفحه ea برام نمیاد ....تو سایت zlo سه تا لینک داده که دوتاش کار میکنه و میشه دانلود کرد..یکیش قطع هست ...

- - -ویرایش - - -

این آدرس هم تو سیستم من نیست
C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License​

بعلاوه ..من وقتی یه سرور انتخاب میکنم ..قبل ازاینکه run client را بزنم یه پیغام access denied برام میاد

درست شد...یه اکانت جدید درست کردم و دوباره فایلهای کلاینت راریختم درست شد

آخرین ویرایش:
میشه لطفا یکی بگه دقیقا چه فایلهایی را جدید دانلود کردید ؟ من دوتا فایل کلاینت و لانچر را دانلود کردم اما صفحه ea برام نمیاد ....تو سایت zlo سه تا لینک داده که دوتاش کار میکنه و میشه دانلود کرد..یکیش قطع هست ...

- - -ویرایش - - -

این آدرس هم تو سیستم من نیست
C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License​

بعلاوه ..من وقتی یه سرور انتخاب میکنم ..قبل ازاینکه run client را بزنم یه پیغام access denied برام میاد

درست شد...یه اکانت جدید درست کردم و دوباره فایلهای کلاینت راریختم درست شد

شما کلاینتو از لینکی بگیر که یکی از دوستان توی صفحه ٥٠ داده اگه درست مراحل رو پیش برین باید صفحه eaبیاد

سلام
همه ی اون کارایی رو که گفتین انجام دادم ولی وقتی که می خوام وارد بازی بشم این ارور رو می ده
NOT ACTIVATED
[Alert] ERR_LOGIN_ACCOUNT 3 1 -1

در ضمن من اکانتم رو اکتیو کردم و واسم از EA چیزی نیاورد که اکتیو کنم و این دومین اکانتم هستش
برای اکانت اولم از EA واسه اکتیو کردن اورد ولی این یکی نه !!!! کسی می تونه کمکم کنه لطفا ؟

من هم همین مشکل رو دارم و بعد کپی دوباره کلاینت باز هم باز نمیشه و ارور NOT ACTIVATED میده

من هم همین مشکل رو دارم و بعد کپی دوباره کلاینت باز هم باز نمیشه و ارور NOT ACTIVATED میده
لطفا پستای بالایی رو بخونید. برا حل این مشکل از آدرس زیر محتویات این پوشه رو پاک کنین مشکل حل میشه:
C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License

وضعیت خیلی افتضاحه
لول هم نداریم و این نوبا ( که خیلی هم ادعاشون میشه ) همه با همدیگه میرن یک طرف و تیم ما ضعیف میشه
سرورها هم که کاملا مشخصه یا ادمین توشون نیست یا اگر هست داره پارتی بازی میکنه و با رفیقاش بازی میکنه ( آخه هیچ جا ندیدم 5 دست ببازی بعد یک دست که میخوایی ببری همه بیوفتن از سرور بیرون ) /:)
والا 10 به 10 داشتیم میزدیم ، تمام لول های اینور اندازه دو نفر از اونطرف نبود :d
اونا همه 14 و 15 ما همه 1 و 2 و 3
خلاصه توی سرورهای ایران خیلی دوست دارن زودتر لول آپ بشن و K\D خوبی هم پیدا کنن
حالا شده به هر قیمتی :|

وضعیت خیلی افتضاحه
لول هم نداریم و این نوبا ( که خیلی هم ادعاشون میشه ) همه با همدیگه میرن یک طرف و تیم ما ضعیف میشه
سرورها هم که کاملا مشخصه یا ادمین توشون نیست یا اگر هست داره پارتی بازی میکنه و با رفیقاش بازی میکنه ( آخه هیچ جا ندیدم 5 دست ببازی بعد یک دست که میخوایی ببری همه بیوفتن از سرور بیرون ) /:)
والا 10 به 10 داشتیم میزدیم ، تمام لول های اینور اندازه دو نفر از اونطرف نبود :d
اونا همه 14 و 15 ما همه 1 و 2 و 3
خلاصه توی سرورهای ایران خیلی دوست دارن زودتر لول آپ بشن و K\D خوبی هم پیدا کنن
حالا شده به هر قیمتی :|
دقیقا!!!
چیتر هم که ریخته که جا نیس!
پسر داییم kaka.peyman حرفه ای هست البته فقط تو مد TDM.تا میاد بهش میگن چیتر!! دیگه اعصابمون خورد کردن!

دقیقا!!!
چیتر هم که ریخته که جا نیس!
پسر داییم kaka.peyman حرفه ای هست البته فقط تو مد TDM.تا میاد بهش میگن چیتر!! دیگه اعصابمون خورد کردن!

سلام هم استانی!!!:دی

تشخیص چیترا که الان خیلی آسونه! چیتر اونیه که با pp-2000 تک تیر آدم میکشت! خیلیم تابلوه چون غیر ممکنه! یه سری چیتا هستن که حتی نمیشه فهمید طرف چیت زده! اصن خودشم شاید ندونه!!!:|:دی

دوستان مشکل cannot connect to master server دارم !
از داخل سایتشون فایل های جدید رو گرفتم و جایگزین کردم اما مشکل حل نشد !
چی کار کنم؟
بعضی وقت ها روی نسخه جدید این مشکل پیش میاد و مستر سرور قطع میشه طبیعیه برای همه همینطوره
اگه وارد ساین zloemu شدین ودیدین که مستر سرور انلاینه ولی شما هنوز نمی تونین بهش وصل شین چک کنین که فایروال سیستمتون اف باشه اگه بازهم نشد از task manger لاچرو ببندین ودوباره اجرا کنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or